Η εμπειρία του brunch έφτασε στα Starbucks

Βρεθήκαμε στην παρουσίαση των νέων επιλογών φαγητού των Starbucks και σας μεταφέρουμε όλα όσα γευτήκαμε

Η εμπειρία του brunch έφτασε στα Starbucks

Η αλυσίδα, Starbucks, είναι γνωστή για τις πολλές επιλογές ροφημάτων. Αυτό το φθινόπωρο όμως αυξάνει και τις επιλογές φαγητού με την ένταξη bagel, sandwich, croissant και φυσικά wrap. Με βάση την αμερικανική γαστρονομία και την εμπειρία του brunch ο σεφ Βασίλης Σπόρος ("Mama Roux", "Po' Boys") δημιούργησε κρύες γλυκές και αλμυρές επιλογές, που δεν χάνουν σε γεύση, θρεπτικές αξίες και εμφάνιση από τις αντίστοιχες ζεστές που υπάρχουν σε μαγαζιά με ειδίκευση στο brunch.

Συμπεριλαμβάνοντας προτάσεις που ενισχύουν το veganism και την ισορροπημένη διατροφή δημιούργησαν μια νέα γκάμα φαγητού που ξεχωρίζει και φυσικά ταιριάζει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Έτσι, τα σνακ συνάδουν και με την ταυτότητα της εταιρείας, αλλά παράλληλα αναδεικνύουν τοπικά ποιοτικά και φρέσκα συστατικά.

Εμείς ξεχωρίσαμε το Smoked Bacon & Scamorza Bagel, με το pesto μελιτζάνας, το Salami Napolitano Sandwich με το ψιλοκομμένο σαλάμι αέρος και το Spinach & Feta Wrap που θυμίζει τη γνωστή σε όλους μας, σπανακόπιτα.

Αναλυτικά όλες οι επιλογές:

Η εμπειρία του brunch έφτασε στα Starbucks - εικόνα 1

Bagel
All-day Breakfast Bagel: αφράτο Bagel με ομελέτα, 4 τυριά και σχοινόπρασο
Smoked Bacon & Scamorza Bagel: αφράτο Bagel με καπνιστό bacon, καπνιστή μοτσαρέλα και pesto μελιτζάνας.

Sandwich
Prosciutto-con-porcini Sandwich:
κριθαρένιο ψωμί με προσούτο, μοτσαρέλα, sauce κρέμας μανιταριών porcini.
Salami Napolitano Sandwich: σαλάμι αέρος, τυρί ένταμ κάρδαμο & sauce καρυδιού σε κριθαρένιο αγγλικό ψωμί.

Wraps
Spinach & Feta Wrap:
αραβική πίτα γεμισμένη με μείγμα τυριού, καραμελωμένα γλυκά κρεμμύδια, θυμάρι και τραγανό σπανάκι.
Chipotle Chicken Wrap (πρόταση Φθινοπώρου): τορτίγια με φιλέτο κοτόπουλο, maple syrup και σπανάκι πλαισιωμένο από μεξικάνικη chipotle sauce.

Η vegan επιλογή
Vegan BBQ & Jackfruit Croissant: τραγανό σπανάκι, jackfruit με vegan mayo & ΒΒQ sauce σε vegan κρουασάν.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιορτάζουμε την αλλαγή του χρόνου στο Zappa με Special Guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο

Παραμονή Πρωτοχρονιάς διασκεδάζουμε και υποδεχόμαστε το 2026 στον νέο χώρο της Αίγλης Ζαππείου, το Zappa, με Special Guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/12/2025

Τι μας σερβίρουν αυτές τις γιορτές τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, μία λίστα με τα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Αυτό το αρχοντικό εστιατόριο της Κηφισιάς άνοιξε πριν δυο χρόνια αλλά μοιάζει να ήταν πάντα εδώ

Στο γοητευτικό bistro - steakhouse, ο σεφ Δημήτρης Σταμούδης αντλεί από classics της μπιστρό παράδοσης για να συνθέσει καλοφαγική πρόταση με κύρια συστατικά την απλότητα και την απλόχερη νοστιμιά – εκείνη που δεν τσιγκουνεύεται την πληθωρικότητα ούτε σε γεύσεις, ούτε σε υλικά, ούτε και σε θερμίδες.

Το 'Αναψυκτήριο' φέρνει διαφορετική γεύση στη Γλυφάδα

Το νέο εστιατόριο των ΝΠ έχει νοσταλγική εσάνς, πανέμορφο χώρο και πιάτα γεμάτα οικεία νοστιμιά.

Rick's

Το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της Κηφισιάς αντλεί έμπνευση από τα νεοϋορκέζικα steakhouses και τα μπολιάζει με πληθωρικές εκδοχές κλασικών της γαλλικής μπιστρό παράδοσης, σε ένα καλοφαγικό μιξ που γοητεύει με την θέρμη και την ατμόσφαιρά του.

Η ορδή των micro-bakeries …και το τέλος της μπαγκέτας;

Νεο-αρτοποιοί γεμίζουν τα ράφια με ζυμάρια μακράς ωρίμανσης και οργανικά αλεύρια, αφήνοντας τη μπαγκέτα εκτός παιχνιδιού, οι νέοι δεν αγοράζουν ψωμί καθημερινά, και το προκάτ sliced bread κερδίζει έδαφος.

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Χταπόδι alla Luciana στο Mercato

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.