Οι πράσινες αποχρώσεις της βλάστησης και οι αντανακλάσεις της γυάλινης orangerie θα μπορούσαν να απεικονίζονται σε πίνακα του Μονέ από τον κήπο του στο Giverny. Ωστόσο, το "Artisanal" βρίσκεται σε μια πολυσύχναστη γειτονιά της Κηφισιάς και υποδέχεται στον κήπο-ποίημα και στη θεατρική του σάλα όσους αναζητούν ένα σκηνικό για νοερές αποδράσεις. Με ολόφρεσκο μενού με την υπογραφή του σεφ Δημήτρη Δημητριάδη, εδραιωμένο στην εποχική πρώτη ύλη από μικροπαραγωγούς σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει το concept της μοντέρνας κουζίνας με ψαγμένες λεπτομέρειες.
Απλά και οικεία, αλλά ταυτόχρονα σύνθετα, τα πιάτα του ξεχωρίζουν, όπως οι άγριες αγκινάρες με ελαφριά σκορδαλιά αμυγδάλου, πέστο μυρωδικών και πεκορίνο Αμφιλοχίας που ξυπνούν τις γευστικές μας μνήμες. Το περίφημο brunch του, που φέρνει καθημερινά ελληνική παραδοσιακή γεύση στο τραπέζι μας, αλλά και το κομψό after office aperitivo συνθέτουν το signature κολάζ, παντρεύοντας τις γευστικές εμπειρίες με τις στιγμές αυθεντικής χαλάρωσης.
Ντελικάτα γλυκά με πρωταγωνιστή τον μπαμπά με παλαιωμένο τσίπουρο και καρπάτσιο ροδάκινου μας ταξιδεύουν, με ξεναγό τη δημιουργική ματιά του νέου pastry chef Γιώργου Θυμιάκου. Όχι ότι η εκλεκτική cocktail list μάς αφήνει ασυγκίνητους, με τη δροσιστική White sangria, αρωματισμένη με ροδάκινο, πεπόνι και φράουλα, να προσθέτει λίγο ακόμη καλοκαιρινό ταμπεραμέντο.