Το εμβληματικό μυκονιάτικο κόνσεπτ αποκτά αστική υπόσταση, στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και τον χώρο του πάλαι ποτέ Bo. Στο μενού, βρίσκεις θαλασσινές...
Ένα σύγχρονης αντίληψης ελληνικό μπιστρό δημιούργησε ο βραβευμένος σεφ Χάρης Νικολούζος, παρέα με τους Γιώργο Καβακλή και Κώστα Καρατζόγλου...
Με περισσότερο από έναν αιώνα ανόθευτης φιλοξενίας και αυθεντικής γευστικής κληρονομιάς, ο Βασίλαινας συνεχίζει υπηρετεί την ελληνική θαλασσινή...
Πολυτελής art de la table, έμπειρο σέρβις που καθοδηγεί αποτελεσματικά τις επιλογές και κοινό που περιλαμβάνει από επιχειρηματίες μέχρι σικ...
Το εστιατόριο του ξενοδοχείου «Perianth» στην πλατεία της Αγίας Ειρήνης παίρνει το όνομά του από τον ανθήρα, το τμήμα του λουλουδιού που παράγει τη...
Στο άριστα αναπαλαιωμένο νεοκλασικό της οδού Αιόλου φιλοξενείται ένα διαφορετικό concept γύρω από την ελληνική κουζίνα. Το Ateno συνδυάζει ένα πολύ...
Ένα σύγχρονης αντίληψης οινομαγειρείο στον Κεραμεικό που αγαπά εξίσου το κρασί και το φαγητό με μοντέρνο ελληνικό χρώμα. Ο χώρος ατενίζει το πηγαινέλα...
Το εστιατόριο του ξενοδοχείου «Say» ξεκινά τη δράση του από το μεσημέρι με μια ελαφριά κάρτα (€ 35-45), και συνεχίζει με μοντέρνες ελληνικές γεύσεις ....
Είτε από την καλοκαιρινή βεράντα είτε από το τζάμι της πολυτελούς σάλας, σε αυτό το εστιατόριο στον Λόφο Λυκαβηττού, που είναι σημείο αναφοράς για τη...
Σταθμός για τη γαστρονομική κληρονομιά της Ελλάδας, το θρυλικό πια εστιατόριο συνεχίζει να γράφει ιστορία στις θάλασσες της γεύσης, με αρχικαπετάνιο...
Η μοντέρνα θαλασσινή ταβέρνα των Σπύρου και Βαγγέλη Λιάκου, που συγκεντρώνει στο Περιστέρι διαβασμένους θαλασσοφάγους απ’ όλη την Αττική,...
Απλός χώρος με μωσαϊκό και μνήμες παλιού καφενείου σε σύγχρονο περιτύλιγμα. Η νατουραλιστική προσέγγιση της κουζίνας από τον ταλαντούχο Λουκά Μάιλερ...