Η εμπειρία του brunch έφτασε στα Starbucks

Βρεθήκαμε στην παρουσίαση των νέων επιλογών φαγητού των Starbucks και σας μεταφέρουμε όλα όσα γευτήκαμε

Η εμπειρία του brunch έφτασε στα Starbucks

Η αλυσίδα, Starbucks, είναι γνωστή για τις πολλές επιλογές ροφημάτων. Αυτό το φθινόπωρο όμως αυξάνει και τις επιλογές φαγητού με την ένταξη bagel, sandwich, croissant και φυσικά wrap. Με βάση την αμερικανική γαστρονομία και την εμπειρία του brunch ο σεφ Βασίλης Σπόρος ("Mama Roux", "Po' Boys") δημιούργησε κρύες γλυκές και αλμυρές επιλογές, που δεν χάνουν σε γεύση, θρεπτικές αξίες και εμφάνιση από τις αντίστοιχες ζεστές που υπάρχουν σε μαγαζιά με ειδίκευση στο brunch.

Συμπεριλαμβάνοντας προτάσεις που ενισχύουν το veganism και την ισορροπημένη διατροφή δημιούργησαν μια νέα γκάμα φαγητού που ξεχωρίζει και φυσικά ταιριάζει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Έτσι, τα σνακ συνάδουν και με την ταυτότητα της εταιρείας, αλλά παράλληλα αναδεικνύουν τοπικά ποιοτικά και φρέσκα συστατικά.

Εμείς ξεχωρίσαμε το Smoked Bacon & Scamorza Bagel, με το pesto μελιτζάνας, το Salami Napolitano Sandwich με το ψιλοκομμένο σαλάμι αέρος και το Spinach & Feta Wrap που θυμίζει τη γνωστή σε όλους μας, σπανακόπιτα.

Αναλυτικά όλες οι επιλογές:

Η εμπειρία του brunch έφτασε στα Starbucks - εικόνα 1

Bagel
All-day Breakfast Bagel: αφράτο Bagel με ομελέτα, 4 τυριά και σχοινόπρασο
Smoked Bacon & Scamorza Bagel: αφράτο Bagel με καπνιστό bacon, καπνιστή μοτσαρέλα και pesto μελιτζάνας.

Sandwich
Prosciutto-con-porcini Sandwich:
κριθαρένιο ψωμί με προσούτο, μοτσαρέλα, sauce κρέμας μανιταριών porcini.
Salami Napolitano Sandwich: σαλάμι αέρος, τυρί ένταμ κάρδαμο & sauce καρυδιού σε κριθαρένιο αγγλικό ψωμί.

Wraps
Spinach & Feta Wrap:
αραβική πίτα γεμισμένη με μείγμα τυριού, καραμελωμένα γλυκά κρεμμύδια, θυμάρι και τραγανό σπανάκι.
Chipotle Chicken Wrap (πρόταση Φθινοπώρου): τορτίγια με φιλέτο κοτόπουλο, maple syrup και σπανάκι πλαισιωμένο από μεξικάνικη chipotle sauce.

Η vegan επιλογή
Vegan BBQ & Jackfruit Croissant: τραγανό σπανάκι, jackfruit με vegan mayo & ΒΒQ sauce σε vegan κρουασάν.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το brunch που έγινε iconic επιστρέφει στο NEW Hotel

To NEW Hotel επαναφέρει το brunch που καθόρισε μια αγαπημένη συνήθεια και σύστησε στους Αθηναίους τη χαρά του κυριακάτικου πρωινού με στυλ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/12/2025

"Athens Capital Hotel": Κρέπες, γαλέτες και lifestyle αλά γαλλικά στην καρδιά της πόλης

Aνακαλύψτε στο Galerie Café, στο lobby του "Athens Capital Hotel", ένα γευστικό ταξίδι που παντρεύει τη γαλλική παράδοση με την αθηναϊκή κομψότητα.

11 + 1 ιδέες για καλό brunch, αλλά και lunch στη χειμωνιάτικη Αθήνα

Που θα φας ωραίο brunch αυτές τις γιορτές, και όχι μόνο. Σε ξενοδοχεία, bar αλλά και δίπλα στο κύμα.

Η Κέρκυρα κατέβηκε στη Γλυφάδα και παρουσίασε το πιο ιδιαίτερο γευστικό της πρόσωπο

Για ένα βράδυ, ο εξαίρετος γευσιπλάστης Αριστοτέλης Μέγκουλας άφησε το Pomo d’ Oro της Κέρκυρας και μας σύστησε, μέσα από ένα πλούσιο μενού, τη βραβευμένη κουζίνα του: βαθιά τοπική, δημιουργική και απόλυτα προσωπική.

Στο Matsuhisa Athens για γιορτινό omakase

Το πολυβραβευμένο εστιατόριο υποδέχεται τις γιορτές με δυο εξαιρετικά μενού αλλά και αρκετές ακόμη γευστικές προεκτάσεις.

Ο Βασίλαινας υποδέχεται το Κτήμα Σκούρα

Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, το εμβληματικό εστιατόριο υποδέχεται το επίσης εμβληματικό κτήμα, σε μια εορταστική βραδιά οινογευσίας.

Τι γεύση μας αφήνει το 'CTC Urban Gastronomy' που γιορτάζει τα 10 του χρόνια

Στην επέτειο της δεκαετίας του, το εστιατόριο του Αλέξανδρου Τσιοτίνη στον Κεραμεικό παραμένει φρέσκο και παιχνιδιάρικο, και κρατά ψηλά το γαστρονομικό πήχη, αναδομώντας τη γαστρονομική κληρονομιά της Ελλάδας με δημιουργικότητα.