Το «The Str.Eaters» κάνει restart

Πλήρως ανανεωμένο επέστρεψε μόλις το όμορφο food court της πλατείας Καρύτση.

Το «The Str.Eaters» κάνει restart

Πλήρως ανανεωμένο επέστρεψε μόλις το όμορφο food court της πλατείας Καρύτση. Ύστερα από την πρώτη χρονιά γνωριμίας, το «The Str.Eaters» έκλεισε για λίγο τις πόρτες του προκειμένου να ανασχεδιάσει τη γευστική του πρόταση και εδώ και πολύ λίγες ημέρες πάτησε το restart με ολοκαίνουργιους «ενοίκους» στα 8 διαφορετικά food stations. Έτσι, ανάμεσα σε άλλα, μας περιμένουν πλέον Jamaican style γεύσεις με τη σφραγίδα του «Cool Jerk», πολλά και διαφορετικά burgers και hot dogs από το «Chop Chop Burger», tex mex προτάσεις στην «El Chapo’s Cantina Mexicana» αλλά και sushi από το «Kazoku» της Γλυφάδας που αποκτά έδρα μέσα στο «The Str.Eaters» όπως άλλωστε και το γνώριμο «Food Truck» που… παρκάρει εντός με τους signature γκιουζλεμέδες του και αραβικές πίτες γεμισμένες με κεφτεδάκια Βαγδάτης. Σημειώστε ακόμα πως ο κάτω χώρος διαμορφώθηκε εκ νέου με τραπέζια όπου μπορείς πλέον να φας με την άνεση σου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
16/09/2025

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.