Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο «Rock & Balls»

Διπλό σε μέγεθος και με νέο σεφ: Με αλλαγές ξεκίνησε τη σεζόν το γνωστό «κοκτέιλ και κεφτέδες» στέκι με την κονστρουκτιβιστική υπογραφή των K-Studio στην πλατεία Αγίας Ειρήνης.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο «Rock & Balls»

Με αλλαγές ξεκίνησε τη σεζόν το γνωστό «κοκτέιλ και κεφτέδες» στέκι με την κονστρουκτιβιστική υπογραφή των K-Studio: το «Rock & Balls» της Πλατείας Αγίας Ειρήνης πλέον είναι σχεδόν διπλό σε μέγεθος (επεκτάθηκε στο διπλανό χώρο), ενώ την κουζίνα ανέλαβε ο καλός σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος (παλιότερα στα «Aleria», «Amalour» κ.λπ.). Μας συστήνουν μάλιστα και νέα σφαιρίδια, όπως αυτά του σολομού που σερβίρονται με πουρέ αβοκάντο και γλυκόξινα λαχανικά ή τα μοσχαρίσια κεφτεδάκια σε μπουρίτο με chili con carne, καλαμπόκι και τηγανητό κρεμμύδι καθώς και μη… σφαιρικές περιπτώσεις όπως η πανσέτα με πουρέ γλυκοπατάτας ή τα short ribs με πουρέ σελινόριζας. Όσο για το μπαρ, εκτός από μια σειρά καινούργιων κοκτέιλ, έχει να επιδείξει κι ένα Asian Corner, το οποίο μπορεί να βρίσκεται σε πιλοτικό στάδιο –το μενού του είναι αρκετά μικρό–, έχει όμως και αυτό τα balls του: τα nigiri του είναι μπαλάκια από sticky rice. Με χταπόδι, με σολομό, California balls…

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Leandro Carreira και Πέτρος Δήμας σε 4 Hands dinner στο ‘Makris Athens’

Μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία στο βραβευμένο εστιατόριο, την Τετάρτη 22 Μαΐου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
19/05/2024

Το Greek Chefs Abroad του Ομίλου "MarBella Collection" επιστρέφει για 4η συνεχόμενη χρονιά

Τέσσερις διάσημοι Έλληνες chefs του εξωτερικού θα δημιουργήσουν μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία, εμπνεόμενοι από τις ελληνικές τους ρίζες και τις διεθνούς εμβέλειας εμπειρίες τους.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.