Noah

Το εστιατόριο-μπαρ στο Πάρκο Ελευθερίας επιστρέφει με το γνωστό feelgood ύφος του σε ανανεωμένο χώρο, σε έναν από τους ομορφότερους κήπους της πόλης. Στο τιμόνι της κουζίνας του ο βραβευμένος Σπύρος Μαυροειδής παρουσιάζει ένα country μεσογειακό μενού με λατινοαμερικάνικες πινελιές, στη λογική του μοιράσματος. Δυνατή λίστα cocktails από τον Κωνσταντίνο Κώτσο.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€40 - €55

Πληροφορίες:

Aπό το πρωί

Σχετικά άρθρα

Noah

Το πετυχημένο μπαρ-ρεστοράν προχωράει σε νέα γευστικά μονοπάτια, με επικεφαλής τον βραβευμένο σεφ Σπύρο Μαυροειδή.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
06/07/2023
14

"Noah": Καλοκαίρι στον πιο όμορφο αθηναϊκό κήπο

Το feelgood σποτ έχει επιστρέψει για ακόμη μία σεζόν, φουριόζο όσο και ανανεωμένο, υποσχόμενο να κάνει ένα ακόμη καλοκαίρι στην πρωτεύουσα πιο ζωντανό, πιο ανέμελο, πιο νόστιμο.

Τρεις καταπράσινοι κήποι για εξωτικές απολαύσεις με Lurisia

Το premium ιταλικό νερό των 'Αλπεων, με τη βραβευμένη φιάλη σε σχήμα φαναριού ανθρακωρύχου, είναι ο οδηγός μας για μερικές απ’ τις πιο φίνες γαστρονομικές στιγμές στην πόλη.

"Noah"

Θερινό χιτ στο πάρκο.

Πού και τι πίνουμε στη φετινή World Paloma Day

Μπαρ στην Αθήνα και την Ελλάδα καθώς και η ιδανικότερη πρόταση σερβιρίσματος για το δημοφιλές μεξικάνικο ποτό, που σήμερα γιορτάζει.

Το "Noah" κάνει δυναμικό και νόστιμο restart

Το θερινό χιτ στο πάρκο Ελευθερίας επιστρέφει για μία ακόμη σεζόν, με τον βραβευμένο σεφ Σπύρο Μαυροειδή να είναι εκείνος που κρατά τα ηνία της κουζίνας του.

Noah

Ανανεωμένο και πιο γκουρμέ, με την Ελένη Σαράντη resident chef πλέον σ’ αυτόν τον κήπο-περίπτωση στο κέντρο της Αθήνας. Αξίζει να πας.