Καλοκαίρι στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Το «Island», κοσμοπολίτικο σημείο συνάντησης στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, ανοίγει ανανεωμένο τις πόρτες του Greek chic καλοκαιρινού σκηνικού του ετοιμάζοντας για τους πιστούς θαμώνες του ένα σύνολο από μουσικές και γαστρονομικές εμπειρίες.

Island

Από τις 4 Μαΐου, το εντυπωσιακό θερινό spot της Αθηναΐκής Ριβιέρας ξεκινά τη φετινή σεζόν με party mood και γαστρονομικές προτάσεις που επιμελείται ο Executive Chef του ομίλου Πανά, Νίκος Σκλήρας. Για του λόγου το αληθές, οι γευστικές προτάσεις του ταλαντούχου σεφ περιλαμβάνουν γεύσεις μεσογειακού προφίλ με βότανα και λαχανικά από τους κήπους του "Island", ενώ το sushi corner θα καλύψει τους λάτρεις της ασιατικής κουζίνας.

Island1

Το φαγητό συνοδεύει η προσεγμένη κάρτα των κοκτέιλ ενώ η wine list των sommelier του ομίλου, με επιλεγμένες ετικέτες, ολοκληρώνει την εμπειρία. Τα πάρτυ "Infinity" κάθε Πέμπτη και "Jafari" κάθε Κυριακή, με αναγνωρισμένους διεθνείς DJs είναι θεσμός που συνεχίζεται ενώ ονόματα όπως Adriatique, Who made Who, Bedouin, Damian Lazarus, Argy και Agents of Time είναι μερικά από αυτά που φέτος θα παρελάσουν από τα decks του club. Σημειώστε τέλος ότι οι Meduza, που έχουν προταθεί για "Grammy", το Σάββατο 17 Ιουνίου, ετοιμάζουν ένα πάρτυ που, όπως ςπισημαίνουν οι διοργανωτές, έχουμε πολλούς λόγους να περιμένουμε. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πίτσα ή μακαρόνια; Ανακαλύψτε τη πιτσαρία /σπαγγετερία που φτιάχνει τα καλύτερα στο Μαρούσι

Από τη μικρή του αρχή με μόλις μερικά τραπέζια και μόνο μια/δυο πίτσες στο μενού, σύντομα η φήμη του εστιατορίου μεγάλωσε και ήρθε κοντά μας στο Μαρούσι.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/05/2024

S. Pellegrino: Mας υποδέχεται στο εστιατόριο του "Κρεοπωλείου Διαμέλας"

Το κρεοφαγικό εστιατόριο στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, του κρεοπωλείου που ταυτίζει το όνομά του με την ποιότητα από το 1962, αναδεικνύει το καλό ελληνικό κρέας σε πιάτα μοναδικής νοστιμιάς.

Manu

Sui generis pop ντεκόρ σε μια γεωμετρία του μπλε και της γαλβανιζέ λαμαρίνας, αλλά δυστυχώς πολύ άνιση κουζίνα με καλά αλλά και πολύ μέτρια πιάτα, η οποία χρειάζεται ανασύνταξη.

Wine pairing στο "Amber Cellar Bar & Restaurant"

Οι λάτρεις της γαστρονομίας και του κρασιού θα απολαύσουν ένα ταξίδι γεύσεων στην ελληνική κουζίνα, αποτέλεσμα δημιουργικής σύμπραξης των Δημήτρη Στειακάκη και Στέλιου Μάκαρη με την εταιρεία Aiolos.

Ανακαλύπτοντας την Κεφαλονίτικη γαστρονομία στο "Makedonia Palace"

Ο executive chef Σωτήρης Ευαγγέλου με την ομάδα του υποδέχονται τον Κεφαλονίτη chef Γιώργο Αντωνέλλο για ένα ταξίδι στις αυθεντικές γεύσεις και τα αρώματα του νησιού.