Εστιατόριο Μουσείου Ακρόπολης

Είναι λιτό και μοντέρνο, με εξαιρετική θέα στον Παρθενώνα, τόσο από το τζάμι όσο και από τη φοβερή βεράντα του. Η ελληνική κουζίνα, η οποία δίνει έμφαση σε Προϊόντα Ονομασίας Προέλευσης, κάθε Παρασκευή βράδυ εμπλουτίζει τις προτάσεις της με πιο δημιουργικά πιάτα (€ 35-55), και μαζί με το Ελληνικό πρωινό που σερβίρεται μέχρι τις 12 το μεσημέρι, τραβάει εξίσου ντόπιο και ξένο κοινό, που κάνει μια στάση εδώ μετά από την περιήγησή του ανάμεσα στα κορυφαία εκθέματα του Μουσείου.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€25 - €30

Πληροφορίες:

Δευτ.- Πέμ. 9 π.μ.-5 μ.μ. Παρ. Σάβ. 9 π.μ.-12 μεσάν. Κυρ. 9 π.μ.- 8 μ.μ.

Σχετικά άρθρα

Τσικνοπέμπτη με θέα Ακρόπολη

Το εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης μας υποδέχεται με μοσχομυριστές νοστιμιές και συναρπαστική θέα στον Ιερό Βράχο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
21/02/2022

Τσικνοπέμπτη αλλιώς στο Μουσείο της Ακρόπολης

Ένεκα της ημέρας, το εστιατόριο με την συναρπαστική θέα μένει ανοιχτό μέχρι αργά και βάζει στο μενού του μοσχομυριστές νοστιμιές.

«Εστιατόριο Μουσείου Ακρόπολης»: Πρώτο πιάτο ιερός βράχος

Το κομψό εστιατόριο του μουσείου Ακρόπολης το ξενυχτάει λίγο παραπάνω κάθε Παρασκευή, σερβίροντας ένα πιο επίσημο μενού υπό τους ήχους live jazz μουσικής.

3 ιδέες για μια αλλιώτικη Τσικνοπέμπτη

Λέμε «hola tsikna», τσικνίζουμε σε ατμοσφαιρικά εστιατόρια αλλά και με θέα τον Παρθενώνα.

Τσιμπολογάμε μετά τέχνης σε 4 μουσεία της πόλης

Τέσσερα από τα πιο δημοφιλή μουσεία της πόλης έχουν καταφέρει να μπουν με το σπαθί τους στη ζωή των Αθηναίων και οι χώροι εστίασής τους τα καταφέρνουν καλά.

8 +1 ιδέες για εναλλακτική Tσικνοπέμπτη

Παϊδάκια με jazz και Παρθενώνα, σουτζουκάκια μαύρου χοίρου με… τενόρους, μεξικάνικη κρεατοφαγία και άλλα σενάρια που δείχνουν ότι τελικά η τσίκνα σ’ αυτή την πόλη φυτρώνει ακόμη κι εκεί που δεν την περιμένεις.

Γιορτινά πιάτα και τζαζ στο Μουσείο Ακρόπολης

Παραδοσιακές και πιο σύγχρονες ελληνικές γεύσεις, μελωδίες άρπας και τζαζ μουσικοί συναντιούνται απέναντι από τον Ιερό Βράχο.