"Estrella" και "Hyatt Regency" φτιάχνουν ένα brunch-εμπειρία

Οι Κυριακές αποκτούν ξεχωριστό ενδιαφέρον στη Θεσσαλονίκη.

Brunch Hyatt

Μέσω μία πολύ ιδιαίτερης συνεργασίας, το "Hyatt Regency Thessaloniki" ενώνει τις δυνάμεις του με το πρωτοπόρο εστιατόριο στο brunch concept "Estrella"και μαζί παρουσιάζουν γαστρονομικά ταξίδια για το κοινό της Θεσσαλονίκης και τους επισκέπτες του ξενοδοχείου. 

Μηνιαίως (κάθε Κυριακή), εμπνευσμένοι guest chefs προσφέρουν μία γευστική εμπειρία με live entertainments στους πολυβραβευμένους θεματικούς χώρους του "Hyatt Regency", αρχής γενομένης από την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, με ξεχωριστές ψηφίδες γεύσεων της Μακεδονίας από την ομάδα των Nomade et Savage , του executive chef Απόστολου Αλτάνη και του εστιατορίου "Estrella".

Μια εμπειρία γεμάτη μνήμες και παραδοσιακές γεύσεις,  πρώτες ύλες που έρχονται απευθείας από τη γη, σιγομαγειρεμένα κρέατα και λαχανικά, με βότανα και χόρτα της φύσης. Όλα μαγειρεμένα σε ανοιχτές κουζίνες με νταβάδες και τσουκάλια πάνω σε χειροποίητους φούρνους.

Brunch Hyatt 1

Το μουσικό χαλί θα έχει τους ήχους της Banda Entopica, της παραδοσιακής μπάντας δρόμου που ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη και ενώνει κλαρίνο, σαξόφωνο, ακορντεόν και νταούλι σε ένα σύμπλεγμα παραδοσιακών ήχων της Μακεδονίας, της Θράκης, της Ηπείρου αλλά και της μοντέρνας βαλκανικής μουσικής.

Το δεύτερο "Go Brunch Event | Estrella - Hyatt Regency Thessaloniki" θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαρτίου και θα μεταφέρει τους επισκέπτες στην Αγγλία, με λονδρέζικα αρώματα και γεύσεις, απευθείας από το Holborn. Οι σεφ του "Silo London" Max Maclean και Ed Tejada θα παρουσιάσουν English Breakfast και Sunday roast, με το κοινό να δοκιμάζει μεταξύ άλλων σκωτσέζικα λουκάνικα, English ham & cheese, αυθεντικό Sunday roast με gravy, shepherd’s pie, English pudding, ενώ ο Αλέξανδρος Γκίκας του "Catalyst" -σε συνεργασία με τους σεφ του "Estrella"- θα παρουσιάσουν και ένα speciality coffee από το δικό τους roastery. Στις μουσικές επιλογές ο DJ  Στέφανος Τσιτσόπουλος.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"