Η ήρεμη δύναμη της ιαπωνικής κουλτούρας και η γοητεία του γευστικού fusion βρίσκουν ιδανική στέγη στους έξοχους του Matsuhisa Athens, σε ένα από τα...
Μια εξαιρετική εμπειρία fine dining στο πολυτελές «Four Seasons Astir Palace», με σεφ τον ιδιαίτερα ταλαντούχο Luca Piscazzi. Η κομψή γαστρονομία του...
Αποικιακοί τόνοι στο ντεκόρ, κοσμοπολίτικη αύρα και θέα στα κύματα, σε έναν all-day χώρο με αξιώσεις, που αξιοποιεί ένα πολύ ωραίο σημείο της...
Το ιδιαιτέρως δημοφιλές και πολυσυζητημένο μαγαζί των Φώτη Βαλλάτου, Πέρρυ Παναγιωτακόπουλου, Δημήτρη Πλατανιά και του σεφ Μανώλη Παπουτσάκη...
Η ναυαρχίδα των εστιατορίων Makris που δημιουργήθηκε από τα Domes Resort, με επικεφαλής τον βραβευμένο Πέτρο Δήμα στέκεται ψηλά στη γαστρονομική...
Η γαστρονομική φινέτσα και η εκλεπτυσμένη φιλοξενία πηγαίνουν χέρι χέρι στην ατμοσφαιρική σάλα του «Βασίλαινα», που, έχοντας συμπληρώσει τα 100 του...
Το πολύ δημοφιλές εστιατόριο των Ιλισίων συμπληρώνει την πρώτη του δεκαετία ανανεωμένο, με το λευκό χρώμα να κυριαρχεί αλλά και μια κομψή ξύλινη...
Ο ταλαντούχος σεφ Δήμος Σαμουράκης φυτεύει τους σπόρους μιας πολύ ενδιαφέρουσας μοντέρνας κουζίνας στο δικό του εστιατόριο στα Ιλίσια, που ανανεώνει...
Το εστιατόριο στα ψηλά δώματα του ΚΠΙΣΝ ατενίζει το φαληρικό Δέλτα από την κομψή σάλα του που θυμίζει χώρο τέχνης και φέρνει νέα δεδομένα στη σκηνή...
Κλασική πολυτέλεια, αριστοκρατική ατμόσφαιρα και μια ονειρική θέα της Ακρόπολης στο roof garden του εμβληματικού ξενοδοχείου της Πλατείας...
Εμπνευσμένες, μοντέρνες και κοσμοπολίτικες αναδομήσεις του συνταγολογίου της ελληνικής παράδοσης, βασισμένες σε επιλεγμένη ελληνική πρώτη ύλη, θέτουν...
Μετρ των πειραματισμών, της τολμηρής προσέγγισης της γαστρονομίας και της κομψότητας των γεύσεων, ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης εντυπωσιάζει ακόμα μία φορά...
Καταξιωμένο hot spot των βορείων προαστίων, το all-day bar & restaurant των Φώτη Σεργουλόπουλου και Βαγγέλη Γερασίμου διαθέτει γοητευτικό εσωτερικό...
Το εντυπωσιακό πανοραμίκ του εστιατορίου, που ξεκινά απ’ την Ακρόπολη και το Θέατρο του Διονύσου, συνεχίζει στην Πλάκα, τα Αναφιώτικα και τον ανοιχτό...
Κομψότητα παλιάς αρχοντικής Αθήνας στη σάλα και φινέτσα μοντέρνας διεθνούς κουζίνας στο πιάτο, πλέκουν τον μεθυστικό μίτο ενός από τα...
Σημείο-σταθμός της γαστρονομικής κληρονομιάς της Ελλάδας, το θρυλικό πια εστιατόριο συνεχίζει να γράφει ιστορία στις θάλασσες της γεύσης, με...
Με τη φρέσκια εκδοχή της ελληνικής bistronomy ως γευστικό του ιδίωμα, το «off Broadway» σουξέ του Νέου Κόσμου προσαρμόζει τακτικά το μενού του βάσει...
Στη στέγη της Στέγης και σε ένα κλασάτο περιβάλλον με υπέροχη θέα στα αθηναϊκά landmarks, ο σεφ Γιώργος Φελεμέγκας παρουσιάζει ένα ελληνόστροφο fine...
Ζωντανό και πολύβουο μοντέρνο μπιστρό, ταιριαστό με την ā la minute μαγειρική του, το Άκρα έχει στο επίκεντρο την open -και open fire- κουζίνα του,...
Μια ατμοσφαιρικά ανακαινισμένη διπλοκατοικία του Παγκρατίου αποτελεί τη μαγειρική έδρα του βραβευμένου σεφ Τάσου Μαντή, ο οποίος στα όμορφα...
Το κλασικό fine dining εστιατόριο, που έχει γράψει ιστορία στην αθηναϊκή εστίαση, απλώνει τη φίνα art de la table του στις ατμοσφαιρικές αίθουσες με...
Η ψαροταβέρνα των αδερφών Λιάκου (του «Base Grill») σε συνεργασία με τον Ανέστη Λαμπρόπουλο, γιο του Περιστεριώτη «Τραβόλτα» που αλώνιζε τις πίστες...
Προσωποποιημένο high end σέρβις και υψηλή αισθητική στο πιάτο χαρακτηρίζουν το fine dining εστιατόριο του πολυβραβευμένου σεφ Ερβέ Προνζάτο και του...
Το αθηναϊκό εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στο Χαλάνδρι φέτος εντυπωσιάζει περισσότερο από ποτέ. Οι αέρινες και ταυτόχρονα στιβαρές γεύσεις, τα...
Στην αστική σάλα μιας τυπικής αθηναϊκής μονοκατοικίας (και στον υπέροχο κήπο της το καλοκαίρι), ο Jean-Charles Métayer προτείνει δύο μενού...
Μινιμαλιστικός, σχεδόν γυμνός χώρος με μωσαϊκό, ντιζαϊνάτα μεταλλικά τραπέζια και ανοιχτή κουζίνα στο ψηλότερο επίπεδο. Μινιμαλισμός και φυσικότητα...