Beefbar Athens

Το αθηναϊκό μέλος της premium κρεατοφαγικής οικογένειας που δημιούργησε ο χαρισματικός entrepreneur Riccardo Giraudi με αφετηρία το κοσμοπολίτικο Μόντε Κάρλο κατοικεί εντός της επικράτειας του «Four Seasons». Μοιράζει τη δράση του στο χώρο του lounge bar και του κύριου εστιατορίου, που βρίσκεται ένα επίπεδο πιο χαμηλά και προσφέρει απίθανη θέα στο Σαρωνικό. Brunch τα Σαββατοκύριακα.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€80 - €150

Πληροφορίες:

Σάβ., Κυρ. & μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2023 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα πάμε και τι μενού θα επιλέξουμε στα εστιατόρια και ξενοδοχεία της Αθήνας;

Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
13/12/2023

Τα χαβιαροπαντρέματα της Αθήνας

Χαβιάρι στο πεϊνιρλί, χαβιάρι στα μακαρόνια, χαβιάρι και στο cheesecake: μήπως ο πολύτιμος θαλασσινός θησαυρός είναι η νέα ρόκα - παρμεζάνα της πόλης;

Που τρώμε καλό brunch στην Αθήνα

Η πιο δυνατή γευστική τάση των τελευταίων χρόνων, το brunch σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, bars και all day spots ταιριάζει γάντι με την εποχή, και με τα Χριστούγεννα.

Στο 'Beefbar Athens' για τα signature πιάτα του brand

Ένα κοσμοπολίτικο ταξίδι γεύσεων μέσα από το Beefbar Experience Menu.

Η επιστροφή του Monaco style brunch στο "BeefBar Athens"

Το Beefy Brunch επέστρεψε την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023, ενώ από τον Νοέμβριο θα σερβίρεται και κάθε Σάββατο στο ειδυλλιακό weekend destination.

Εστιατόρια και μπαρ της Αθήνας σχεδόν πάνω στο κύμα

Tο mood διακοπών στην πόλη, αν δεν το βρεις, το φτιάχνεις. Σε κάποιο από τα παρακάτω μέρη.

Λαμπερό και σικ "Beefbar Athens"

Ρεβεγιόν με ατμόσφαιρα οικείας πολυτέλειας στην αθηναϊκή ριβιέρα.