Οι δημιουργικές Κυριακές για παιδιά επιστρέφουν στο "Buba Bistrot Exotique"

Η επιστροφή των καθιερωμένων Buba happenings περιλαμβάνει σειρά εκδηλώσεων που θα κάνουν τις Κυριακές των παιδιών ξεχωριστές.

Buba happenings

Τα καθιερωμένα κυριακάτικα παιδικά Buba happenings στο νεοκλασικό κτίριο του "Buba Bistrot Exotique" της οδού Παπαδιαμάντη στην Κηφισιά επιστρέφουν. Με νέα διάθεση, ρυθμό και ένα ολόφρεσκο line-up η ομάδα του Buba παρουσιάζει μια σειρά από εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά events για παιδιά 3 έως 10 ετων και είσοδο ελεύθερη, όπως πάντα. Τα παιδιά σκέφτονται, συνυπάρχουν, αλληλεπιδρούν, ανακαλύπτουν, εμβαθύνουν και χαίρονται μέσα από μια ευχάριστη διαδικασία ανακάλυψης, γνώσης & διασκέδασης. Παραμύθια, μουσική, θεατρικό παιχνίδι, εικαστικές κατασκευές, yoga parties και άλλες δραστηριότητες υπόσχονται μια αξέχαστη εμπειρία στο αυτοσχέδιο "stage" του "Buba Upstairs" με τα δεκάδες εντυπωσιακά ταιλανδεζικα φαναράκια στην οροφή.

Πρόγραμμα Buba Kids Sundays

Μάρτιος 2024

3/3: "Όταν το σώμα μιλάει!" | Σωματική έκφραση με την Susana Noemi Abigator

Η σωματική έκφραση είναι η παλαιότερη μορφή επικοινωνίας. Βοηθάει σημαντικά στην ανάπτυξη των αντιληπτικών κινητικών δεξιοτήτων. Ενθαρρύνει την φαντασία, την δημιουργικότητα, τον αυθορμητισμό και την συναισθηματική καλλιέργεια.

10/3: "Ζωντανεύουμε το γαϊτανάκι!", από το Σχολείο Παιχνιδιού

Ένα αποκριάτικο θερατροπαιδαγωγικό πρόγραμμα όπου μέσα από παιχνίδια, τραγούδια, εικόνες και αφηγήσεις για τα αποκριάτικα ήθη και έθιμα της Ελλάδας, τα παιδιά ανακαλύπτουν "το γαϊτανάκι", τις σημασίες και τους συμβολισμούς του, το κατασκευάζουν, παίζουν μαζί του και ξεκινούν τον χορό και το τραγούδι.

31/3: "Χελιδονίσματα!", από το Σχολείο Παιχνιδιού

Τα παιδιά θα καλωσορίσουν τους αγγελιοφόρους της άνοιξης, μέσα από ιστορίες και παιχνίδια, σχετικά με την οικολογία, το περιβάλλον, την φύση, την μετανάστευση. Θα τραγουδήσουν "χελιδονίσματα" και θα φτιάξουν "χελιδόνες".

Απρίλιος 2024

7/4: "Η φωνή που χορεύει!", με την παιδαγωγό σωματικής έκφρασης Susana Noemi Abigator

Όταν ένα παιδί αρχίζει να γνωρίζει το σώμα του, μαθαίνει να το νιώθει, να το αγαπά. Μέσα απο παιχνίδια σωματικής εκφρασης, μέσα απο παιχνιδια με ρυθμό και μουσική ένα ιδιαιτερο εργαστήριο, για να χορέψουμε την φωνή μας και να τραγουδήσουμε το σώμα μας.

14/4: "Πορτραίτα!", από το Σχολείο Παιχνιδιού

Με ερέθισμα καρτέλες πορτραίτων από πίνακες διαφόρων σημαντικών καλλιτεχνών, τα παιδιά ασκούνται στην παρατήρηση και καλούνται να ανακαλύψουν πολλές πτυχές αυτών των προσώπων, στήνοντας σιγά-σιγά ένα πάζλ, ρόλων, συναισθημάτων και καταστάσεων. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με εικαστική δράση, με στόχο την δημιουργία ενός δικού τους προτραίτου.

21/4: "Εξερευνήσεις στην Αυστραλία!", από την εικαστικό παιδαγωγός τέχνης Έφη Φουρίκη 

Τα παιδιά φίλοι καλούνται σ’ ένα ταξίδι γνωριμίας, με τα τραγούδια, τους μύθους και τα σχέδια των Αβορίγινων. Αντλώντας έμπνευση από την τέχνη τους θα δημιουργήσουν τα δικά τους έργα και θα έρθουν σε επαφή με μια μοναδική κουλτούρα.

28/4: "Τα φανάρια της Λαμπρής"

Δραματοποιημένες πληροφορίες, εικόνες, συμβολικά παιχνίδια που διαπραγματεύονται την έννοια του φωτός. Οδηγούν τα παιδιά σε ποικίλες δράσεις και στην κατασκευή του δικού τους φαναριού που θα "φυλάξει" το φως της Ανάστασης.

Περιορισμένη Διαθεσιμότητα | Είσοδος δωρεάν | Έναρξη: 2 μ.μ. | Για πληροφορίες και κρατήσεις στο 210 6231151

Περισσότερες πληροφορίες

Buba Bistrot Exotique

Παπαδιαμάντη 4, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας

Η βιβλιοθήκη παρουσιάζει το βιβλίο "Μια φορά ήταν ο καιρός" των εκδόσεων ΒΗΤΑ-medical arts.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

Παιδικές δράσεις με ελεύθερη είσοδο στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η δωρεάν δράση που αγαπήθηκε από οικογένειες με παιδιά έως 10 ετών, επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με μια σειρά διασκεδαστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων για όλα τα Κυψελάκια.

Summer Camp 2024: Καλοκαιρινή απόδραση για παιδιά στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Βιωματικές δραστηριότητες που συνδυάζουν το παιχνίδι με τη μάθηση, πάντοτε ανάλογα με την ηλικία του παιδιού.

Το 11ο καλλιτεχνικό summer camp από τις Μορφές Έκφρασης έρχεται αυτό το καλοκαίρι

Με τη θεματική "Η ομορφιά μιας απλής ζωής" επιστρέφει λίγο μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς η διοργάνωση που προσφέρει παιχνίδι και χαρά σε παιδιά και εφήβους μέσω της τέχνης.

"Ραπουνζέλ: τα μαλλιά της κουβάρια": Τελευταία παράσταση και πρόσω ολοταχώς για καλοκαίρι

Το παραμύθι των αδερφών Γκριμ που παρουσιάστηκε από την παιδική σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου ολοκληρώνει τον κύκλο του στο Πειραιώς 131 και ετοιμάζεται για τα θερινά φεστιβάλ.

"Πάσχα στη στάνη του μπάρμπα-Γιώργου" από το θέατρο σκιών Τάσου Κώνστα

Μία διασκεδαστική πασχαλινή έξοδος για τους μικρούς μας φίλους είναι η παράσταση του Τάσου Κώνστα στην Paraga, με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Καραγκιόζη.

Easter Camp στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Υπαίθριες δραστηριότητες, εικαστικές δημιουργίες, παιχνίδια μυστηρίου, ακροβατικά, yoga, χορός και μουσική συνθέτουν ένα πλούσιο πασχαλινό πρόγραμμα.