Hytra

Στη στέγη της Στέγης και σε ένα κλασάτο περιβάλλον με υπέροχη θέα στα αθηναϊκά landmarks, ο σεφ Γιώργος Φελεμέγκας παρουσιάζει ένα ελληνόστροφο fine dining,με πρωτότυπες γαστρονομικές συνθέσεις και εξαιρετική πρώτη ύλη από κάθε γωνιά της χώρας. Άχαστα γευστικά φαβορί το combo ντομάτα-πέστροφα, η καραβίδα με πιπεριά Φλωρίνης και βασιλικό και το short rib με ρεβίθια, καρότο και χαρουπόμελο. Menu degustation € 80 & 100. Χρυσός Σκούφος.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€65 - €95

Σχετικά άρθρα

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/04/2024

Τέσσερις κυρίες των ελληνικών γεύσεων στη 'Hytra'

Πρεμιέρα στις 20 Νοεμβρίου με την Γιώτα Κουφαδάκη, για να ακολουθήσουν οι Τασία Κουφοπούλου, Νικολέτα Δελατόλλα Φώσκολου και Λένα Λεντάρη.

Τα αστέρια Michelin στα εστιατόρια της Αθήνας για το 2023

Τρία νέα αστέρια, καινούριες προσθήκες και γευστικές σταθερές του οδηγού Michelin για τα εστιατόρια της Αθήνας, κατά τη χρονιά που διανύουμε.

Τα μενού της 'Hytra' συναντούν τις κορυφαίες ετικέτες του ελληνικού αμπελώνα

Παγκόσμιοι και βραβευμένοι ελληνικοί οίνοι για όλο τον Οκτώβριο στη στέγη της Στέγης.

Νέος σύμβουλος chef στη Hytra ο βραβευμένος με 3 αστέρια Michelin Πάολο Καζαγκράντε

Ο βραβευμένος σεφ έχει ήδη βάλει τις "πινελιές" του στο μενού, σε συνεργασία με τον σεφ Γιώργο Φελεμέγκα.

Ο Άγιος Βαλεντίνος φοράει Χρυσό Σκούφο

Στους ρυθμούς της γιορτής των ερωτευμένων συντονίζονται τα χρυσοσκουφάτα ρεστοράν της πόλης με σπέσιαλ γαστρονομικά μενού για δύο.

Οι σούπες που αγάπησα

Από comfort μέχρι γαστρονομικοί, ιδού 6 "μαγικοί ζωμοί" που ξεχωρίσαμε το τελευταίο διάστημα σε ισάριθμα εστιατόρια της πόλης.