Οδηγός Εστιατορίων

Φίλτρα οδηγού Εστιατορίων

Θέμα
Carlo Cracco: Από την Galleria του Μιλάνου στους Χρυσούς Σκούφους Κύπρου

Carlo Cracco: Από την Galleria του Μιλάνου στους Χρυσούς Σκούφους Κύπρου

Το υπέροχο, φινετσάτο εστιατόριο στη θρυλική Galleria Vittorio Emanuele II και η μοντέρνα fine dining κουζίνα του διάσημου star chef κάνουν μια βόλτα πόλης της μόδας μοναδική εμπειρία, λίγο προτού απολαύσουμε τον Cracco και τις δημιουργίες του στο dîner de gala της τελετής απονομής των Χρυσών Σκούφων Κύπρου στη Λεμεσό.

Νέα
Δυνατό φινάλε για το «30 Αιώνες Γευστικός Πολιτισμός» της Ρόδου

Δυνατό φινάλε για το «30 Αιώνες Γευστικός Πολιτισμός» της Ρόδου

Η σειρά δείπνων με θέμα τη γευστική παράδοση της περιοχής, που οργανώθηκαν για την προβολή του Νοτίου Αιγαίου ως «Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης για το 2019», έκλεισε με ένα εξαιρετικό dinner στο εστιατόριο Almante’s του Lindian Village.

Ρεπορτάζ
Βραδιά με… «Thea» για ένα ακόμα dîner de gala «Νότιο Αιγαίο: 30 αιώνες γευστικός πολιτισμός»

Βραδιά με… «Thea» για ένα ακόμα dîner de gala «Νότιο Αιγαίο: 30 αιώνες γευστικός πολιτισμός»

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου «Sheraton» προσέφερε μια ξεχωριστή βραδιά στα πλαίσια του γαστρονομικού event που διοργανώνουν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το αθηνόραμα στη Ρόδο.

Θέμα
Αυτοί είναι οι σεφ που κάνουν τα χειροποίητα τάση

Αυτοί είναι οι σεφ που κάνουν τα χειροποίητα τάση

Βούτυρα, ζυμωμένα τουρσιά, σπέσιαλ ξίδια, προσούτο γίδινα, τυριά, λουκάνικα, σαλάμια, αρχαιοελληνικός γάρος και άλλα εκλεκτά εδέσματα, που φτιάχνονται στις κουζίνες των εστιατορίων, χρωματίζουν με σπέσιαλ γεύση τη σκηνή της Αθήνας.

Δείτε περισσότερα θέματα της ενότητας Εστιατόρια στο Αρχείο Θεμάτων