Για aperitivo στον ιμπρεσιονιστικό κήπο-έργο τέχνης του "Artisanal"

Τα πιάτα του Δημήτρη Δημητριάδη ξυπνούν τις γευστικές μας μνήμες.

Artisanal

Οι πράσινες αποχρώσεις της βλάστησης και οι αντανακλάσεις της γυάλινης orangerie θα μπορούσαν να απεικονίζονται σε πίνακα του Μονέ από τον κήπο του στο Giverny. Ωστόσο, το "Artisanal" βρίσκεται σε μια πολυσύχναστη γειτονιά της Κηφισιάς και υποδέχεται στον κήπο-ποίημα και στη θεατρική του σάλα όσους αναζητούν ένα σκηνικό για νοερές αποδράσεις. Με ολόφρεσκο μενού με την υπογραφή του σεφ Δημήτρη Δημητριάδη, εδραιωμένο στην εποχική πρώτη ύλη από μικροπαραγωγούς σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει το concept της μοντέρνας κουζίνας με ψαγμένες λεπτομέρειες.

Artisanal

Απλά και οικεία, αλλά ταυτόχρονα σύνθετα, τα πιάτα του ξεχωρίζουν, όπως οι άγριες αγκινάρες με ελαφριά σκορδαλιά αμυγδάλου, πέστο μυρωδικών και πεκορίνο Αμφιλοχίας που ξυπνούν τις γευστικές μας μνήμες. Το περίφημο brunch του, που φέρνει καθημερινά ελληνική παραδοσιακή γεύση στο τραπέζι μας, αλλά και το κομψό after office aperitivo συνθέτουν το signature κολάζ, παντρεύοντας τις γευστικές εμπειρίες με τις στιγμές αυθεντικής χαλάρωσης.

Artisanal

Ντελικάτα γλυκά με πρωταγωνιστή τον μπαμπά με παλαιωμένο τσίπουρο και καρπάτσιο ροδάκινου μας ταξιδεύουν, με ξεναγό τη δημιουργική ματιά του νέου pastry chef Γιώργου Θυμιάκου. Όχι ότι η εκλεκτική cocktail list μάς αφήνει ασυγκίνητους, με τη δροσιστική White sangria, αρωματισμένη με ροδάκινο, πεπόνι και φράουλα, να προσθέτει λίγο ακόμη καλοκαιρινό ταμπεραμέντο. 

Περισσότερες πληροφορίες

Artisanal Lounge & Gardens

Ζηρίνη 2, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.