«Αγορά»: Δύο δεκαετίες στο προσκήνιο

Το γνωστό και αγαπημένο στέκι δίπλα στο μετρό των Αμπελοκήπων συμπληρώνει πάνω από 20 χρόνια στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας.

«Αγορά»: Δύο δεκαετίες στο προσκήνιο

Το γνωστό και αγαπημένο στέκι συμπληρώνει πάνω από 20 χρόνια στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας.

«Αγορά»: Δύο δεκαετίες στο προσκήνιο - εικόνα 1

Ανοίγει τις πόρτες του στις 10 το πρωί, σερβίροντας πλούσια πρωινά με αβγά, μπέικον, λουκάνικα, σάντουιτς με ελληνική ταυτότητα (γραβιέρα Κρήτης, σύγκλινο Μάνης) καφέδες, φρέσκους χυμούς και λοιπά συμπαρομαρτούντα, ενώ στις 12 το μεσημέρι ξεκινάει τη λειτουργία της η κουζίνα (κλείνει στις 12.30 π.μ.) με έναν μεγάλο κατάλογο, που εστιάζει κυρίως στη μεσογειακή κουζίνα, περιλαμβάνει όμως επίσης ελληνικές και διεθνείς σπεσιαλιτέ.

«Αγορά»: Δύο δεκαετίες στο προσκήνιο - εικόνα 2

Περισσότερα από δέκα πιάτα εναλλάσσονται καθημερινά στα πιάτα ημέρας με έμφαση στα φρέσκα ψάρια, όλα φιλεταρισμένα και σε δημιουργική εκτέλεση από τον σεφ Ιερόθεο Τσόρβα.

«Αγορά»: Δύο δεκαετίες στο προσκήνιο - εικόνα 3

Πολλά γλυκά και παγωτά από τον pastry chef του μαγαζιού –το παγωτό λουκούμι γράφει ιστορία εδώ και 15 χρόνια– και αξιοσημείωτη wine list από τον ελληνικό και τον ξένο αμπελώνα.

«Αγορά»: Δύο δεκαετίες στο προσκήνιο - εικόνα 4

Στην όμορφη σάλα, η κλασική διακόσμηση δημιουργεί οικείο, φιλόξενο περιβάλλον με κεντρικό σημείο το μεγάλο μπαρ με πολλά premium ουίσκι, τζιν και ρούμια αλλά και μια μεγάλη γκάμα κοκτέιλ.

«Αγορά»: Δύο δεκαετίες στο προσκήνιο - εικόνα 5

Πολυσυλλεκτικό κοινό από όλη την Αθήνα, με παρουσία πολλών καλλιτεχνών, πολιτικών αλλά και γιατρών λόγω της περιοχής.

Μεγάλο πλεονέκτημα η δροσερή, καταπράσινη προστατευμένη αυλή, που σε προστατεύει από τους φρενήρεις ρυθμούς της πόλης, ενώ βρίσκεσαι στο κέντρο της.

Λεωφ. Αλεξάνδρας & Βουρνάζου 31, Αμπελόκηποι, 2106426238

Περισσότερες πληροφορίες

Αγορά

Λεωφ. Αλεξάνδρας & Βουρνάζου 31, Αμπελόκηποι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.