"Norte Wine Bar Restaurant": Από τους αμπελώνες του κόσμου στη γεύση της Μεσογείου

Mε παριζιάνικη αισθητική και cozy ατμόσφαιρα, το wine bar είναι σημείο συνάντησης στην Κηφισιά.

Norte Wine Bar

Σε έναν από τους πιο δημοφιλείς δρόμους της Κηφισιάς, το "Norte Wine Bar Restaurant" αφηγείται καθημερινά τη δική του γαστρονομική ιστορία. Καθημερινά από το πρωινό μέχρι το δείπνο, εδώ θα συναντήσετε μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία, σε μια υπέροχα φιλόξενη αυλή, εμπνευσμένη από γαλλικό bistro. Mε παριζιάνικη αισθητική και cozy ατμόσφαιρα που ταιριάζουν σε κάθε ώρα της ημέρας, το "Norte" είναι ιδανικό για την πιο γαστρονομική συνάντηση, μετά τη δουλειά αλλά όχι μόνο: αυτή όπου το καλό κρασί συναντά καλοφτιαγμένα πιάτα παραδοσιακής βάσης αλλά σύγχρονης αντίληψης.  

Norte Wine Bar

Εδώ το κρασί παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Η κάβα του μετράει πάνω από 250 φιάλες από κάθε σημείο του χάρτη, μέσα από τον οποίο θα εξερευνήσετε αμπελουργικές ζώνες και ξεχωριστές ποικιλίες που θα ικανοποιήσουν κάθε ουρανίσκο: από τις ιδιαίτερες σαμπάνιες και τα sparkling wines μέχρι τα λευκά, ροζέ και ερυθρά κρασιά ελληνικού και διεθνή αμπελώνα αλλά και φυσικά με βιοδυναμικές προτάσεις και επιδόρπιους οίνους. Ωστόσο μέσω του μηχανισμού Coravin, οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν ένα ποτήρι κρασί από οποιοδήποτε μπουκάλι, οποιαδήποτε στιγμή. Αν πάλι, έχετε διάθεση για κάτι παραπάνω, τα signature cocktails του "Norte Wine Bar Restaurant" αποτελούν τάση και πρόταση.

Norte Wine Bar

Φεύγοντας από το κελάρι και την κάβα ποτού εισέρχεσαι στο μαγικό κόσμο της κουζίνας. Ο chef Θανάσης Ζαφειρόπουλος επιμελείται το μενού προσφέροντάς μία πραγματική γαστρονομική εμπειρία. Eμπνευόμενος από την contemporary rustic cuisine που ανταποκρίνεται στην πλούσια γαστρονομική κληρονομιά της Μεσογείου, σερβίρει γνώριμες γεύσεις από υψηλής ποιότητας ελληνικά προϊόντα. Εκτός από τα σταθερά ορεκτικά και κυρίως της λίστας, ένα διαφορετικό πιάτα αλλά και γλυκό ημέρας επιφυλάσσουν εκπλήξεις. 

Norte Wine Bar

Norte Wine Bar

Στα οπωδήποτε για να διαπιστώσετε και οι ίδιοι τις διαφορετικές γευστικές απολήξεις του μενού, το ριζότο με άγρια μανιτάρια, stracciatella, μαύρη τρούφα και λεμόνι, το ταρτάρ τσιπούρας με πορτοκάλι, κρίταμο, αυγοτάραχο και lime αλλά και τα μοσχαρίσια μάγουλα γάλακτος μέσα σε σάλτσα λεμονιού με μυρωδικά, πουρέ γλυκοπατάτας και καρότα γλασσέ.

Την εμπειρία ολοκληρώνουν ιδιαίτερες βραδιές με ζωντανή μουσική, ενώ μείνετε συντονισμένοι για ετοιμάζονται ακόμα περισσότερα γαστρονομικά και μη event.

"Norte Wine Bar Restaurant", Κυριαζή 9, Κηφισιά, 210 8017534, norte.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Norte Wine Bar Restaurant

Κυριαζή 9, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
01/05/2024

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.