Συνάντηση Ελλάδας- Γαλλίας με τους Δημήτρη Μπούτσαλη και Clément Convard στο "MFlavours"

Ελληνική και γαλλική κουζίνα ενώνονται σε ένα four hands dinner στο εστιατόριο "MFlavours" του Athens Capital Hotel.

MFlavours

Ο Executive Chef του "Athens Capital Hotel", Δημήτρης Μπούτσαλης, φιλοξενεί στις 17 Μαρτίου στην κουζίνα του ατμοσφαιρικού "MFlavours" ("Top Notch 2023"), τον βραβευμένο με Michelin σεφ Clément Convard του εστιατορίου "Le Cénacle" του ξενοδοχείου "La Cour des Consuls Hotel & Spa-MGallery Collection" στην Τουλούζη, για να ετοιμάσουν από κοινού ένα μενού που θα συνδυάζει δημιουργικά την ελληνική με τη γαλλική κουζίνα. Ατού στο "ΜFlavours" η ανοιχτή κουζίνα του που προσφέρει θέα στη δράση επιτρέποντας στους καλεσμένους να παρατηρούν τους σεφ επί το έργον ετοιμάζοντας πιάτα που θα αναδεικνύουν τα ιδιαίτερα γευστικά χαρακτηριστικά της κουλτούρας των δύο χωρών. Το δείπνο συνεργασίας των δύο αξιόλογων σεφ θα συνοδεύουν εκλεκτά ελληνικά και γαλλικά κρασιά. 

Διαβάστε Επίσης

"Ο σεφ υπερηφανεύεται για τη σύναψη μακροχρόνιων συνεργασιών με τοπικούς παραγωγούς ενώ έχει ιδιαίτερο ταλέντο στην ανάδειξη απλών υλικών", αναφέρει ο κόκκινος οδηγός για τον Convard, φιλοσοφία που ενστερνίζεται από τη δική του σκοπιά και ο οικοδεσπότης Δημήτρης Μπούτσαλης ο οποίος ξεδιπλώνει τις πολύ ενδιαφέρουσες μοντέρνες γεύσεις του σε προσεγμένα μενού γευσιγνωσίας. 

Κρατήσεις:  214 444 2000 | HB3X8-FB@accor.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα εστιατόρια και οι ταβέρνες του χειμώνα

Τα μέρη που θα νοστιμίσουν τα χειμερινά ταξίδια σου σε όλη την Ελλάδα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
12/12/2025

Η "Thigaterra" στο Ηράκλειο μας μυεί στο slow food της Μεγαλονήσου

Στον όμορφο χώρο του δημιουργικού κρητικού εστιατορίου στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου, που αξίζει την προσοχή μας στα χειμερινά ταξίδια μας στην Κρήτη, εκλεκτά τοπικά προϊόντα του νησιού αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδος αναδεικνύονται δημιουργικά.

Ένα burger με φουά γκρα και ένα με φρέσκια τρούφα σε περιμένουν στο Smash ‘n Bun

Από τις 18 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

Τι γεύση μας αφήνουν οι 'old new recipes' του Nonnas, στην Πλάκα

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της δημοφιλούς γειτονιάς.

"Σίλφιον" στα Γιάννενα: Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την ουσία

Στην καρδιά των Ιωαννίνων, το "Σίλφιον" φέρνει νέο αέρα στον σύγχρονο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.

"Μεσογειακή Κουζίνα Αντωνιάδης"

Φρεσκομαγειρεμένα πιάτα που ισορροπούν ανάμεσα στο αυθεντικό και το comfort.

Ένα κομψό εστιατόριο με γαλανόλευκο συνταγολόγιο στην Κηφισιά

Σε ένα ταξίδι στο γευστικό παρελθόν της χώρας, ο σεφ Γαβριήλ Κουβαράς φέρνει την ελληνική κουζίνα στο προσκήνιο, εμπλουτίζοντάς τη με δημιουργικές πινελιές.