TwentyFive

Fine comfort εστιατόριο για κρέας στο Μικρολίμανο. Ο σεφ Γιώργος Τσούλης χρησιμοποιεί ως κινητήρια δύναμη το κάρβουνο και την ανοιχτή φωτιά, με πρωταγωνίστρια μια μεγάλη custom made παρίγια. Μενού που ξεκινά με περιποιημένα ορεκτικά και καταλήγει σε signature πιάτα και prime cuts. Προσεγμένο εσωτερικό με ανοιχτή κουζίνα αλλά και τραπεζάκια δίπλα στη θάλασσα.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€45 - €65

Πληροφορίες:

Τρ.-Πέμ. 6 μ.μ.-12 π.μ. Παρ., Σάβ. 1 μ.μ.-12.30 π.μ. Κυρ. 1-11 μ.μ.

Σχετικά άρθρα

TwentyFive

Ο τηλεοπτικός σεφ Γιώργος Τσούλης υπογράφει το πρώτο του εστιατορικό εγχείρημα παρέα με τον μπασκετμπολίστα Άλεκ Πίτερς, σερβίροντας παιχνιδιάρικη κρεατοφαγία και premium steaks δίπλα στη θάλασσα, σε ένα steakhouse που έχει ανατρεπτική comfort διάθεση, αλλά χρειάζεται λίγη ακόμη προπόνηση για να πετύχει τα τρίποντα που επιχειρεί.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
12/08/2025
13,5 ↑

TwentyFive: Το εστιατόριο των Alec Peters & Γιώργου Τσούλη στο Μικρολίμανο

Το fine comfort steakhouse στον Πειραιά έκανε ντεμπούτο στα της εστίασης δρώμενα και ήδη συζητιέται.