Ένα grande κρασί που φλερτάρει γαστρονομικά με όλο του το "είναι"

Στο εστιατόριο "Κουκουνάρι" στον Χολαργό, το Grande Reserve Naoussa Boutari 2013 έχει τη δική του ξεχωριστή θέση στο γεύμα σου. Το δυναμικό κρασί της Νάουσας υπογραμμίζει την εμπειρία σου με κόκκινα γράμματα.

Boutari

Οι πιο ωραίες ιστορίες άλλωστε γράφονται γύρω από ένα τραπέζι και υπογραμμίζονται με εκλεκτά κόκκινα γράμματα ψιθυρίζοντας έναν χειμώνα γευστικό, φίνο και κυρίως φλογερό. Η γιορτινή περίοδος επίσης καταφθάνει οπότε το welcome δεν θα μπορεί να μην είναι γκράντε όπως Grande θα είναι και η ετικέτα εκείνη με την οποία θα την καλωσορίσεις. 

Το δοκιμάζουμε στο εστιατόριο "Κουκουνάρι" στον Χολαργό, όπου παντρεύεται με ένα signature πιάτο που θα αγκαλιάσει όλα τα γούστα και θα απογειώσει την γαστρονομική εμπειρία.  Στο εστιατόριο "Κουκουνάρι" με μία ζεστή, φιλική και cosy ατμόσφαιρα σαν ένα μεγάλο οικογενειακό τραπέζι η ελληνική κουζίνα έχει τον πρώτο λόγο. Τα πιάτα δημιουργούν μνήμες καθώς το μενού είναι εμπνευσμένο από την ελληνική παράδοση με μοντέρνες πινελιές και δημιουργικότητα. 

 

Grande Reserve Naoussa Boutari 2013

Το Grande Reserve Naoussa Boutari 2013 είναι μία ετικέτα που προκαλεί έκρηξη αρωμάτων και συναισθημάτων. Μονοποικιλιακό, Πολυδύναμο και… Παλαιωμένο! Στο ποτήρι σου αμέσως διακρίνεται με μία εμφάνιση πλούσια και λαμπερά βαθυκόκκινη αλλά και με ανταύγειες κεραμιδί οι οποίες ξεγλιστρούν και γοητεύουν. Ταυτοχρόνως τα αρώματα της φράουλας, του δαμάσκηνου και του βατόμουρου τα οποία μπλέκουν με τα μπαχάρια, την βανίλια, το ξύλο και την κανέλα λόγω της μακράς παλαίωσης των 4 χρόνων που έχει δεχτεί, κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Ένα κρασί που σε προκαλεί, γεμάτο με μαλακές βελούδινες ταννίνες όπου η διάρκεια είναι έντονη και η επίγευση ζεστή και αρωματική. 

Grande Reserve Naoussa Boutari 2013

Το Grande Reserve Naoussa Boutari 2013 από το Οινοποιείο Boutari στην περιοχή της Νάουσας έρχεται και δένει άψογα με την ταλιάτα μοσχαρίσια Black Angus Αμερικής, με πιπεράτη sauce και πουρέ γλυκοπατάτας. Η πιπεράτη sauce ταιριάζει άψογα με τον μπαχαρένιο χαρακτήρα του κρασιού  τόσο στη μύτη όσο και στην επίγευση ενώ η μαλακή υφή στο στόμα και οι στρογγυλές ταννίνες δίνουν την πιο ευχάριστη νότα μαζί με τον πουρέ γλυκοπατάτας. 

Grande Reserve Naoussa Boutari 2013

Γιατί το πιάτο του χειμώνα σου αναζητά  το δικό του must κρασί, το Grande Reserve Naoussa Boutari 2013 με τις δυνατότητες του να είναι στο κόκκινο! 

Site: www.boutari.gr
FB: @boutariwines
Instagram: @boutariwines

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

My Cookie Dough: Γλυκιά άφιξη με αέρα Λονδίνου στο αθηναϊκό κέντρο

Η ζύμη μπισκότου γίνεται το νέο viral γλύκισμα της πόλης και να πού πρέπει να πας για να την γευτείς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
05/09/2025

Σε αυτό το μεζεδοπωλείο των Άνω Πετραλώνων, το κλασικό είναι το καλύτερο

Παίρνει το όνομά του από ποίημα του Ελύτη, βγάζει τραπεζάκια έξω και σερβίρει γεύση μερακλίδικη.

Μια κατακόκκινη βραδιά γαστρονομίας και οίνου στη Μεγάλη Βρεταννία

Τι συμβαίνει όταν η ελληνική τομάτα συναντά το εκλεκτό Ξινόμαυρο σε ένα γευστικό δείπνο;

Στο 'Neropistolo' κάνουν πάρτι με pastries για να μπει σωστά η νέα σεζόν

Το new age bakery του κέντρου επιστρέφει με ένα ολοήμερο πάρτι, γεμάτο ζύμες και μουσικές.

Γιατί τα vegan εστιατόρια κλείνουν ή πλέον βάζουν και κρέας στο μενού τους

Μερικές σκέψεις πάνω στο φαινόμενο, με αφορμή την πρόσφατη στροφή του φημισμένου 'Eleven Madison Park' στη Νέα Υόρκη.

To 'Emiliano Zapata' είναι μια μεξικάνικη έκπληξη στον Κορυδαλλό

Γεύσεις γεμάτες ένταση και ένας πανέμορφος χώρος συνθέτουν ένα ενδιαφέρον δίπτυχο.

Λένε πως στη Νέα Ερυθραία υπάρχει μία από τις ομορφότερες αυλές των ΒΠ

Το all-day στέκι με κοσμοπολίτικο αέρα και ανεμελιά έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και συνεχίζει να το κάνει και το φθινόπωρο.