"Buba Bistrot Exotique": Εξωτισμός στον Βορρά

Buba Bistrot

Έχει τη δική του κοσμοθεωρία στα γευστικά δρώμενα της πόλης το δημοφιλές barrestaurant του Κωνσταντίνου Ζουγανέλη, που χρόνια τώρα αποτελεί κλασικό σημείο συνάντησης στην Κηφισιά. Είναι ένα από εκείνα τα ξεχωριστά μέρη που καταφέρουν να μιξάρουν το εξαιρετικό ασιατικό φαγητό, τη μοναδική ατμόσφαιρα, τις ιδιαίτερες μουσικές και τον θαυμάσιο –εσωτερικά και εξωτερικά– χώρο.

Buba Bistrot

Το καλοκαίρι, η δράση μεταφέρεται σε open air περιβάλλον και στον μαξιμαλιστικό κήπο με τις καλαμωτές, τα ατμοσφαιρικά φανάρια και τα κάθε λογής ταξιδιωτικά memorabilia, που σε μεταφέρουν σε κάποια υπαίθρια αγορά της νοτιοανατολικής Ασίας. Η κουζίνα επενδύει σε ταϊλανδέζικες και βιετναμέζικες συνταγές με twists, που σιγοντάρονται από τα καλοφτιαγμένα κοκτέιλ της μπάρας, σε παρεμφερές ύφος.

Buba Bistrot

Freestyle μουσικές σε αλέγρους ρυθμούς φτιάχνουν το ταιριαστό ηχητικό χαλί και όλα μαζί συνηγορούν ότι πρόκειται για μια αληθινή όαση των βορείων προαστίων. 

Παπαδιαμάντη 4, Κηφισιά, 2106231151, www.bubabistrotexotique.com, FB: buba, IG: @buba_bistrot_exotique

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
06/11/2025

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.