«Taqueria Maya»: Τα tacos «χτυπάνε» κέντρο

Ή το κέντρο «χτυπάει» tacos. Όπως το πάρει κανείς. Πρόσφατα στο Σύνταγμα άνοιξε μια taqueria, μικρή, χρωματιστή και ζωγραφιστή.

«Taqueria Maya»: Τα tacos «χτυπάνε» κέντρο

Ή το κέντρο «χτυπάει» tacos. Όπως το πάρει κανείς. Το ζήτημα είναι ότι πολύ πρόσφατα στην οδό Πετράκη στο Σύνταγμα άνοιξε μια taqueria, μικρή, χρωματιστή και ζωγραφιστή, που έχει να προτείνει τις γνωστές μεξικάνικες πιτούλες από καλαμποκάλευρο, χειροποίητες στην προκειμένη, με επτά διαφορετικές γεμίσεις: τσορίθο με γλυκοπατάτα, μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο, αρνί, ψάρι και μανιτάρι-καλαμπόκι. Παραγγέλνοντας μια taco palooza, μάλιστα, μπορείς να τις δοκιμάσεις όλες. Όρεξη να ’χεις… Εκτός αυτών υπάρχουν quesadillas και burritos, φρέσκοι χυμοί, μπίρες, Margaritas και ασορτί latin μουσικές. Περισσότερα θα σας πούμε σύντομα.

Πετράκη 10, Σύνταγμα, 2112167081.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Leandro Carreira και Πέτρος Δήμας σε 4 Hands dinner στο ‘Makris Athens’

Μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία στο βραβευμένο εστιατόριο, την Τετάρτη 22 Μαΐου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
19/05/2024

Το Greek Chefs Abroad του Ομίλου "MarBella Collection" επιστρέφει για 4η συνεχόμενη χρονιά

Τέσσερις διάσημοι Έλληνες chefs του εξωτερικού θα δημιουργήσουν μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία, εμπνεόμενοι από τις ελληνικές τους ρίζες και τις διεθνούς εμβέλειας εμπειρίες τους.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.