Σπέσιαλ party brunch by Estrella στο "Hyatt" στη Θεσσαλονίκη

Τα party brunches που οργανώνει μια φορά το μήνα η ομάδα της Estrella στο "Hyatt Regency Thessaloniki" έχουν παλμό.

Party Brunch by Estrella

Πήγα στο happening του Μαρτίου και χειροκρότησα τη φάση για την ενέργεια του κόσμου, την ποικιλία και την ποιότητα των εδεσμάτων, τις μουσικές, την cool χαρούμενη ατμόσφαιρα. Έτσι, επειδή μια βόλτα στη Θεσσαλονίκη είναι εξαιρετική ιδέα, σας πληροφορώ ότι αυτή την Κυριακή 30 Απριλίου guest chef στο brunch θα είναι ο δικός μας Nick Molyviatis, που κάνει καριέρα στο Λονδίνο που ειδικεύεται στις γεύσεις της Άπω Ανατολής έχοντας διατελέσει head chef του "Kiln" (Northern Thai grill Britain’s Best Restaurant στα National Restaurant Awards 2018 του Restaurant Magazine) στο Σόχο.

Μαζί με τον executive chef του "Hyatt" Απόστολο Αλτάνη, θα ετοιμάζουν όλα τα πιάτα με ολόφρεσκα υλικά μπροστά στον κόσμο. Τηγανητή πάπια και sambal ντομάτας από την Ινδονησία∙ summer roll με γαρίδες, κοτόπουλο με dip μαύρου πιπεριού, banh xeo με μύδια και γαρίδες από το Βιετνάμ, αλλά και πιάτα από Ταϊλάνδη, Λάος και Κίνα, λαχταριστό κάρυ και νούντλς, χορτοφαγικές  σπεσιαλιτέ θα συμπληρώνουν το πληθωρικό μενού. Στις μουσικές το τιμόνι κρατά ο DJ Κωστής Ζαρταλούδης. Αν βρεθείτε κατά Λευκό Πύργο μεριά, μην το χάσετε.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το "Ντράβαλος Μεζέ" είναι το μεζεδάδικο που έλειπε από τη Νάουσα της Πάρου

Κι όμως στο πιο τουριστικό σημείο της Πάρου, τη Νάουσα, μπορείς να φας τηγανητά μεζεδάκια όπως παλιά και, μάλιστα, σε προσιτές τιμές.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΖΕΥΚΙΛΗ
22/09/2023

Piato

Έναν καινούργιο πόλο έλξης, έξω από τα μεγάλα ξενοδοχεία της Ελούντας, δημιουργεί το πλήρως ανακαινισμένο εστιατόριο στην είσοδο του Αγίου Νικολάου. Ο έμπειρος σεφ Αλέξανδρος Κιουσάμπας προτείνει σύγχρονες ελληνικές γεύσεις με τονισμένο το κρητικό στοιχείο ως προς τις συνταγές και τα υλικά.

Μαθαίνουμε… ιταλικά με το Lurisia: Aperitivo στο "Burratino"

Το premium ιταλικό νερό των 'Αλπεων, με τη βραβευμένη φιάλη σε σχήμα φαναριού ανθρακορύχου, γίνεται ο οδηγός μας για μερικές απ’ τις πιο φινετσάτες γευστικές διευθύνσεις της πόλης. Μας καλεί στην αγαπημένη του αυλή, που βρίσκεται στο κέντρο, για spritz και φαγητό α λα Ιταλικά.

Η πολύ κομψή κουζίνα του Πέτρου Δήμα στο "Makris Athens"

Φιλοδοξεί να γίνει η ναυαρχίδα των εστιατορίων "Makris" και η κουζίνα του μυρίζει ήδη υψηλές διακρίσεις. Το νέο ρεστοράν του Πέτρου Δήμα και των Domes Resort στην Ερμού βλέπει Ακρόπολη, αρχαία Αγορά και Θησείο και στοχεύει ψηλά.

'Ήπειρος': Στου Γκύζη για κορυφαίο σουβλάκι

Μία πινέζα-προορισμός στον χάρτη της αστικής σουβλακοφαγίας, με γύρο που σκοτώνει.

Τα γευστικά νέα του φθινοπώρου: Αφίξεις, ανανεώσεις και προσεχώς στον γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας

Καινούρια εστιατόρια που ήρθαν ή καταφθάνουν σύντομα, φρέσκα σενάρια που ήδη γράφονται και ηχηρές συνεργασίες δίνουν τον τόνο.

Κουζίνα χωρίς όρια στο "Alios Ilios Restaurant" στη Σαντορίνη

Με γαστρονομική φιλοσοφία εστιασμένη στην ανάδειξη των καλύτερων στοιχείων της ελληνικής ταυτότητας σε ένα έντεχνα παρουσιασμένο δημιουργικό concept, το εστιατόριο "Alios Ilios" αποτελεί μια σύγχρονη μεσογειακή εμπειρία για τον επισκέπτη.