«Simul» στην οδό Υψηλάντου

Με σύγχρονο ύφος τόσο στην κουζίνα όσο και στο ντεκόρ του, έκανε πρόσφατα το ντεμπούτο του στο Κολωνάκι.

«Simul» στην οδό Υψηλάντου

Ένα εστιατόριο με σύγχρονο ύφος έκανε πρόσφατα το ντεμπούτο του στην οδό Υψηλάντου στο Κολωνάκι κι άνοιξε τα γευστικά του χαρτιά. Στον κατάλογο του «Simul» (όνομα που στα λατινικά σημαίνει «μαζί»), τον οποίο έχει διαμορφώσει ο νεαρός Νίκος Θωμάς, συναντάς πιάτα με μοντέρνο ύφος και διεθνή κατεύθυνση, όπως φαλάφελ καπνιστής πέστροφας με βινεγκρέτ φουντούκι, ραβιόλι κολοκύθας με κρέμα φασκόμηλου και μανταρίνι ή μοσχαρίσια στηθοπλευρά που μαγειρεύεται σε κενό αέρος με καπνιστή μελιτζάνα, ντοματίνια και γραβιέρα. Η πρόθεση είναι το μενού να συμπληρώνεται με πιάτα βασισμένα στα υλικά που θα βρίσκουν καθημερινά στην αγορά και στην διάθεση της κουζίνας, που φαίνεται ότι αγαπά τους πειραματισμούς. Περισσότερα θα σας πούμε σύντομα.

Περισσότερες πληροφορίες

Simul

Υψηλάντου 63, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Libertine Drinkery": Ένα αυθεντικό urban στέκι

Στην καρδιά της Νέας Φιλαδέλφειας βρίσκεται ένα στέκι με καλό φαγητό, προσεγμένα cocktails και μια ατμόσφαιρα που κάνει τις καθημερινές να μοιάζουν λίγο καλύτερες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2025

Θωμάς Μάτσας και Αριστοτέλης Ζέρβας μαγειρεύουν για τον ένα χρόνο της 'Strigglaς'

Ο Θωμάς Μάτσας προσκαλεί στο Μαρούσι και την κουζίνα του τον σεφ Αριστοτέλη Ζέρβα, για μια δημιουργική βραδιά, με ένα 4 hands dinner και αρκετές εκπλήξεις.

Στου Ψυρρή για new age ελληνικότητα και πιάτα με ιδιαίτερο άγγιγμα

To εστιατόριο που έχει αποθεωθεί από το TripAdvisor, ξεχωρίζει για την πολύ ξεχωριστή ελληνική του κουζίνα.

Ντίβα

Ένα παλιό, χρόνια κλειστό μαγέρικο στην Πατριάρχου Ιωακείμ βρίσκει νέα ζωή, με τον σεφ Δημήτρη Κατσάνο στο πρώτο εστιατορικό του πάτημα στην Αθήνα, να υπογράφει γεύσεις ιαπωνικού – σκανδιναβικού fusion σε sexy bistro περιβάλλον.

Η επόμενη πίστα του "Βασίλαινας"

Το ιστορικό εστιατόριο διατηρεί τα ατού του και επενδύει ακόμη περισσότερο στα βάθη της εκλεκτής θαλασσοφαγίας.

4 καφενεία για κάθε γούστο στο αθηναϊκό κέντρο

Κάθε ένα με το δικό του ξεχωριστό στυλ και ιστορία.

Ένα από τα πιο φημισμένα μπιστρό του Λονδίνου έρχεται στο Παγκράτι

Το Ex Machina υποδέχεται το Bistro Freddie στις 29 Νοεμβρίου, για μια μοναδική βραδιά γεύσης.