"Colonial": Γιορτινή λάμψη μέσα στο πράσινο

Colonial

Ένα ασυναγώνιστο πανόραμα γεύσης προτείνει για τις φετινές γιορτές το υψηλής αισθητικής all-day εστιατόριο "Colonial" μέσα στους υπέροχους κήπους του Γκολφ της Γλυφάδας με τη γαστρονομική υπογραφή του σεφ Νικόλαου Δραντάκη και του sous chef Πέτρου Μάρκου. Το ειδικό μενού για την παραμονή των Χριστουγέννων ξεκινά με μια εξαιρετική βελουτέ σούπα από κολοκύθα με πούδρα παντζαριού και γιαούρτι με λάιμ, επιφυλάσσοντας ως κύριο πιάτο παραδοσιακή γαλοπούλα με γέμιση και έναν πρωτότυπο αφρό από τυριά με μαύρο σκόρδο, ενώ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σας περιμένει, ανάμεσα σε άλλα πολλά και εκλεκτά, ένα υπέροχο μοσχαρίσιο φιλέτο με πουρέ περουβιανής πατάτας, μαγιονέζα τρούφας και σάλτσα αρωματισμένη με βανίλια.

Colonial

Και οι δύο βραδιές θα έχουν τη συνοδεία live μπάντας με κιθάρα και πλήκτρα, η οποία θα απογειώσει την εορταστική ατμόσφαιρα στην κομψή σάλα του "Colonial" που παραπέμπει σε εξωτική αποικία. Η πρώτη μέρα του νέου έτους, πάλι, μας υποδέχεται με ένα πλούσιο γιορτινό brunch buffet.

Colonial

Τέρμα Κων/νου Καραμανλή, Γλυφάδα, 2103420002, Colonial Glyfada, Colonial Glyfada

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"