Tsiftis
Στον ήσυχο και παλιακό πεζόδρομο της Σεβαστείας, το ισόγειο ενός παλιού σπιτιού του 1930 μεταμορφώθηκε σε σύγχρονο γαστροκουτούκι. Δέκα τραπέζια μέσα στη σάλα και άλλα τόσα περίπου πάνω στον πεζόδρομο φιλοξενούν παρέες που αρέσκονται στο μοίρασμα πιάτων μιας πειραγμένης ελληνικής κουζίνας. Οι προτάσεις του μενού αλλάζουν ανάλογα με την εποχή, αναδεικνύοντας το στίγμα του σεφ Σήφη Μανουσέλη με μια απόλυτα προσωπική κουζίνα που περιλαμβάνει και vegetarian πιάτα.
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€30 - €40
Πληροφορίες:
Δευτ.-Κυρ. 5 μ.μ.-1 π.μ.
Σχετικά άρθρα
Ποντιακή κουζίνα και ξεχωριστά κρασιά παίζουν σήμερα στα εστιατόρια της Αθήνας
Δύο ξεχωριστά events σε δύο πολύ ιδιαίτερα αθηναϊκά σημεία γεύσης.
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑςΤα Ιλίσια σε νέα πεδία γεύσης
Καθώς το νέο Hilton παίρνει σιγά σιγά μορφή ως Conrad, τα Ιλίσια βρίσκονται σε φάση γευστικού αναβρασμού με πολλές νέες αφίξεις και άλλες τόσες κλασικές αξίες να ανανέωνουν το ενδιαφέρον μας για την πιο πολυβραβευμένη γειτονιά της πόλης.
Tsiftis
Η ολοκαίνουργια γαστροταβέρνα του Σήφη Μανουσέλη έχει γοητευτική αύρα γειτονιάς και η κουζίνα της τέρπει.
Ένας "Tsiftis" στα Ιλίσια
Το νέο εστιατόριο του Σήφη Μανουσέλη απλώνει τραπέζια σε έναν όμορφο πεζόδρομο των Ιλισίων, έχει το χαλαρό ύφος μιας γαστροταβέρνας και, κυρίως, γεύσεις που έχουν κάτι να πουν.
 
         
         
        