Απολαμβάνουμε το Dine Athens με το premium μ. Artisan Water

'Ενα premium φυσικό μεταλλικό νερό ανώτερης ποιότητας και αισθητικής αναβαθμίζει την εμπειρία του 8ου Dine Athens Restaurant Week της Αθήνας.

μ. Αrtisan Water

Οι τάσεις στον κόσμο της εστίασης αλλάζουν με ιλιγγιώδεις ταχύτητες, με ολοένα και περισσότερα trends να κάνουν την εμφάνισή τους. Ένα από εκείνα όμως που φαίνεται να έχουν για τα καλά παγιωθεί στο σύμπαν της γεύσης είναι το pairing. Πριν βιαστείς να ανατρέξεις σε κάποιο κρασί που σου έμεινε αξέχαστο μαζί με ένα πιάτο ή εκείνο το cocktail που πλαισίωσε ένα άλλο, αναρωτήσου το εξής: Τι είναι αυτό που ταιριάζει με όλα;

m artisanwater dine athens

Ακριβώς, μιλάμε για το νερό. 'Όπως οποιοδήποτε άλλο γαστρονομικό προϊόν, έτσι και ένα νερό ανώτερης ποιότητας μπορεί να εμπλουτίσει τις εμπειρίες μας ή/και να δημιουργήσει νέες, εντελώς ανεξερεύνητες. Ως ένα φυσικό προϊόν συνυφασμένο με τον τόπο του και την πηγή προέλευσής του κουβαλάει τη δική του ιδιαίτερη ιστορία, η οποία μπορεί να επικοινωνηθεί σε ένα τραπέζι φαγητού και να δημιουργήσει συζήτηση, τόσο με το γευστικό του προφίλ, όσο και με την ξεχωριστή εμφάνιση της φιάλης.

m artisanwater

Κάπου εδώ μπαίνει στην κουβέντα μας το μ. Artisan Water με την premium ποιότητα, το μοναδικό προφίλ, την καθαρότητα και τον εκλεπτυσμένο χαρακτήρα. 'Όλα τα παραπάνω το βοηθούν να τικάρει τη συντριπτική πλειοψηφία στα κουτάκια της διάδρασης γαστρονομίας/νερού. Το premium φυσικό μεταλλικό νερό μοιάζει ικανό να συνοδεύσει ιδανικά όλες τις αντίστοιχες στιγμές. Μία απόλαυση εκλεκτή που πρεσβεύει την αρτιζάνικη φιλοσοφία και ενισχύει τη γαστρονομική εμπειρία που προσφέρει κάθε γεύμα, σε κάθε είδος και τύπο κουζίνας.

Βλέπεις, αυτό το αυθεντικό δώρο της φύσης είναι προικισμένο με μία μοναδική σύνθεση ορυκτών και αλκαλικού pH, κάτι που αποτυπώνεται ευκρινώς στη γεύση του - και που διόλου τυχαία, το έχει καθιερώσει ως σταθερή επιλογή βραβευμένων εστιατορίων, σεφ και high end διευθύνσεων. Ταυτόχρονα, κάνει γκελ στο μάτι με την premium φιάλη του, σε σύγχρονο μίνιμαλ design.

Είναι λοιπόν αυτά τα αρτιζάνικα χαρακτηριστικά εκείνα που χαρίζουν στο μ. Artisan Water μία θέση στο τραπέζι του Dine Athens, που διοργανώνεται για 8η χρονιά από την Alpha Bank σε συνεργασία με τη Mastercard. Το δημοφιλές event μας προσκαλεί στα τραπέζια των σημαντικότερων και πιο αγαπημένων Αθηναϊκών εστιατορίων και κάνει ακόμη πιο premium τη φετινή εμπειρία, μέσω του αριστοτεχνικού δημιουργήματος που οδηγεί στο ιδανικό fine dining pairing. 

H Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων είναι αυτή που προσφέρει στον κόσμο της γαστρονομίας το μ. Artisan Water, σε premium γυάλινη φιάλη -σε φυσικό μεταλλικό και ανθρακούχο νερό- με απώτερο στόχο να πλαισιώσει ιδανικά κάθε επιλογή, κάθε κουζίνα.


Info

artisanwater.com
IG: @greekartisanwater
FB: Artisan Water 
#greekartisanwater

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα burger με φουά γκρα και ένα με φρέσκια τρούφα σε περιμένουν στο Smash ‘n Bun

Από τις 18 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
12/12/2025

Τι γεύση μας αφήνουν οι 'old new recipes' του Nonnas, στην Πλάκα

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της δημοφιλούς γειτονιάς.

"Σίλφιον" στα Γιάννενα: Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την ουσία

Στην καρδιά των Ιωαννίνων, το "Σίλφιον" φέρνει νέο αέρα στον σύγχρονο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.

"Μεσογειακή Κουζίνα Αντωνιάδης"

Φρεσκομαγειρεμένα πιάτα που ισορροπούν ανάμεσα στο αυθεντικό και το comfort.

Η 'Ζιγκοάλα' μόλις ήρθε στην Ομόνοια και είναι υπέροχη

Το επόμενο εστιατορικό ντάρλινγκ της Αθήνας άνοιξε πριν λίγα 24ώρα και έχει άποψη, απλότητα και νοστιμιά.

Ένα κομψό εστιατόριο με γαλανόλευκο συνταγολόγιο στην Κηφισιά

Σε ένα ταξίδι στο γευστικό παρελθόν της χώρας, ο σεφ Γαβριήλ Κουβαράς φέρνει την ελληνική κουζίνα στο προσκήνιο, εμπλουτίζοντάς τη με δημιουργικές πινελιές.

"Διόνυσος": Τοπική κουζίνα με χαρακτήρα στην Αριδαία

Στην Όρμα της Αλμωπίας, λίγα μόλις χιλιόμετρα από τα ξακουστά ιαματικά λουτρά Πόζαρ, ο "Διόνυσος" στέκει εδώ και τρεις δεκαετίες ως αυθεντικός πρεσβευτής της τοπικής αλλά και ευρύτερα μακεδονίτικης γαστρονομίας.