Reh Teh Teh: Bakery with a twist στο Μαρούσι

Χειροποίητες φοκάτσιες και pop περιβάλλον με τη φιλοσοφία του 'έξω', σε μία από τις πιο corpo γειτονιές της Αθήνας.

Το Reh Teh Teh στο Μαρούσι © Λεωνίδας Τούμπανος

Από παραδοσιακές ελληνικές ταβέρνες μέχρι και διεθνείς επιλογές, street food spots αλλά και ζαχαροπλαστεία, οι περαστικοί του Αμαρουσίου μπορούν να βρουν κάτι που να αντιστοιχεί ακριβώς σε ό,τι έχουν όρεξη.

Μέσα σε αυτόν τον urban γευστικό χάρτη λάμπει και το Reh Teh Teh, ένα σύγχρονο bakery στην οδό Διονύσου με τη φιλοσοφία του ‘έξω’ και star products τις χειροποίητες φοκάτσιες και τα cinnamon rolls

Reh Te Teh στο Μαρούσι
© Λεωνίδας Τούμπανος

Μέσα σε ένα πολύχρωμο, φωτεινό και αρκετά pop περιβάλλον, το Reh Teh Teh βασίζεται στην εξωστρέφεια, επιθυμώντας να εντάξει τη street culture βαθιά στη συνείδηση της περιοχής.

Για αυτό τον λόγο άλλωστε διαθέτει ανοιχτή κουζίνα και stands, έτσι ώστε να παρακολουθήσεις όλη την πορεία του φαγητού σου πριν καταλήξει στα χέρια σου και στην συνέχεια να βγεις στον πεζόδρομο για να το απολαύσεις. Ναι, η απώλεια καθισμάτων και τραπεζιών είναι συνειδητή και έχει σκοπό να προκαλέσει την αίσθηση της ενιαίου και της ροής. 

reh
© Λεωνίδας Τούμπανος

Κάθε τελικό προϊόν φτιάχνεται αποκλειστικά in house με φρέσκες πρώτες ύλες και υλικά ελληνικής παραγωγής, για φρέσκο αποτέλεσμα. Και τελικά τι μπορείς να δοκιμάσεις εδώ;

Καταρχάς την πρωταγωνίστρια του μαγαζιού, τη χειροποίητη focaccia με προζύμι 24ώρης ωρίμανσης, η  οποία είναι διαθέσιμη σε μορφή sandwich, με toppings ή ως πίτσα. Best seller που αξίζει την προτίμησή σου είναι σίγουρα το σάντουιτς με απάκι κοτόπουλο, γραβιέρα Αμφιλοχίας και χειροποίητη coleslaw με πράσινο μήλο αλλά και το σπιανάτα με πικάντικο χοιρινό αργής ωρίμανσης, γραβιέρα πιθαράκι Σκύρου, cream cheese, ντομάτα και ρόκα.

reh
© Λεωνίδας Τούμπανος

Επίσης σταρ του Reh Teh Teh είναι και το χειροποίητο cinnamon roll σε εντυπωσιακές γεύσεις, με πιο original το blue cheese roll με μαρμελάδα σύκο. Υπεύθυνος για την προετοιμασία και τον συνδυασμό γεύσεων είναι ο Στέλιος Δοντάς και φαίνεται να έχει πάρει τη δουλειά του πολύ στα σοβαρά. 

reh
© Λεωνίδας Τούμπανος

Αν είσαι γλυκατζής, σίγουρα θα πρέπει να τιμήσεις και τα κέικ του μενού, κυρίως το μαμαδίστικο mousto cake, παραλλαγή της κλασικής φανουρόπιτας με 13 διαφορετικά ενώ για τους φαν του αλμυρού υπάρχουν επίσης χορταστικά wraps και σφολιάτες.

reh
© Λεωνίδας Τούμπανος

reh
© Λεωνίδας Τούμπανος

Η φιλοσοφία του ‘έξω’ υπηρετείται και με διάφορα DJ events-γιορτές που αναλαμβάνει ή συμμετέχει το Reh με βασικό σκοπό την ενδυνάμωση της κοινότητας. Το μόνο σίγουρο είναι πως μία επίσκεψη εκεί θα σου μείνει. 

reh
© Λεωνίδας Τούμπανος


Info:
Διονύσου 12, Μαρούσι 
21 1001 3602

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το νέο 'Artisanal' του Γιάννη Παρίκου είναι εδώ

Ανοίγει ξανά αυτή την Παρασκευή το σημαντικό κηφισιώτικο σποτ, με ανανεωμένο χώρο, κάρτα και αίσθηση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
09/12/2025

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη απολαμβάνει εκλεκτές γεύσεις και κοκτέιλ στο "Azimouthio"

Η ηθοποιός και δεινή foodie στρέφει το γαστρονομικό της ραντάρ σε μια από τις πιο ζεστές γωνιές της Αμφιάλης με εκλεκτές γευστικές προτάσεις και ενδιαφέρουσα μπάρα.

Symposio at Ark: Το Kaliya έφερε τον αέρα της Καλντέρας στη Γλυφάδα

Ο Δήμος Μπαλόπουλος και ο Στέφανος Παλιόπουλος έφεραν μαζί τους για μια βραδιά στο Ark τον αέρα της Σαντορίνης, τις τεχνικές τους και το σύμπαν των γεύσεών τους.

Δημήτρη Μουδιέ, πώς είναι να σερβίρεις το ακριβότερο tasting menu της Μπανγκόκ;

Συναντήσαμε τον σεφ του "Ore" στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, νικητή του βραβείου ΑΡΓΩ για τη γαστρονομία το 2025 αλλά και βραβευμένο με 1 Μαχαίρι στα Best Chef Awards, και μιλήσαμε μαζί του για το εστιατόριο με το ελληνικό όνομα, τα δεινά των γαστρονομικών trends, τη δημιουργικότητα στην ακραία αφαίρεση, και την αξία των διακρίσεων.

Κωνσταντίνος Φιλιππόπουλος: H γεύση πρέπει να σέβεται τον οργανισμό

Ο αναγνωρισμένος σεφ χαρτογραφεί μια πορεία που συνδυάζει τεχνική ακρίβεια, διεθνείς εμπειρίες και την αδιαπραγμάτευτη ανάγκη για πιάτα υψηλής θρεπτικής αξίας.

"Το Μαγαζάκι Που Λέγαμε": Ταξίδι γεύσεων με φόντο την Παλιά Πόλη των Ιωαννίνων

Στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της πόλης των Ιωαννίνων, πυροδοτώτησε το ρεύμα των μικρών προσωπικών εστιατορίων στην πόλη.

"Κοντοσώρος": Συνεχίζει επάξια την ελληνική γευστική κληρονομιά στο Ξινό Νερό

Το Ξινό Νερό, το απομακρυσμένο χωριουδάκι της Φλώρινας, μετατράπηκε σε προορισμό για φίλους της καλοφαγίας χάρη στη γευστική μοναδικότητα αυτού του μαγαζιού-διαμάντι.