Buba Bistrot Exotique

Ήδη από την πρόσοψη το νεοκλασικό που στεγάζει το bar-restaurant του Κωνσταντίνου Ζουγανέλη φοράει τα «εξωτικά» του, στον μαξιμαλιστικό πίσω κήπο όμως, με τις καλαμωτές και τα φυτά, τα ατμοσφαιρικά φανάρια και τα κάθε λογής ταξιδιωτικά memorabilia νομίζεις ότι αντί για την Κηφισιά βρίσκεσαι σε κάποια υπαίθρια αγορά του Μπανκόγκ ή του Ανόι. Η κουζίνα κινείται σε Thai ρυθμούς, η μπάρα σιγοντάρει με κοκτέιλ κι η κονσόλα κάνει freestyle διαδρομές μεταξύ swing και calypso, reggae και μουσικών από τις χώρες του Μαγκρέμπ, mambo και cha-cha.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€35 - €45

Πληροφορίες:

Σάβ., Κυρ. & μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Οι δημιουργικές Κυριακές για παιδιά επιστρέφουν στο "Buba Bistrot Exotique"

Η επιστροφή των καθιερωμένων Buba happenings περιλαμβάνει σειρά εκδηλώσεων που θα κάνουν τις Κυριακές των παιδιών ξεχωριστές.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
01/03/2024

Δημιουργικές Κυριακές για παιδιά στο "Buba Bistrot Exotique"

Η επιστροφή των καθιερωμένων Buba happenings περιλαμβάνει σειρά εκδηλώσεων που θα κάνουν τις Κυριακές των παιδιών ξεχωριστές.

Buba Night Market: Το ξεχωριστό soirée επιστρέφει στο "Buba Bistrot Exotique" με γιορτινή διάθεση

Το αγαπημένο πολυεπίπεδο community event συνδέει αβίαστα street food κουλτούρα, μόδα, τέχνη, πνευματισμό και μουσική.

Buba Night Market: Το ξεχωριστό soirée επιστρέφει στο "Buba Bistrot Exotique"

Μια διαφορετική εμπειρία με αναφορές στη street food κουλτούρα, τη μόδα, την τέχνη, τον πνευματισμό και, τη μουσική των Street Outdoors Soundsystem.

Παιδικά κυριακάτικα happenings στο "Buba Bistrot Exotique"

Τα παιδιά σκέφτονται, συνυπάρχουν, αλληλεπιδρούν, ανακαλύπτουν, εμβαθύνουν και χαίρονται μέσα από μια διαδικασία ανακάλυψης, γνώσης και διασκέδασης με παραμύθια, μουσική, θεατρικό παιχνίδι, εικαστικές κατασκευές, yoga parties και άλλες δραστηριότητες.

Στα Buba Kids Sunday Events κάθε Κυριακή είναι αφορμή για party!

Η επιστροφή των καθιερωμένων Buba happenings, στο όμορφο νεοκλασικό κτίριο του "Buba Bistrot Exotique" της οδού Παπαδιαμάντη στην Κηφισιά, περιλαμβάνει σειρά εκδηλώσεων που θα κάνουν τις Κυριακές των παιδιών ξεχωριστές.

"Buba Bistrot Exotique": Ο ορισμός του εξωτισμού στα βόρεια

Σημείο αναφοράς για τους λάτρεις των Thai γεύσεων και των freestyle μουσικών διαδρομών έχει γίνει ο πιο εντυπωσιακός μυστικός κήπος των βορείων προαστίων, που κρύβεται σε ένα ιστορικό κτίριο της Κηφισιάς.