Φίτα
Στο sui generis στέκι του Φώτη Φωτεινόγλου, οι προμήθειες που γίνονται κάθε πρωί καθορίζουν το μενού, το οποίο βασίζεται αποκλειστικά σε μεζέδες και πιάτα φτιαγμένα με εποχικά υλικά.
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€35 - €50
Πληροφορίες:
Δευτ.-Παρ. 7 μ.μ.-12 π.μ. Σάβ. 2 μ.μ.-12 π.μ. Κυρ 2-6 μ.μ.
Σχετικά άρθρα
Ο Δημήτρης Δημητριάδης ανανεώνει το ενδιαφέρον μας για το "Φίτα"
Η sui generis ταβέρνα του Νέου Κόσμου δείχνει να διανύει περίοδο φόρμας στη δεύτερη ζωή της, με γεύσεις που μιλούν ελληνικά με τη δύναμη της παράδοσης και της κατσαρόλας.
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗςΦίτα
Ο Δημήτρης Δημητριάδης ανανεώνει το ενδιαφέρον μας για την sui generis ταβέρνα του Νέου Κόσμου, με γεύσεις που μιλούν ελληνικά με τη δύναμη της παράδοσης και της κατσαρόλας.
Viral πριν αυτό γίνει κουλ: Μπαρ και εστιατόρια της Αθήνας που έκαναν αμέσως σουξέ
Πολύ πριν το "Μανάρι", το "Βουλκανιζατέρ" και το "Pharaoh", υπήρξαν το "Mamacas", το "Drunk Sinatra", το "Rock & Balls". Μέρη δηλαδή που έκαναν χαμό από την πρώτη κιόλας ημέρα της ύπαρξής τους.
Φίτα
Σαφώς ανανεωμένη και εξελιγμένη, με τον Δημήτρη Δημητριάδη να έχει αναλάβει επικεφαλής στην κουζίνα της, η γαστροταβέρνα στο Δουργούτι έκανε και συνεχίζει να κάνει αίσθηση στην Αθήνα. Ιδιοσυγκρασιακό σκηνικό, μα και μπιστρονομική γεύση.
Τα εστιατόρια της Αθήνας που ξεχωρίζει το Condé Nast Traveler
Τα "tastiest local eateries" όπως τα προτείνει το δημοφιλές lifestyle ταξιδιωτικό περιοδικό.
Γιατί όλοι βγαίνουν στον Νέο Κόσμο;
Κάποιοι μιλούν για το νέο Παγκράτι. Άλλοι κάνουν λόγο για το μέρος που πάει η "φάση". Τι ακριβώς συμβαίνει ανατολικά της Συγγρού;
5 εστιατόρια εκτός πιάτσας που αξίζουν τη διαδρομή
Μακριά από πιάτσες, σε μη κομβικές τοποθεσίες χωρίς γαστρονομικό status, μια νέα κάστα χώρων εστίασης δίνει το πράσινο φως σε μαγειρικές, που αγαπούν την καλή πρώτη ύλη. Η ανάγκη της γευστικής αποκέντρωσης, και σε ελληνικό έδαφος, εξελίσσεται με γοργούς πλέον ρυθμούς σε ανερχόμενη τάση.