Nolan

Kοσμοπολίτικo comfort food σε ένα cool μπιστρό σε συσκευασία τσέπης. Ο χώρος είναι φωτεινός, λιτός, με δρύινο πάτωμα και μαρμάρινη μπάρα. Στην κουζίνα ο Σωτήρης Κοντιζάς μπλέκει Ιαπωνία, Βιετνάμ, Κορέα και Κίνα με ελληνικά υλικά, σε ένα μενού που συντονίζεται με την παγκοσμιοποιημένη διάθεση της εποχής.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€35 - €40

Πληροφορίες:

Kαι μεσημ. Κλειστά Κυρ.

Σχετικά άρθρα

9 γευστικές στάσεις στην οδό Βουλής

Μερικές πινέζες που δε γίνεται να παρακάμψεις καθώς διασχίζεις έναν από τους νοστιμότερους δρόμους του αθηναϊκού κέντρου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
06/03/2024

Τα αστέρια Michelin στα εστιατόρια της Αθήνας για το 2023

Τρία νέα αστέρια, καινούριες προσθήκες και γευστικές σταθερές του οδηγού Michelin για τα εστιατόρια της Αθήνας, κατά τη χρονιά που διανύουμε.

Τα εστιατόρια της Αθήνας που ξεχωρίζει το Condé Nast Traveler

Τα "tastiest local eateries" όπως τα προτείνει το δημοφιλές lifestyle ταξιδιωτικό περιοδικό.

Hot Tables: Ποια είναι τα πιο δύσκολα τραπέζια της πόλης;

Το "Pharaoh" μπήκε στη ζωή της Αθήνας ως το πιο δυνατό εστιατορικό opening που έχει υποδεχτεί η πόλη εδώ και χρόνια, όμως δεν είναι το μόνο εστιατόριο που χρειάζεται ημέρες – ίσως και εβδομάδες – αναμονής για μια κράτηση. Ας δούμε μερικά ακόμη από τα πιο δύσκολα τραπέζια της πόλης αυτή τη στιγμή.

Πού και τι θα φας στο food village του Συντάγματος

Το πεντανόστιμο 'κάτω αριστερά' τμήμα της δημοφιλούς πλατείας και η μόνη πυξίδα που θα χρειαστείς για after shopping γεύματα και γευστικές γιορτινές βόλτες.

Nolan

Λίγο πιο comfort, το δημοφιλές εστιατόριο του Masterchef Σωτήρη ­Κοντιζά διατηρεί την ιδιοτυπία της κουζίνας του, προσθέτοντας όμως και πιο απλά στοιχεία.

Ανακοινώθηκαν τα Michelin της Αθήνας για το 2019

Θα περίμενε κανείς κι άλλες επιβραβεύσεις που δυστυχώς δεν ήρθαν.