Ένα από τα θρυλικά ονόματα της θαλασσινής γαστρονομίας στην Ελλάδα, επιστρέφει δριμύτερο, μετά την αποχώρησή του στις αρχές του 2019 από το μαγαζί στη Συγγρού απέναντι από το Σταύρος Νιάρχος. Το νέο πόστο του θα βρίσκεται στη Γλυφάδα (Κύπρου 60), και στην ταμπέλα του θα γράφει "Κόλλιας, Ψάρια και Θαλασσινά". Εκτός από το διάσημο ψάρι ψημένο στο αλάτι και αναμμένο με τσίπουρο, το ψάρι πλέον θα ψήνεται και σε ζύμη.
Εννοείται ότι το oyster bar θα διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία οστράκων, με αρκετά σπάνια κομμάτια, ενώ τα ορεκτικά του στη βιτρίνα για να μοντάρεις το γεύμα σου θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι του μαγαζιού. Θ ανοίξει αρχές Νοεμβρίου και το περιμένουμε με ανυπομονησία.