"Buba Bistrot Exotique": Εξωτισμός στον Βορρά

Buba Bistrot

Έχει τη δική του κοσμοθεωρία στα γευστικά δρώμενα της πόλης το δημοφιλές barrestaurant του Κωνσταντίνου Ζουγανέλη, που χρόνια τώρα αποτελεί κλασικό σημείο συνάντησης στην Κηφισιά. Είναι ένα από εκείνα τα ξεχωριστά μέρη που καταφέρουν να μιξάρουν το εξαιρετικό ασιατικό φαγητό, τη μοναδική ατμόσφαιρα, τις ιδιαίτερες μουσικές και τον θαυμάσιο –εσωτερικά και εξωτερικά– χώρο.

Buba Bistrot

Το καλοκαίρι, η δράση μεταφέρεται σε open air περιβάλλον και στον μαξιμαλιστικό κήπο με τις καλαμωτές, τα ατμοσφαιρικά φανάρια και τα κάθε λογής ταξιδιωτικά memorabilia, που σε μεταφέρουν σε κάποια υπαίθρια αγορά της νοτιοανατολικής Ασίας. Η κουζίνα επενδύει σε ταϊλανδέζικες και βιετναμέζικες συνταγές με twists, που σιγοντάρονται από τα καλοφτιαγμένα κοκτέιλ της μπάρας, σε παρεμφερές ύφος.

Buba Bistrot

Freestyle μουσικές σε αλέγρους ρυθμούς φτιάχνουν το ταιριαστό ηχητικό χαλί και όλα μαζί συνηγορούν ότι πρόκειται για μια αληθινή όαση των βορείων προαστίων. 

Παπαδιαμάντη 4, Κηφισιά, 2106231151, www.bubabistrotexotique.com, FB: buba, IG: @buba_bistrot_exotique

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
16/09/2025

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.