Καλοκαίρι στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Το «Island», κοσμοπολίτικο σημείο συνάντησης στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, ανοίγει ανανεωμένο τις πόρτες του Greek chic καλοκαιρινού σκηνικού του ετοιμάζοντας για τους πιστούς θαμώνες του ένα σύνολο από μουσικές και γαστρονομικές εμπειρίες.

Island

Από τις 4 Μαΐου, το εντυπωσιακό θερινό spot της Αθηναΐκής Ριβιέρας ξεκινά τη φετινή σεζόν με party mood και γαστρονομικές προτάσεις που επιμελείται ο Executive Chef του ομίλου Πανά, Νίκος Σκλήρας. Για του λόγου το αληθές, οι γευστικές προτάσεις του ταλαντούχου σεφ περιλαμβάνουν γεύσεις μεσογειακού προφίλ με βότανα και λαχανικά από τους κήπους του "Island", ενώ το sushi corner θα καλύψει τους λάτρεις της ασιατικής κουζίνας.

Island1

Το φαγητό συνοδεύει η προσεγμένη κάρτα των κοκτέιλ ενώ η wine list των sommelier του ομίλου, με επιλεγμένες ετικέτες, ολοκληρώνει την εμπειρία. Τα πάρτυ "Infinity" κάθε Πέμπτη και "Jafari" κάθε Κυριακή, με αναγνωρισμένους διεθνείς DJs είναι θεσμός που συνεχίζεται ενώ ονόματα όπως Adriatique, Who made Who, Bedouin, Damian Lazarus, Argy και Agents of Time είναι μερικά από αυτά που φέτος θα παρελάσουν από τα decks του club. Σημειώστε τέλος ότι οι Meduza, που έχουν προταθεί για "Grammy", το Σάββατο 17 Ιουνίου, ετοιμάζουν ένα πάρτυ που, όπως ςπισημαίνουν οι διοργανωτές, έχουμε πολλούς λόγους να περιμένουμε. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Γέρος είναι μια old school ψησταριά που μόλις άνοιξε στον Γέρακα

Παλιό αστικό σουβλάκι, παϊδάκι προβατίνας και αρνίσιο μπριζολάκι, κοντοσούβλι, ένα πολύ δυνατό γαλακτομπούρεκο και όλα όσα παίζουν στον χώρο ενός παλιού καφενείου που απέκτησε δεύτερη, φλογερή, ζωή στα ανατολικά προάστια της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/06/2026

Atlantica Imperial Resort: Τρεις γαστρονομικές στάσεις στη Ρόδο με θέα το Αιγαίο

Το resort δεν συστήνεται μόνο ως ένα από τα πιο ολοκληρωμένα adults-only resorts του νησιού, αλλά και ως ένας προορισμός γεύσης με τρεις διαφορετικούς ρυθμούς.

Το line-up των σεφ που μετατρέπει το W Costa Navarino σε γαστρονομικό προορισμό

Από βραβευμένους Michelin σεφ μέχρι μαγειρική δίπλα στο κύμα, το Chefs on the Beach επιστρέφει στο W Costa Navarino με κορυφαία γαστρονομικά ραντεβού.

Σε μια αυλή στο Μπραχάμι ψήνουν μερακλίδικο παϊδάκι

Σε σκηνικό που θυμίζει γειτονιά της παλιάς Αθήνας, οι σχάρες είναι μονίμως ενεργές.

Θα σωθεί η ιστορική "Μουριά";

Το καφενείο που μετρά πάνω από έναν αιώνα ζωής κινδυνεύει να βάλει λουκέτο με τους πολίτες αντιδρούν, ζητώντας να διατηρηθεί ο χαρακτήρας του χώρου.

Μακριά (απ' το κέντρο) κι αγαπημένα: 6 off Broadway εστιατόρια που θα έπρεπε να συζητιούνται περισσότερο

Καθώς η ζέστη γίνεται πιο επίμονη, οι πιο απολαυστικές έξοδοι μεταφέρονται στη Λυκόβρυση, τη Βάρη, τη Δροσιά, τον Ρέντη και το Ζούμπερι. Έξι εστιατόρια που αξίζουν κάθε χιλιόμετρο.

Το Spitjack στο Golden Hall γιορτάζει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του με birthday party

Με welcome drinks, finger food και εορταστική διάθεση, το Spitjack στο Golden Hall γιορτάζει έναν χρόνο λειτουργίας και προσκαλεί το κοινό σε ένα ξεχωριστό birthday party στις 3 Ιουλίου.