Κάτι τρέχει στο εμπορικό κέντρο Λαιμού, στο Κολωνάκι

Νέες αφίξεις αναμένονται στο πάντοτε ενδιαφέρον σημείο της δημοφιλούς γειτονιάς.

Ο σεφ Δημήτρης Νίκολης

Sea You Mezeri λέγεται το πιο φρέσκο από τα projects που θα προστεθούν στο εμπορικό κέντρο Λαιμού, εμπλουτίζοντας τις κολωνακιώτικες αφίξεις για τη σεζόν που μόλις ξεκίνησε. 

Ο σεφ Δημήτρης Νίκολης (μέχρι πρότινος επικεφαλής της ομάδας του Barbaroossa - φωτό επάνω) θα είναι εκείνος που θα αναλάβει τη γευστική διεργασία στο προαναφερθέν εστιατόριο, που θα καταλάβει τον χώρο του πρώην Bacanal. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς από το όνομά του, η κατεύθυνση θα δείχνει θάλασσα, με ένα ψαροφαγικών τόνων μενού και έμφαση στην εποχικότητα και τις ψαριές της ημέρας. 

Διαβάστε Επίσης

Γενικότερα το στυλ του Sea You Mezeri θα είναι παρεΐστικο -εξ ου και το 'mezeri', σύνθεση από το μεζέ και το ουζερί- και με fun. Το Σαββατοκύριακο, όταν το εστιατόριο θα είναι ανοιχτό και τα μεσημέρια -τις υπόλοιπες ημέρες θα ανοίγει αρχικά μόνο βράδυ- θα εφαρμοστεί το concept "let's get dirty": Ο επισκέπτης θα λαμβάνει 'σαλιάρα' και θα παρακινείται από τον σεφ και το προσωπικό να μοιραστεί μεζέδες (γαρίδες, καραβίδες, αστακούς, οστρακοειδή κλπ), τρώγοντας με τα χέρια.

Το Sea You Mezeri, ωστόσο, αποτελεί μόνο ένα μέρος της νέας τριλογίας για "ολιστική διασκέδαση" που θα παρουσιαστεί στο εμπορικό Λαιμού (και υπό το ίδιο ιδιοκτησιακό σχήμα): Δίπλα του βρήκε ήδη νέα στέγη το ιστορικό 42 Bar καθώς και ο live art πολυχώρος Doors (με θεατρικές παραστάσεις, lives, εκθέσεις κλπ).

Το Sea You Mezeri αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του στις 22 Οκτωβρίου. 

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κάτι πολύ νόστιμο συνέβη το περασμένο Σάββατο στο Παγκράτι

Το Ex Machina του Άνταμ Κοντοβά όχι μόνο βρίσκεται σε γαστρονομική φόρμα αλλά θα μας απασχολήσει σοβαρά και με τα 4 hands event του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΖΕΥΚΙΛΗ
05/12/2025

Μία από τις πιο φίνες κερκυραϊκές κουζίνες για ένα βράδυ στην Αθήνα

Η υπέροχη γευστική πρόταση του Αριστοτέλη Μέγκουλα και του "Pomo d’ Oro" σερβίρεται για μία και μόνο νύχτα στο "Ark".

Temps Perdu: Το καινοτόμο dough lab ξεφουρνίζει και στο κέντρο της Αθήνας

Ένα σημείο που συνδυάζει τη γαλλική γαστρονομική παράδοση με τη μοντέρνα, βιομηχανική αισθητική, με απώτερο σκοπό να αναδείξει την αίσθηση του 'χαμένου' χρόνου, ο οποίος μέσα από τις εμπειρίες των γεύσεων αναβιώνεται και, τελικά, 'ξανακερδίζεται'.

"Kykloi by Priceless": Ένας νέος κύκλος γαστρονομίας ανοίγει στον Κεραμικό

Με τον βραβευμένο με Michelin Παύλο Κυριάκη στο τιμόνι της κουζίνας, το "Kykloi by Priceless" προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία που αξίζει να ζήσεις.

Το πιο designάτο μπαλκόνι της Αθήνας σερβίρει και έξοχη ελληνική κουζίνα

Θέα από την Ακρόπολη έως τον Λυκαβηττό, έργα του Jeff Koons και πεντανόστιμο γιουβέτσι αστακού.

Το πιο δημοφιλές μεζεδοπωλείο της Αθήνας κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και το γιορτάζει

Σημερα, Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, στο Θησείο και από τις 18.30, σε περιμένει μια γιορτή με μουσική, κεράσματα, τσίπουρο και, φυσικά, αυθεντική ελληνική κουζίνα.

Τέχνη και γαστρονομία στο Οινοποιείο Ντουράκη

Τρεις "συλλεκτικές" βραδιές στις 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου, φέρνουν στο χανιώτικο οινοποιείο γαστρονομία διεθνών διακρίσεων για περιορισμένες θέσεις, με αφορμή την εικαστική έκθεση του σεφ Ιωσήφ Πετρόφ.