Σκαρμούτσος εναντίον Λαζάρου!

Τελικά αποκαλύφθηκε και επισήμως αυτό που είχε διαρρεύσει λίγες ώρες πριν την εκδήλωση-συνέντευξη τύπου - το τηλεοπτικό σποτ είναι κομμάτι της καινούργιας καμπάνιας των σουπερμάρκετ Lidl-και όχι νέα τηλεοπτική εκπομπή.

Σκαρμούτσος εναντίον Λαζάρου!

Τελικά αποκαλύφθηκε και επισήμως αυτό που είχε διαρρεύσει λίγες ώρες πριν την εκδήλωση-συνέντευξη τύπου - το τηλεοπτικό σποτ είναι κομμάτι της καινούργιας καμπάνιας των σουπερμάρκετ Lidl-και όχι νέα τηλεοπτική εκπομπή όπως πίστευαν πολλοί- που μέσω του ιστότοπου www.kouziνalidl.gr oι δημοφιλείς σεφ θα επιχειρήσουν «να αλλάξουν τον τρόπο που μαγειρεύουμε, στο σπίτι». Το concept είναι έξυπνο, επιβεβαιώνει την σημασία που έχει αποχτήσει η γεύση και οι πρωταγωνιστές της στην καθημερινή ζωή, και στη διάρκεια της παρουσίασης είδαμε τους δύο φίλους να πειράζονται σα μικρά παιδιά, πειστικοί μέσα στο πετσί του ρόλου τους που να θυμίζει παλιές ελληνικές ταινίες - με χιούμορ και καλοσυνάτη πειρακτική διάθεση όπως καμμιά φορά το κάνουν φιλαράκια που ψευτοτσακώνονται για το ποια ομάδα είναι καλύτερη, η ποιος είναι τυχερός και όχι μετρ στο τάβλι. Είναι ένας τρόπος να φέρουν την τέχνη τους πιο κοντά στο ευρύ κοινό, συντονισμένοι και με άλλες τελευταίες κινήσεις των Lidl (π.χ. προβολή ενδιαφερόντων γαλλικών κρασιών και ιταλικών προϊόντων) που επιχειρούν συστηματικά να αναβαθμίσουν την εικόνα τους. Έτσι λοιπόν κάθε βδομάδα στο kouzinalidl θα αναρτούν ό καθένας από μία συνταγή πάνω στο ίδιο κύριο θέμα(αυτή την εβδομάδα λ.χ. μαγειρεύουν κότσι) και το κοινό θα καλείται να τις μαγειρεύει, να τις σχολιάζει και να ψηφίζει την καλύτερη - παράλληλα μέσα στα Lidl από τα υλικά των συνταγών θα φέρουν ειδική σήμανση και κάποια θα προσφέρονται με έκπτωση. Σκαρμουτσικοί η Λαζαριστές; Μην το κάνουμε Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, ένα παιχνίδι είναι για να ανακαλύψουμε περισσότερα μυστικά της γέυσης.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/05/2024

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"

Ένας χρόνος 'Esthio', με οινο-σιτο-μουσικό γενέθλιο event

Ένα ξεχωριστό event για το feelgood εστιατόριο, αυτή την Κυριακή 19/05.