Συνάντηση Ελλάδας- Γαλλίας με τους Δημήτρη Μπούτσαλη και Clément Convard στο "MFlavours"

Ελληνική και γαλλική κουζίνα ενώνονται σε ένα four hands dinner στο εστιατόριο "MFlavours" του Athens Capital Hotel.

MFlavours

Ο Executive Chef του "Athens Capital Hotel", Δημήτρης Μπούτσαλης, φιλοξενεί στις 17 Μαρτίου στην κουζίνα του ατμοσφαιρικού "MFlavours" ("Top Notch 2023"), τον βραβευμένο με Michelin σεφ Clément Convard του εστιατορίου "Le Cénacle" του ξενοδοχείου "La Cour des Consuls Hotel & Spa-MGallery Collection" στην Τουλούζη, για να ετοιμάσουν από κοινού ένα μενού που θα συνδυάζει δημιουργικά την ελληνική με τη γαλλική κουζίνα. Ατού στο "ΜFlavours" η ανοιχτή κουζίνα του που προσφέρει θέα στη δράση επιτρέποντας στους καλεσμένους να παρατηρούν τους σεφ επί το έργον ετοιμάζοντας πιάτα που θα αναδεικνύουν τα ιδιαίτερα γευστικά χαρακτηριστικά της κουλτούρας των δύο χωρών. Το δείπνο συνεργασίας των δύο αξιόλογων σεφ θα συνοδεύουν εκλεκτά ελληνικά και γαλλικά κρασιά. 

Διαβάστε Επίσης

"Ο σεφ υπερηφανεύεται για τη σύναψη μακροχρόνιων συνεργασιών με τοπικούς παραγωγούς ενώ έχει ιδιαίτερο ταλέντο στην ανάδειξη απλών υλικών", αναφέρει ο κόκκινος οδηγός για τον Convard, φιλοσοφία που ενστερνίζεται από τη δική του σκοπιά και ο οικοδεσπότης Δημήτρης Μπούτσαλης ο οποίος ξεδιπλώνει τις πολύ ενδιαφέρουσες μοντέρνες γεύσεις του σε προσεγμένα μενού γευσιγνωσίας. 

Κρατήσεις:  214 444 2000 | HB3X8-FB@accor.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Υποδεχθείτε την τελευταία Πανσέληνο του καλοκαιριού στο Le Grand Balcon & La Suite Lounge

Μια μοναδική βραδιά κάτω από το φως της Πανσελήνου περιμένει τους επισκέπτες της Αθήνας με θέα που κόβει την ανάσα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/09/2025

My Cookie Dough: Γλυκιά άφιξη με αέρα Λονδίνου στο αθηναϊκό κέντρο

Η ζύμη μπισκότου γίνεται το νέο viral γλύκισμα της πόλης και να πού πρέπει να πας για να την γευτείς.

Σε αυτό το μεζεδοπωλείο των Άνω Πετραλώνων, το κλασικό είναι το καλύτερο

Παίρνει το όνομά του από ποίημα του Ελύτη, βγάζει τραπεζάκια έξω και σερβίρει γεύση μερακλίδικη.

Μια κατακόκκινη βραδιά γαστρονομίας και οίνου στη Μεγάλη Βρεταννία

Τι συμβαίνει όταν η ελληνική τομάτα συναντά το εκλεκτό Ξινόμαυρο σε ένα γευστικό δείπνο;

Στο 'Neropistolo' κάνουν πάρτι με pastries για να μπει σωστά η νέα σεζόν

Το new age bakery του κέντρου επιστρέφει με ένα ολοήμερο πάρτι, γεμάτο ζύμες και μουσικές.

Γιατί τα vegan εστιατόρια κλείνουν ή πλέον βάζουν και κρέας στο μενού τους

Μερικές σκέψεις πάνω στο φαινόμενο, με αφορμή την πρόσφατη στροφή του φημισμένου 'Eleven Madison Park' στη Νέα Υόρκη.

To 'Emiliano Zapata' είναι μια μεξικάνικη έκπληξη στον Κορυδαλλό

Γεύσεις γεμάτες ένταση και ένας πανέμορφος χώρος συνθέτουν ένα ενδιαφέρον δίπτυχο.