«Αγορά»: Δύο δεκαετίες στο προσκήνιο

Το γνωστό και αγαπημένο στέκι δίπλα στο μετρό των Αμπελοκήπων συμπληρώνει πάνω από 20 χρόνια στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας.

«Αγορά»: Δύο δεκαετίες στο προσκήνιο

Το γνωστό και αγαπημένο στέκι συμπληρώνει πάνω από 20 χρόνια στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας.

«Αγορά»: Δύο δεκαετίες στο προσκήνιο - εικόνα 1

Ανοίγει τις πόρτες του στις 10 το πρωί, σερβίροντας πλούσια πρωινά με αβγά, μπέικον, λουκάνικα, σάντουιτς με ελληνική ταυτότητα (γραβιέρα Κρήτης, σύγκλινο Μάνης) καφέδες, φρέσκους χυμούς και λοιπά συμπαρομαρτούντα, ενώ στις 12 το μεσημέρι ξεκινάει τη λειτουργία της η κουζίνα (κλείνει στις 12.30 π.μ.) με έναν μεγάλο κατάλογο, που εστιάζει κυρίως στη μεσογειακή κουζίνα, περιλαμβάνει όμως επίσης ελληνικές και διεθνείς σπεσιαλιτέ.

«Αγορά»: Δύο δεκαετίες στο προσκήνιο - εικόνα 2

Περισσότερα από δέκα πιάτα εναλλάσσονται καθημερινά στα πιάτα ημέρας με έμφαση στα φρέσκα ψάρια, όλα φιλεταρισμένα και σε δημιουργική εκτέλεση από τον σεφ Ιερόθεο Τσόρβα.

«Αγορά»: Δύο δεκαετίες στο προσκήνιο - εικόνα 3

Πολλά γλυκά και παγωτά από τον pastry chef του μαγαζιού –το παγωτό λουκούμι γράφει ιστορία εδώ και 15 χρόνια– και αξιοσημείωτη wine list από τον ελληνικό και τον ξένο αμπελώνα.

«Αγορά»: Δύο δεκαετίες στο προσκήνιο - εικόνα 4

Στην όμορφη σάλα, η κλασική διακόσμηση δημιουργεί οικείο, φιλόξενο περιβάλλον με κεντρικό σημείο το μεγάλο μπαρ με πολλά premium ουίσκι, τζιν και ρούμια αλλά και μια μεγάλη γκάμα κοκτέιλ.

«Αγορά»: Δύο δεκαετίες στο προσκήνιο - εικόνα 5

Πολυσυλλεκτικό κοινό από όλη την Αθήνα, με παρουσία πολλών καλλιτεχνών, πολιτικών αλλά και γιατρών λόγω της περιοχής.

Μεγάλο πλεονέκτημα η δροσερή, καταπράσινη προστατευμένη αυλή, που σε προστατεύει από τους φρενήρεις ρυθμούς της πόλης, ενώ βρίσκεσαι στο κέντρο της.

Λεωφ. Αλεξάνδρας & Βουρνάζου 31, Αμπελόκηποι, 2106426238

Περισσότερες πληροφορίες

Αγορά

Λεωφ. Αλεξάνδρας & Βουρνάζου 31, Αμπελόκηποι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Νέα βιογραφία ρίχνει φως στις τελευταίες ημέρες του Anthony Bourdain

Το βιβλίο "Down and Out in Paradise: The Life of Anthony Bourdain", του δημοσιογράφου Charles Leerhsen εστιάζει στις τελευταίες ημέρες και ώρες του εκλιπόντος σεφ, προκαλώντας την κριτική ορισμένων μελών του στενού κύκλου του.

06/10/2022

Diego

Με street latino αύρα και fusion εξωτισμό στις γεύσεις,το δημιούργημα του Βασίλη Στεφανάκη δίνει άλλον αέρα στην Αδριανού, το Μοναστηράκι και το Θησείο.

Gaku

Ένα από τα δυνατά, όμορφα και μοντέρνα πόστα γιαπωνέζικης γαστρονομίας στο κέντρο της Αθήνας.

"Pinktober" στο Hard Rock Cafe® Athens με tacos από την Dominique Crenn

Το Hard Rock Cafe® Athens στηρίζει την προσπάθεια ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού στην 23η ετήσια εκστρατεία "Pinktober" της Hard Rock International λανσάροντας ένα limited edition πιάτο με την υπογραφή της τριάστερης σεφ Dominique Crenn.

"Φάρσα ή κέρασμα;": Τα TGI Fridays™ σε Halloween διάθεση

Η γνωστή αλυσίδα εστιατορίων συνεργάζεται με το αγαπημένο brand "Cap Cap" λανσάροντας τέσσερα γλυκά με "spooky twist" και έμπνευση το Halloween.

To "Cinco de Mayo" φέρνει μεξικάνικη αλεγκρία στη Δεκελείας

Η νέα άφιξη στην πιάτσα της Νέας Φιλαδέλφειας συνδυάζει τη θέρμη μιας παραδοσιακής hacienta με τη βαθιά νόστιμη μεξικάνικη γευστική κουλτούρα.

Πού θα φας διαβολεμένα νόστιμα tacos στην Αθήνα

Η μόνη λίστα που θα χρειαστείς για τη σημερινή Taco Day (4/10).