Λιτός, απέριττος χώρος, με τους πάγκους εργασίας κατά μήκος και την ανοιχτή κουζίνα να τον ντύνουν με ζωντάνια σύγχρονου μπιστρό. Την ατμόσφαιρα...
Πειραγμένα ελληνικά κλασικά και προσεγμένες πρώτες ύλες σερβίρει στο πρώτο εστιατόριο όπου συμμετέχει όχι μόνο ως σεφ, αλλά και ως συνιδιοκτήτης ο...
Στο εστιατόριο του στο Παγκράτι, ο Άνταμ Κοντοβάς αναδεικνύει όχι μόνο το ταλέντο του αλλά και τη γαστρονομική του «τρέλα», δημιουργώντας...
Ο Γιάννης Σαπουντζής δημιούργησε τη χειμερινή εκδοχή του εστιατορίου της Αντιπάρου στην Αθήνα, με mix & match έπιπλα σε ξύλο και μέταλλο, ανάλογης...