Ο Κώστας Δήμας μετέτρεψε το 1982 το πατρικό του σπίτι με τους στάβλους στη Δάφνη σε ταβέρνα, η οποία με τα χρόνια απέκτησε φανατικούς οπαδούς....
High volume, ευρύχωρο και ντιζαϊνάτο, το «αδερφάκι» του «White Spoon» του Χολαργού είναι ένα δραστήριο all day bar με προτάσεις για κάθε διάθεση, από...
Ένα casual στέκι για μπέργκερ από τον Άκη Πετρετζίκη. Λιτό ντεκόρ, κλασικοί και πρωτότυποι συνδυασμοί.
Πληθωρική σουβλακερί με καταστήματα ανά την Αθήνα. Μετρά πάνω από 100 επιλογές συνδυασμών στις έξι διαφορετικές πίτες της, με αστέρια της μαρκίζας το...
Μαθήματα νεανικής, οικονομικής μεζεδοκατάστασης. Ούζα, ρακές και μαρουβάδες.
Το δημοφιλές χορτοφαγικό εστιατόριο «Mama Tierra» απέκτησε street αδερφάκι στην περιοχή της Ακρόπολης. Εδώ εστιάζει στο vegan street food, με...
Κοντοσούβλι, μπριζολάκια και άλλα φίνα κοψίδια στη λαδόκολλα, σε ένα χώρο με ιστορία.
Το δημοφιλές pizza bar της Πλατείας Μαβίλη με προτάσεις για πρωινό, πίτσα και pasta.
Λαχανοντολμάδες-ποίημα αλλά και ισχυρές δόσεις κρητικής κουζίνας σε ένα - δυνατό το μεσημέρι - στέκι των Αμπελοκήπων που προτιμούν οι φοιτητές.
Φιλόξενη ταβέρνα με γλυκύτατες τιμές και δυνατή κρητική κουζίνα.
Δημοφιλές στέκι κινέζικου street food όπου βασιλεύουν τα γουόκ. H διαδικασία έχει ως εξής: πρώτα διαλέγεις τη βάση (noodles ή ρύζι), στη συνέχεια τα...
Αυθεντική σκοτσέζικη παμπ με επιλογές σε σκοτσέζικες μπίρες και ουίσκι και παραδοσιακά σκοτσέζικα εδέσματα. Διοργανώνονται συχνά ομαδικά events όπως...
Με μακρά ιστορία, πλέον σε νέα χέρια. Εννοείται ότι σπεσιαλιτέ είναι ο μπακαλιάρος: ψητός, τηγανητός και πλακί. Και μαζί του πολλοί μεζέδες, κρεατικά...
Δυνατές οι σταβλίσιες μπριζόλες του αλλά και τα ζαρζαβατικά από το μποστάνι του. Τις Κυριακές και μαγειρευτά.
Πολύ απλός χώρος κλασικής ταβέρνας στην πλατεία του χωριού, με δροσερή αυλή έξω, ζωγραφιές από το αναγνωστικό «Τα καλά παιδιά» στη σάλα με τα μωσαϊκά,...
Από τις πλέον κλασικές χασαποταβέρνες της περιοχής. Αρνί και γουρουνόπουλο, κοκορέτσι κι εξοχικό, γαρδουμπάκια στη γάστρα και λαϊκό προσκύνημα τις...
Στεγασμένο σε ένα πανέμορφο αναπαλαιωμένο νεοκλασικό, προικίζεται με σκεπαστή αυλή που, κλεισμένη με γυαλί, τη χαίρεσαι ακόμη και το χειμώνα. Ψαράκια,...
Το νούμερο ΙΙ έχει το ίδιο ύφος με την πρώτη ξακουστή ταβέρνα που έφτιαξε ο Παναγιώτης Καλομηνίδης στον Άγιο Μερκούριο, βρίσκεται από το 2009 στη...
Εξελίσσει το concept προσιτής κρεατοφαγίας του Ομίλου Καστελόριζο που ξεκίνησε στην Καλλιθέα στη Βούλα, κι εκτός από τα κλασικά του (σουβλάκια,...
Αυτοπροσδιορίζεται ως «γαστροκαφενείο» το ζεστό αυτό στέκι που προτείνει φαγητό και ποτό είτε στον καλά προφυλαγμένο εξωτερικό χώρο είτε μέσα, γύρω...
Ένα μεζεδοπωλείο με ατμόσφαιρα παλιάς Αθήνας και vintage διακόσμηση, όπου κλασικά πιάτα και μεζέδες της παρέας σουλατσάρουν στα τραπέζια,...
Ο καφές βρίσκεται στο επίκεντρο αυτών των «θεματικών» χώρων του «Flocafe» με το σύγχρονο, βιομηχανικό ντεκόρ (βλ. τσιμεντόλιθους, ξύλο και μέταλλο)...
Ελληνικό streetfood σε… street τιμές. Σουβλάκι, κεμπάπ αλλά και χωριάτικη πίτσα και λαχματζούν στον ξυλόφουρνο.
Εστιατόριο με vegan πρόσημο σε comfort σπεσιαλιτέ και αυστηρά φυτοφαγικό street food. Eίναι ανοιχτό από το πρωί με επιλογές σε καφέ, ροφήματα,...
Στα vegan σουβλατζίδικα του κέντρου, με πόστα στα Εξάρχεια και στου Γκύζη, αντί για χοιρινά και κοτόπουλα, ψήνουν και τυλίγουν σε πίτα μανιτάρια. Πέρα...
Το νεότερο μέλος της οικογένειας στη Γλυφάδα σερβίρει, όπως και τα «αδερφάκια» του σε Χαλάνδρι και Κηφισιά, burritos, tacos, quesadillas, nachos και...
Οι Γιώργος και Γιάννης Παπακώστας έχουν δημιουργήσει ένα πολύ επιτυχημένο concept με τα μπέργκερ στο επίκεντρο, που βρίσκουμε πλέον σε τρεις περιοχές...