Το 'Ekiben' του Άρη Βεζενέ μόλις άνοιξε και στη Γλυφάδα

Το 'Ekiben Kitchen South' φέρνει στα ΝΠ όλα τα assets του πολύ επιτυχημένου κόνσεπτ της οδού Σκούφου.

Το 'Ekiben Kitchen South' του Άρη Βεζενέ στη Γλυφάδα

Τέσσερα χρόνια μετά την γέννησή του στην οδό Σκούφου στο κέντρο της πόλης, το Ekiben Kitchen αποκτά παρουσία στη Γλυφάδα, σε μια περιοχή που παραδοσιακά είχε το κοινό, την περιέργεια και την κουλτούρα να αφομοιώνει concepts που βασίζονται στην απόλαυση, την οικειότητα και την επικοινωνία. 

Ακριβώς για αυτό το λόγο, το Ekiben Kitchen South της Γλυφάδας στην οδό Λαοδίκης έχει ακόμα περισσότερο "Ekiben" στο DNA του: Νόστιμο, γρήγορο, comfort φαγητό, με συνέπεια και συνοχή, βασισμένο, όπως πάντα, σε προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες. Και με κάποια πιάτα που βρίσκει κανείς μόνο εδώ. 

Το 'Ekiben Kitchen South' του Άρη Βεζενέ στη Γλυφάδα 6

Το 'Ekiben Kitchen South' του Άρη Βεζενέ στη Γλυφάδα 11

Ένα περιβάλλον high-end-design με ουσία, μέτρο και γνώση που αποθεώνει τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες. Μεγαλύτερος χώρος, εσωτερικός και εξωτερικός, μουσική, cocktails, κρασί και sake να πυροδοτούν διάδραση, επικοινωνία και χαλάρωση. Το Ekiben Kitchen South θα εμπλουτίσει την ιδέα του Εkiben με την ενέργεια των νοτίων προαστίων δημιουργώντας ένα ξεχωριστό σημείο με τη δική του ταυτότητα, από το μεσημέρι έως αργά το βράδυ.

Διαβάστε Επίσης

To Ekiben Kitchen είναι από τη φύση του ένα concept σχεδιασμένο πάνω στην ιδέα της κοινότητας. Μιας κοινότητας που απολαμβάνεις να είσαι μέλος της. Γεννήθηκε ως ένα δημιουργικό εγχείρημα μέσα στο Birdman και εξελίχθηκε σε ένα σημείο αναφοράς για την Αθήνα, εμπνευσμένο από την κουλτούρα των Ekiben, των θρυλικών bento boxes που συνοδεύουν τους Ιάπωνες στα ταξίδια με τρένο από την εργασία στο σπίτι. 

Το 'Ekiben Kitchen South' του Άρη Βεζενέ στη Γλυφάδα 3

Το 'Ekiben Kitchen South' του Άρη Βεζενέ στη Γλυφάδα 4

Το 'Ekiben Kitchen South' του Άρη Βεζενέ στη Γλυφάδα 2

Σκοπός του Αρη Βεζενέ ήταν από την αρχή να δημιουργήσει ένα σημείο στην πόλη που να ενώνει ανθρώπους με διαφορετικές αναφορές και backgrounds. Πολύ γρήγορα, το  Ekiben στο στενό της Σκούφου εξελίχθηκε σε έναν ζωντανό πυρήνα που λατρεύεται από όλες τις "φυλές" της Αθήνας, ένα hotspot για όσους πιστεύουν ότι το φαγητό είναι η καλύτερη στιγμή της ημέρας, αλλά και ένας σταθερός πόλος έλξης για foodies από όλο τον κόσμο που περιμένουν υπομονετικά στην ουρά για να απολαύσουν μια κουζίνα απλή, αυθεντική και απολαυστική.  


Info

Λαοδίκης 41, Γλυφάδα
Τηλ. 210 444 8715
Ανοιχτά καθημερινά από 13.00

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'GiO' γυρνά στο χειμερινό του "σπίτι"

Δεύτερη σεζόν για το αξιόλογο ιταλικό εστιατόριο στο The Margi.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/11/2025

Το Sunday Roast σερβίρεται ξανά στο Vezené

Στο τραπέζι μπαίνουν κλασικά κυριακάτικα, κάποια νέα entries, νόστιμες παρασπονδίες και ωραίες υπερβολές που αξίζουν.

Γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα μέσω Γλυφάδας, με το εξαιρετικό 'Hellas'

Ο Κυριάκος Ιακωβίδης και η Ειρήνη Γεωργουδιού έφεραν γεύσεις και αρώματα από το βραβευμένο εστιατορίο τους "Hellas" της Ρόδου στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Ark, δημιουργώντας μια γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα.

Για φίνα μοσχίδα, φιλέτο προβατίνας και κόκορα παστιτσάδα στον Νέο Κόσμο

Μία από τις πιο ξεχωριστές γαστροταβέρνες της πόλης, τιμά με το δικό της τρόπο την ελληνική και μεσογειακή γευστική παράδοση.

Νέες "Anthes" γεύσεις από τον Ιπποκράτη Αναγνωστέλη

Το νέο μενού στο όμορφο εστιατόριο και μπαρ του κέντρου έχει μοντέρνες ελληνικές γεύσεις που τις θέλεις πολύ.

Symposion 2025: Το χειροποίητο σε άλλο λέβελ

Στη Μεγαλόπολη υπάρχει ένα παραδοσιακό ελληνικό μαγειρείο νέας γενιάς που ανεβάζει επίπεδο στο σπιτικό εποχικό φαγητό.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη δοκιμάζει το "Feedέλ", ένα γαστρονομικό μεζεδοπωλείο όχι σαν όλα τ' άλλα!

Το "Feedέλ" στη Γλυφάδα φέρνει το ρυθμό και τη ζωντάνια του παραδοσιακού ελληνικού οικογενειακού τραπεζιού στο σήμερα.