«Simul» στην οδό Υψηλάντου

Με σύγχρονο ύφος τόσο στην κουζίνα όσο και στο ντεκόρ του, έκανε πρόσφατα το ντεμπούτο του στο Κολωνάκι.

«Simul» στην οδό Υψηλάντου

Ένα εστιατόριο με σύγχρονο ύφος έκανε πρόσφατα το ντεμπούτο του στην οδό Υψηλάντου στο Κολωνάκι κι άνοιξε τα γευστικά του χαρτιά. Στον κατάλογο του «Simul» (όνομα που στα λατινικά σημαίνει «μαζί»), τον οποίο έχει διαμορφώσει ο νεαρός Νίκος Θωμάς, συναντάς πιάτα με μοντέρνο ύφος και διεθνή κατεύθυνση, όπως φαλάφελ καπνιστής πέστροφας με βινεγκρέτ φουντούκι, ραβιόλι κολοκύθας με κρέμα φασκόμηλου και μανταρίνι ή μοσχαρίσια στηθοπλευρά που μαγειρεύεται σε κενό αέρος με καπνιστή μελιτζάνα, ντοματίνια και γραβιέρα. Η πρόθεση είναι το μενού να συμπληρώνεται με πιάτα βασισμένα στα υλικά που θα βρίσκουν καθημερινά στην αγορά και στην διάθεση της κουζίνας, που φαίνεται ότι αγαπά τους πειραματισμούς. Περισσότερα θα σας πούμε σύντομα.

Περισσότερες πληροφορίες

Simul

Υψηλάντου 63, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πότε επιστρέφει σε κανονική λειτουργία το Ovio του Πάνου Ιωαννίδη

Η πυρκαγιά μικρής έκτασης και η αποκατάσταση του γνωστού εστιατορίου στο κέντρο της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
17/09/2025

Ένα από τα κορυφαία εστιατόρια της Θεσσαλονίκης σερβίρει για ένα βράδυ στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Μια οινογαστρονομική νύχτα με άρωμα συμπρωτεύουσας σε ένα από τα δημοφιλέστερα σημεία της αθηναϊκής παραλίας.

Το Abra Ovata υποδέχεται τους Yucatan για μια αξέχαστη βραδιά στη Λίμνη Βουλιαγμένης

Μουσική, διακριτικό ambient φωτισμό και ποτό με finger food, για μια ολοκληρωμένη αισθητηριακή εμπειρία στη φύση.

Γιατί όλοι μιλούν για το 'Batard' στο Παγκράτι

Το μάλλον πιο πολυσυζητημένο microbakery της πόλης τελευταία, πιάνει πόστο στο Παγκράτι και φέρει την υπογραφή των σεφ Δήμου Μπαλόπουλου και Γιώργου Κηρύκου.

Κωνσταντίνε Δαγριτζίκο, τι ετοιμάζεις στην Ομόνοια;

Ο πολυπράγμων hit maker του αθηναϊκού Κέντρου ετοιμάζει τη δική του εκδοχή της σύγχρονης ελληνικής ταβέρνας εκεί που κάποτε βρίσκαμε το "Αθήναιον", και μας λέει τι θα περιμένουμε στα πιάτα, τα ποτήρια και τις μουσικές του, όταν ανοίξει αργότερα στη σεζόν.

Ένα από τα κορυφαία burgers της Αθήνας ανοίγει (και) στο Κολωνάκι

Αλήθεια, πόσοι Χρυσοί Σκούφοι χωρούν ανάμεσα σε ένα ψωμάκι;

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.