"Το Παραδοσιακό Σουβλάκι του Πειραιά" είναι ολοκαίνουργιο αλλά ήδη κλασικό

Στον Πειραιά άνοιξε πρόσφατα "Το Παραδοσιακό Σουβλάκι του Πειραιά", ένα σουβλατζίδικο που τιμά τη γεύση και την ιστορία του πιο αγαπημένου ελληνικού street food.

Το Παραδοσιακό Σουβλάκι του Πειραιά

Στην καρδιά του Πειραιά, που κρύβει πολλά περισσότερα μυστικά αν δεν αναζητάς μόνο το λιμάνι, άνοιξε πρόσφατα "Το Παραδοσιακό Σουβλάκι του Πειραιά", ένα σουβλατζίδικο που τιμά τη γεύση και την ιστορία του πιο αγαπημένου ελληνικού street food αλλά και που περηφανεύεται πως το κεμπάπ του ανήκει στα καλύτερα της πόλης. Χωρίς περιττές φιοριτούρες, αλλά με βαθιά γνώση και αγάπη για την παράδοση, το μαγαζί σερβίρει σουβλάκι όπως το έφτιαχναν παλιά κι όπως δεν το βρίσκεις εύκολα πια.

Παραδοσιακό Σουβλάκι του Πειραιά

Το αγαπημένο μας street food είναι σε καλά χέρια, κρατώντας όλα εκείνα τα παραδοσιακά στοιχεία που το αναδεικνύουν στην υπ’ αριθμόν ένα διαχρονική επιλογή των Ελλήνων. Πιο συγκεκριμένα, η πίτα είναι αφράτη, αλάδωτη και μοσχομυρίζει ζυμάρι που φούσκωσε με υπομονή. Το καλαμάκι –είτε χοιρινό, είτε κοτόπουλο– ψήνεται μέχρι να κάνει τραγανή κρούστα και παραμένει ζουμερό στο κέντρο. Το κεμπάπ και το λουκάνικο χειροποίητα, καρυκευμένα όπως πρέπει, χωρίς υπερβολές. Το λεπτοκομμένο κρεμμυδάκι με μαϊντανό και η κόκκινη ντομάτα συμπληρώνουν το ιδανικό τύλιγμα. Πατάτες μπαίνουν μόνο αν τις ζητήσεις.

Το Παραδοσιακό Σουβλάκι του Πειραιά

"Το Παραδοσιακό Σουβλάκι του Πειραιά" είναι μια επιστροφή στην ουσία: νοστιμιά, απλότητα και φροντίδα. Το streetfood που μας μεγάλωσε, στη γνήσια εκδοχή του, έτσι ακριβώς όπως γεννήθηκε.

Γούναρη 14 και Τσαμαδού, Πειραιάς, 2104175154

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Pino': Σπιρτάδα ρωμαϊκής τρατορίας και ωραία πίτσα στη Γλυφάδα

Πήραμε μια πρώτη γεύση από το τι ακριβώς μαγειρεύει ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin Luca Piscazzi στο νέο εστιατόριό του, στα ΝΠ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
02/10/2025

Στη Νέα Πεντέλη για το νέο burger spot 'Both Burgers and Buns'

Xειροποίητα ψωμάκια και ζουμερά μπιφτέκια, signature cocktails και hot-dogs, λουκουμάδες και feelgood vibes στα ΒΠ.

Ένα κεράκι στην τούρτα για το Sea Satin Athens

Το σημαντικό brand της Μυκόνου γιορτάζει 1 χρόνο παρουσίας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, το Σάββατο 4 Οκτωβρίου.

Πώς θα βρεθείς στα καλύτερα εστιατόρια της Μυκόνου και θα φας σε σούπερ τιμές

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό event της χρονιάς είναι εδώ, και μας καλεί να ζήσουμε κορυφαίες γαστρονομικές συγκινήσεις σε εξαιρετικές τιμές – ιδανική για ένα γαστρονομικό ταξίδι εξπρές στα κορυφαία εστιατόρια της Μυκόνου.

Στην κουλ γαστροταβέρνα του Νέου Κόσμου για φιλέτο προβατίνας και λευκό Negroni με χαμομήλι

Η Strouga είναι ένα σποτ που συγκεντρώνει τα φώτα στη δημοφιλή πλέον γειτονιά.

Τι θα τρώμε στο ολοκαίνουριο "Garum", Χρήστο Γλωσσίδη;

Ο executive chef των "Feedeλ" εγκαινιάζει το πρώτο προσωπικό του εστιατορικό εγχείρημα, ένα ασιατικό – ελληνικό fusion στεγασμένο σε ατμοσφαιρικό νεοκλασσικό του Μετς, με τις ζυμώσεις σε ρόλο πρωταγωνιστή.

Επιστροφή του brunch στο Bungalow 7

H πιο ωραία συνήθεια του Σαββατοκύριακου σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Αθηναϊκής Ριβιέρας.