Ο "Κόλλιας" επιστρέφει!

Ο «Κόλλιας» έχει γράψει ιστορία, έχει αφήσει εποχή στον Πειραιά και την Αθήνα. Σε λίγο θα τον χαιρόμαστε στη Γλυφάδα.

Κόλλιας

Ένα από τα θρυλικά ονόματα της θαλασσινής γαστρονομίας στην Ελλάδα, επιστρέφει δριμύτερο, μετά την αποχώρησή του στις αρχές του 2019 από το μαγαζί στη Συγγρού απέναντι από το Σταύρος Νιάρχος. Το νέο πόστο του θα βρίσκεται στη Γλυφάδα (Κύπρου 60), και στην ταμπέλα του θα γράφει "Κόλλιας, Ψάρια και Θαλασσινά". Εκτός από το διάσημο ψάρι ψημένο στο αλάτι και αναμμένο με τσίπουρο, το ψάρι πλέον θα ψήνεται και σε ζύμη.

Εννοείται ότι το oyster bar θα διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία οστράκων, με αρκετά σπάνια κομμάτια, ενώ τα ορεκτικά του στη βιτρίνα για να μοντάρεις το γεύμα σου θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι του μαγαζιού. Θ ανοίξει αρχές Νοεμβρίου και το περιμένουμε με ανυπομονησία.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Casta Diva": Μύρισε θάλασσα στη Μηλιώνη

Μία νέα ενδιαφέρουσα πινέζα κάνει την εμφάνισή της εκεί όπου κάποτε συναντούσες το 'Πρυτανείον'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
12/04/2024

Χρυσοί Σκούφοι 2024: Η συναρπαστική γαστρονομία της βραδιάς πιάτο πιάτο

Το αποκορύφωμα της 31ης τελετής απονομής των Χρυσών Σκούφων στο "Athenaeum InterContinental" συντελέστηκε μ’ ένα συναρπαστικό 4 hands γκουρμέ dîner de gala πολλών αστέρων από τους Jacob Jan Boerma και Παύλο Κυριάκη.

Τα πασχαλινά αυγά φέτος φωνάζουν "Ourse"

Η φετινή δημιουργία φέρει την υπογραφή του Σπύρου Πεδιαδιτάκην και πρόκειται για ένα σπασμένο αυγό μέσα από το οποίο βγαίνει η αρκούδα – σήμα του γνωστού pastry shop.

Ένα τραπέζι με γεύσεις Κυκλάδων στο Προεδρικό Μέγαρο

Δέκα Κυκλαδίτες σεφ βρέθηκαν να μαγειρεύουν μαζί στις κoυζίνες του Προεδρικού Μεγάρου, με αποτέλεσμα ένα γεύμα αντιπροσωπευτικό του τόπου τους. Μια εμπνευσμένη ομαδική δουλειά, που δεν συναντάμε συχνά.

Food On: Ένα διαφορετικό τραπέζι στο κέντρο της Αθήνας

Περνώντας ένα βράδυ σε ένα πολύ ξεχωριστό dining event.

Pappu

Κρυμμένο στην ησυχία μιας γειτονιάς στο Περιστέρι, ασκεί έλξη σε όλο το λεκανοπέδιο.

Χρυσοί Σκούφοι 2024: Η εντυπωσιακή τελετή απονομής μιας νέας εποχής

Την πρώτη σελίδα ενός νέου κεφαλαίου έγραψαν το βράδυ της Δευτέρας 8 Απριλίου οι Χρυσοί Σκούφοι. Ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας γιόρτασε την 31η απονομή του, τιμώντας τους κορυφαίους της ελληνικής εστίασης, σε μια λαμπερή βραδιά που ξεκίνησε με ένα ανατρεπτικό θεατρο-γαστρονομικό κουίζ και ολοκληρώθηκε με ένα συναρπαστικό 4 hands dîner de gala πολλών αστέρων.