Buba Night Market: Το ξεχωριστό soirée επιστρέφει στο "Buba Bistrot Exotique" με γιορτινή διάθεση

Το αγαπημένο πολυεπίπεδο community event συνδέει αβίαστα street food κουλτούρα, μόδα, τέχνη, πνευματισμό και μουσική.

Buba Night Market

Το αγαπημένο soirée φοράει τα "κάλα" του και έρχεται στις 10 Δεκεμβρίου, 2 εβδομάδες πριν απο τα Χριστούγεννα με holiday διάθεση. Με την ατμοσφαιρα πιο εορταστική απο ποτε, το γιορτινό πνεύμα "ξεδιπλώνεται" στο νεοκλασικό κτίριο και τις αυλές του "Buba Bistrot Exotique". Το Buba Night Market, ένα πολυεπίπεδο community event συνδέει αβίαστα street food κουλτούρα, μόδα, τέχνη, πνευματισμό και μουσική.

Όλα όσα αγαπήσαμε στα προηγούμενα θα είναι εκεί: festive dj sets απο τους Miss Catalina & George Fameliaris, ταϊλανδέζικο street food, bazaar μόδας και ομορφιάς από τις διακεκριμένες celebrity influencers Ειρήνη Κολιδά, Μαριτίνα Χαλβατζή και Κάτια Δέδε, μικρά ανερχόμενα ελληνικά brands όπως τα Sankto Leono, Terra Soy και Stories The Brand, κάρτες ταρώ και αστρολογία.

Buba Night Market

Παράλληλα, η δράση εμπλουτίζεται με ένα mini Χριστουγεννιάτικο market με εορταστικά χειροποίητα είδη και ένα pop-up art installation με custom έργα ειδικά σχεδιασμένα για την ημέρα από την εικαστικό Σοφία Ροζακή.

The Kitchen: Buba Street Food & Signature Cocktails

Απολαμβάνουμε πιάτα και cocktail απο τον κατάλογο του Buba σε προνομιακές Night Market τιμές.

The music: Miss Catalina & George Fameliaris

Ένα eclectic DJ set, δύο legendary φιγούρες της dj σκηνής της αθήνας. Chunky beats,
disco grooves, chill house και εξοτίκ μουσικά σταυροδρόμια απο τους Miss Catalina & George Fameliaris.

Buba Night Market

The Market: Fashion & Beauty Bazaar & Greek Brands

Influencers, πρόσωπα της μόδας καθώς και άλλα μέλη του τοπικού community διαθέτουν items από τις συλλογές τους σε πολύ χαμηλές τιμές. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί σε κοινωφελείς σκοπούς. Παράλληλα, το Buba Night Market συνεχίζει να στηρίζει μικρα ελληνικά brands με χαρακτηριστική φιλοσοφία, αισθητική και όραμα και τους δημιουργικούς ανθρωπους πίσω από αυτά.

The Culture: Poster Design & Custom Artwork by Sofia Rozaki

Exclusive collaboration με την εικαστικό Σοφία Ροζακή η οποία θα σχεδιάσει και θα παρουσιάσει μια σειρά από έργα ειδικά για τη μέρα εκείνη, ανάμεσα τους και το poster του event, διαθέσιμα και σε συλλεκτικά limited edition prints & tote bags.

Buba Night Market

(Tis) The Season: XMAS Market

Στολίδια, στεφάνια, αρωματικά κεριά και άλλα handmade ειδη στο special εορταστικό market.

The Future: Spiritual Space

Στο πατάρι του εστιατορίου, οι επισκέπτες θα μπορούν να βιώσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία από επαγγελματίες παραδοσιακών πανάρχαιων μεθόδων προβλέψεων σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα που θα τους παρέχει την δυνατότητα να ανακαλύψουν τι μπορεί να τους επιφυλάσσει το νέο έτος μέσα από tarot readings, καρμική αστρολογία και energy healing.

Buba Night Market

Περισσότερες πληροφορίες

Buba Bistrot Exotique

Παπαδιαμάντη 4, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
01/05/2024

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.