Taverna 37
Χοντροί πάσσαλοι που μέσα τους πλέκονται τέντες σε στιλ καραβόπανου δημιουργούν ένα αφαιρετικό παραθαλάσσιο σκηνικό για το ελληνικό εστιατόριο του «Four Seasons». Το μενού επιμελείται και μαγειρεύει αυτοπροσώπως ο βραβευμένος σεφ Αλέξανδρος Κοσκινάς, μένοντας πιστός στο εδεσματολόγιο της παραδοσιακής ταβέρνας, αλλά χωρίς να περιορίζεται σε αυτό. Τους χειμερινούς μήνες, η δράση μεταφέρεται σε εσωτερικό χώρο του ξενοδοχείου. Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας. [P]
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€65 - €75
Πληροφορίες:
Δευτ.-Κυρ.. 1 μ.μ.-10.30 μ.μ.
Σχετικά άρθρα
Γεύση υπό σκιάν σε αυτές τις ταβέρνες με αυλή στην Αθήνα
Ιστορικές και νεότερες, κλασικές και μοντέρνες, όλες εκείνες οι προτάσεις που υπηρετούν το δίπολο δροσιά-νοστιμιά.
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑςΜακαρονάδες χωρίς πολλά πολλά
Αλλά με γεύση. Βαθιά, αληθινή και ουσιαστική. Τις βρίσκεις στα εστιατόρια της Αθήνας.
Τα εστιατόρια της αθηναϊκής παραλίας που σερβίρουν βραβευμένη γεύση
Τα παρά θίν' αλός εστιατόρια της πρωτεύουσας που έχουν βραβευτεί με Χρυσό Σκούφο, Top Notch και Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας και, σίγουρα, αξίζουν την προσοχή σου.
Οι ταβέρνες των Αθηνών
Μία updated λίστα με εκείνα τα -παλιά και νέα- μέρη που υμνούν την απλούστερη εκδοχή της οικείας νοστιμιάς στην πόλη.
Για μπακαλιάρο και όχι μόνο: Εστιατόρια για την 25η Μαρτίου
Μπακαλιάροι για κάθε γούστο και πολλές άλλες προτάσεις για να τιμήσεις με ευ τρώγειν τρόπο την ημέρα.
Καθαρά Δευτέρα σε Taverna 37 και Mercato
Γεύσεις παράδοσης στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και το Four Seasons Astir Palace.
Η γεύση της παράδοσης γιορτάζει στα εστιατόρια του FS Athens
H Taverna 37 και το Mercato ετοιμάζουν ειδικά μενού για την Καθαρά Δευτέρα και την 25η Μαρτίου, αναδεικνύοντας την αυθεντική ελληνική και μεσογειακή κουζίνα μέσα από πιάτα που συνδυάζουν τη νοσταλγία της ελληνικής κουζίνας με τη φινέτσα των αυθεντικών γεύσεων.