H 'Μεγάλη Βρεταννία' υποδέχεται το θρυλικό Château de Beaucastel

H 'Μεγάλη Βρεταννία' υποδέχεται το θρυλικό Château de Beaucastel

Σε μια χρονιά γεμάτη Always Grand εμπειρίες που εμπνέονται από τα 150 χρόνια λειτουργίας του, το ξενοδοχείο 'Μεγάλη Βρεταννία' υποδέχεται στις 14 Μαρτίου το οινοποιείο Château de Beaucastel. 

Με απόλυτο σεβασμό στην ιστορία του θρυλικού οινοποιείου που  χρονολογείται από τον 16ο αιώνα, η 'Μεγάλη Βρεταννία' υποδέχεται τους λάτρεις του καλού κρασιού σε μια απαράμιλλη βραδιά γευσιγνωσίας και υψηλού συμβολισμού.

Η ιστορία της

Ενώνοντας τις δυνάμεις τους, ο Head Sommelier, Ευάγγελος Ψωφίδης, μαζί με τον βραβευμένο Executive Chef, Αστέριο Κουστούδη, σχεδίασαν αποκλειστικά για τη βραδιά ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων, μέσα από ένα εξαιρετικό μενού έξι πιάτων που είναι διαθέσιμο εδώ και θα συνοδεύσει τα εμβληματικά κρασιά. Παρών στη βραδιά ως Guest of Honor θα είναι ο οινοπαραγωγός Thomas Perrin. 

H 'Μεγάλη Βρεταννία' υποδέχεται το θρυλικό Château de Beaucastel 3

H 'Μεγάλη Βρεταννία' υποδέχεται το θρυλικό Château de Beaucastel 1

H 'Μεγάλη Βρεταννία' υποδέχεται το θρυλικό Château de Beaucastel 2

"Το να ακολουθείς τις δικές σου ιδέες, μερικές φορές ανεξάρτητα από αυτές των άλλων, σημαίνει να επιβεβαιώνεις την ταυτότητά σου, με κίνδυνο ίσως να παρεξηγηθείς – τουλάχιστον για λίγο". Με αυτή τη φράση ο Jacques Perrin περιγράφει τη φιλοσοφία του για τη ζωή και την οινολογία. Μια στάση ζωής στην οποία το να επιβεβαιώνεις τη μοναδικότητά σου και να υπερασπίζεσαι τις ιδέες σου είναι πραγματικά τρόπος ζωής. Η φιλοσοφία ζωής του Jacques Perrin αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία του ξεχωριστού και ασυμβίβαστου κρασιού 'Hommage à Jacques Perrin', μια από τις ετικέτες που θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όσοι παρευρεθούν στο δείπνο. 


Info

Πληροφορίες/ κρατήσεις στο τηλ. 210 3330749.
Royal Room, Hotel Grande Bretagne
Πέμπτη 14 Μαρτίου, 2024/ 20.30

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.