Σπέσιαλ party brunch by Estrella στο "Hyatt" στη Θεσσαλονίκη

Τα party brunches που οργανώνει μια φορά το μήνα η ομάδα της Estrella στο "Hyatt Regency Thessaloniki" έχουν παλμό.

Party Brunch by Estrella

Πήγα στο happening του Μαρτίου και χειροκρότησα τη φάση για την ενέργεια του κόσμου, την ποικιλία και την ποιότητα των εδεσμάτων, τις μουσικές, την cool χαρούμενη ατμόσφαιρα. Έτσι, επειδή μια βόλτα στη Θεσσαλονίκη είναι εξαιρετική ιδέα, σας πληροφορώ ότι αυτή την Κυριακή 30 Απριλίου guest chef στο brunch θα είναι ο δικός μας Nick Molyviatis, που κάνει καριέρα στο Λονδίνο που ειδικεύεται στις γεύσεις της Άπω Ανατολής έχοντας διατελέσει head chef του "Kiln" (Northern Thai grill Britain’s Best Restaurant στα National Restaurant Awards 2018 του Restaurant Magazine) στο Σόχο.

Μαζί με τον executive chef του "Hyatt" Απόστολο Αλτάνη, θα ετοιμάζουν όλα τα πιάτα με ολόφρεσκα υλικά μπροστά στον κόσμο. Τηγανητή πάπια και sambal ντομάτας από την Ινδονησία∙ summer roll με γαρίδες, κοτόπουλο με dip μαύρου πιπεριού, banh xeo με μύδια και γαρίδες από το Βιετνάμ, αλλά και πιάτα από Ταϊλάνδη, Λάος και Κίνα, λαχταριστό κάρυ και νούντλς, χορτοφαγικές  σπεσιαλιτέ θα συμπληρώνουν το πληθωρικό μενού. Στις μουσικές το τιμόνι κρατά ο DJ Κωστής Ζαρταλούδης. Αν βρεθείτε κατά Λευκό Πύργο μεριά, μην το χάσετε.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.