"Artisanal"

Ντελικάτες δημιουργίες σε μία κομψή orangerie.

Artisanal

Σε έναν συγκλονιστικής ομορφιάς κήπο που κρύβει και μια εντυπωσιακή orangerie, λαμβάνει χώρα ένα μοναδικό πάντρεμα της κομψά χαλαρωτικής ατμόσφαιρας και των σπάνιας νοστιμιάς ελληνικών γεύσεων. Το "Artisanal" είναι πολλά περισσότερα από ένα ντιζαϊνάτο bar-restaurant με ενδιαφέροντα vibes.

Όπως μαρτυρά και το όνομά του, τα πάντα στο εστιατόριο είναι χειροποίητα, με το ανανεωμένο του μενού να παραμένει εδραιωμένο στην εποχική πρώτη ύλη από μικροπαραγωγούς σε όλη την Ελλάδα. Ένα πολυσυλλεκτικό πανόραμα ελληνικών γεύσεων, προικισμένων με τεχνική ακρίβεια και γευστική απλοχεριά, με την υπογραφή του σεφ Δημήτρη Δημητριάδη, συναρπάζει, με οδηγό τις άγριες αγκινάρες με ελαφριά σκορδαλιά αμυγδάλου, πέστο μυρωδικών και πεκορίνο Αμφιλοχίας.

Το περίφημο brunch του, που σερβίρεται καθημερινά, αλλά και το κομψό after office aperitivo συνθέτουν το signature κολάζ, παντρεύοντας τις γευστικές εμπειρίες με τις στιγμές αυθεντικής χαλάρωσης. Εκμοντερνισμένα φίνα γλυκά, όπως ο μπαμπάς με παλαιωμένο τσίπουρο και καρπάτσιο ροδάκινου του νέου pastry chef Γιώργου Θυμιάκου, συνθέτουν μια φινετσάτα γλυκιά εμπειρία. 

Tip: Η εκλεκτική συλλογή cocktail δεν μας αφήνει ασυγκίνητους, με τη δροσιστική white sangria αρωματισμένη με ροδάκινο, πεπόνι και φράουλα να προσθέτει λίγο ακόμη καλοκαιρινό ταμπεραμέντο.  

Περισσότερες πληροφορίες

Artisanal Lounge & Gardens

Ζηρίνη 2, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα