Διάσημο για τις κρέπες αλλά και τις μουσικές βραδιές του, το ατμοσφαιρικό στέκι δίνει πλέον μεγαλύτερη σημασία και στην κουζίνα του. Τα ηνία της κρατά...
Σε ένα σημείο δεμένο με την ιστορία της Πατησίων, ο «Μαρτίνης» υπηρετεί από το 1977 την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, στον χώρο που κάποτε φιλοξενούσε...
Στον κατάλογο φιγουράρουν πολλά ορεκτικά και κρεατικά, πλην όμως, από το 1981, ο «Σπανός» είναι γνωστός σε ολόκληρη την Αθήνα για δύο εδέσματα: τα...
Παραδοσιακό στέκι με εξαιρετικά μαγειρευτά, αλλά και δυνατή σχάρα και τηγάνι.
Ζωντανό, φιλικό, με στιλ αλά μπακάλικο, όπως και τα «αδερφάκια» του, εστιάζει στη σχάρα: τα μπριζολάκια και τα κεμπαπάκια δίνουν και παίρνουν.