Το «The Str.Eaters» κάνει restart

Πλήρως ανανεωμένο επέστρεψε μόλις το όμορφο food court της πλατείας Καρύτση.

Το «The Str.Eaters» κάνει restart

Πλήρως ανανεωμένο επέστρεψε μόλις το όμορφο food court της πλατείας Καρύτση. Ύστερα από την πρώτη χρονιά γνωριμίας, το «The Str.Eaters» έκλεισε για λίγο τις πόρτες του προκειμένου να ανασχεδιάσει τη γευστική του πρόταση και εδώ και πολύ λίγες ημέρες πάτησε το restart με ολοκαίνουργιους «ενοίκους» στα 8 διαφορετικά food stations. Έτσι, ανάμεσα σε άλλα, μας περιμένουν πλέον Jamaican style γεύσεις με τη σφραγίδα του «Cool Jerk», πολλά και διαφορετικά burgers και hot dogs από το «Chop Chop Burger», tex mex προτάσεις στην «El Chapo’s Cantina Mexicana» αλλά και sushi από το «Kazoku» της Γλυφάδας που αποκτά έδρα μέσα στο «The Str.Eaters» όπως άλλωστε και το γνώριμο «Food Truck» που… παρκάρει εντός με τους signature γκιουζλεμέδες του και αραβικές πίτες γεμισμένες με κεφτεδάκια Βαγδάτης. Σημειώστε ακόμα πως ο κάτω χώρος διαμορφώθηκε εκ νέου με τραπέζια όπου μπορείς πλέον να φας με την άνεση σου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Μία από τις πιο φίνες κερκυραϊκές κουζίνες για ένα βράδυ στην Αθήνα

Η υπέροχη γευστική πρόταση του Αριστοτέλη Μέγκουλα και του "Pomo d’ Oro" σερβίρεται για μία και μόνο νύχτα στο "Ark".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/12/2025

Temps Perdu: Το καινοτόμο dough lab ξεφουρνίζει και στο κέντρο της Αθήνας

Ένα σημείο που συνδυάζει τη γαλλική γαστρονομική παράδοση με τη μοντέρνα, βιομηχανική αισθητική, με απώτερο σκοπό να αναδείξει την αίσθηση του 'χαμένου' χρόνου, ο οποίος μέσα από τις εμπειρίες των γεύσεων αναβιώνεται και, τελικά, 'ξανακερδίζεται'.

"Kykloi by Priceless": Ένας νέος κύκλος γαστρονομίας ανοίγει στον Κεραμικό

Με τον βραβευμένο με Michelin Παύλο Κυριάκη στο τιμόνι της κουζίνας, το "Kykloi by Priceless" προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία που αξίζει να ζήσεις.

Το πιο designάτο μπαλκόνι της Αθήνας σερβίρει και έξοχη ελληνική κουζίνα

Θέα από την Ακρόπολη έως τον Λυκαβηττό, έργα του Jeff Koons και πεντανόστιμο γιουβέτσι αστακού.

Το πιο δημοφιλές μεζεδοπωλείο της Αθήνας κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και το γιορτάζει

Σημερα, Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, στο Θησείο και από τις 18.30, σε περιμένει μια γιορτή με μουσική, κεράσματα, τσίπουρο και, φυσικά, αυθεντική ελληνική κουζίνα.

Τέχνη και γαστρονομία στο Οινοποιείο Ντουράκη

Τρεις "συλλεκτικές" βραδιές στις 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου, φέρνουν στο χανιώτικο οινοποιείο γαστρονομία διεθνών διακρίσεων για περιορισμένες θέσεις, με αφορμή την εικαστική έκθεση του σεφ Ιωσήφ Πετρόφ.