Το «The Str.Eaters» κάνει restart

Πλήρως ανανεωμένο επέστρεψε μόλις το όμορφο food court της πλατείας Καρύτση.

Το «The Str.Eaters» κάνει restart

Πλήρως ανανεωμένο επέστρεψε μόλις το όμορφο food court της πλατείας Καρύτση. Ύστερα από την πρώτη χρονιά γνωριμίας, το «The Str.Eaters» έκλεισε για λίγο τις πόρτες του προκειμένου να ανασχεδιάσει τη γευστική του πρόταση και εδώ και πολύ λίγες ημέρες πάτησε το restart με ολοκαίνουργιους «ενοίκους» στα 8 διαφορετικά food stations. Έτσι, ανάμεσα σε άλλα, μας περιμένουν πλέον Jamaican style γεύσεις με τη σφραγίδα του «Cool Jerk», πολλά και διαφορετικά burgers και hot dogs από το «Chop Chop Burger», tex mex προτάσεις στην «El Chapo’s Cantina Mexicana» αλλά και sushi από το «Kazoku» της Γλυφάδας που αποκτά έδρα μέσα στο «The Str.Eaters» όπως άλλωστε και το γνώριμο «Food Truck» που… παρκάρει εντός με τους signature γκιουζλεμέδες του και αραβικές πίτες γεμισμένες με κεφτεδάκια Βαγδάτης. Σημειώστε ακόμα πως ο κάτω χώρος διαμορφώθηκε εκ νέου με τραπέζια όπου μπορείς πλέον να φας με την άνεση σου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
06/11/2025

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.