Ένα grande κρασί που φλερτάρει γαστρονομικά με όλο του το "είναι"

Στο εστιατόριο "Κουκουνάρι" στον Χολαργό, το Grande Reserve Naoussa Boutari 2013 έχει τη δική του ξεχωριστή θέση στο γεύμα σου. Το δυναμικό κρασί της Νάουσας υπογραμμίζει την εμπειρία σου με κόκκινα γράμματα.

Boutari

Οι πιο ωραίες ιστορίες άλλωστε γράφονται γύρω από ένα τραπέζι και υπογραμμίζονται με εκλεκτά κόκκινα γράμματα ψιθυρίζοντας έναν χειμώνα γευστικό, φίνο και κυρίως φλογερό. Η γιορτινή περίοδος επίσης καταφθάνει οπότε το welcome δεν θα μπορεί να μην είναι γκράντε όπως Grande θα είναι και η ετικέτα εκείνη με την οποία θα την καλωσορίσεις. 

Το δοκιμάζουμε στο εστιατόριο "Κουκουνάρι" στον Χολαργό, όπου παντρεύεται με ένα signature πιάτο που θα αγκαλιάσει όλα τα γούστα και θα απογειώσει την γαστρονομική εμπειρία.  Στο εστιατόριο "Κουκουνάρι" με μία ζεστή, φιλική και cosy ατμόσφαιρα σαν ένα μεγάλο οικογενειακό τραπέζι η ελληνική κουζίνα έχει τον πρώτο λόγο. Τα πιάτα δημιουργούν μνήμες καθώς το μενού είναι εμπνευσμένο από την ελληνική παράδοση με μοντέρνες πινελιές και δημιουργικότητα. 

 

Grande Reserve Naoussa Boutari 2013

Το Grande Reserve Naoussa Boutari 2013 είναι μία ετικέτα που προκαλεί έκρηξη αρωμάτων και συναισθημάτων. Μονοποικιλιακό, Πολυδύναμο και… Παλαιωμένο! Στο ποτήρι σου αμέσως διακρίνεται με μία εμφάνιση πλούσια και λαμπερά βαθυκόκκινη αλλά και με ανταύγειες κεραμιδί οι οποίες ξεγλιστρούν και γοητεύουν. Ταυτοχρόνως τα αρώματα της φράουλας, του δαμάσκηνου και του βατόμουρου τα οποία μπλέκουν με τα μπαχάρια, την βανίλια, το ξύλο και την κανέλα λόγω της μακράς παλαίωσης των 4 χρόνων που έχει δεχτεί, κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Ένα κρασί που σε προκαλεί, γεμάτο με μαλακές βελούδινες ταννίνες όπου η διάρκεια είναι έντονη και η επίγευση ζεστή και αρωματική. 

Grande Reserve Naoussa Boutari 2013

Το Grande Reserve Naoussa Boutari 2013 από το Οινοποιείο Boutari στην περιοχή της Νάουσας έρχεται και δένει άψογα με την ταλιάτα μοσχαρίσια Black Angus Αμερικής, με πιπεράτη sauce και πουρέ γλυκοπατάτας. Η πιπεράτη sauce ταιριάζει άψογα με τον μπαχαρένιο χαρακτήρα του κρασιού  τόσο στη μύτη όσο και στην επίγευση ενώ η μαλακή υφή στο στόμα και οι στρογγυλές ταννίνες δίνουν την πιο ευχάριστη νότα μαζί με τον πουρέ γλυκοπατάτας. 

Grande Reserve Naoussa Boutari 2013

Γιατί το πιάτο του χειμώνα σου αναζητά  το δικό του must κρασί, το Grande Reserve Naoussa Boutari 2013 με τις δυνατότητες του να είναι στο κόκκινο! 

Site: www.boutari.gr
FB: @boutariwines
Instagram: @boutariwines

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κάτι πολύ νόστιμο συνέβη το περασμένο Σάββατο στο Παγκράτι

Το Ex Machina του Άνταμ Κοντοβά όχι μόνο βρίσκεται σε γαστρονομική φόρμα αλλά θα μας απασχολήσει σοβαρά και με τα 4 hands event του.

Μία από τις πιο φίνες κερκυραϊκές κουζίνες για ένα βράδυ στην Αθήνα

Η υπέροχη γευστική πρόταση του Αριστοτέλη Μέγκουλα και του "Pomo d’ Oro" σερβίρεται για μία και μόνο νύχτα στο "Ark".

Temps Perdu: Το καινοτόμο dough lab ξεφουρνίζει και στο κέντρο της Αθήνας

Ένα σημείο που συνδυάζει τη γαλλική γαστρονομική παράδοση με τη μοντέρνα, βιομηχανική αισθητική, με απώτερο σκοπό να αναδείξει την αίσθηση του 'χαμένου' χρόνου, ο οποίος μέσα από τις εμπειρίες των γεύσεων αναβιώνεται και, τελικά, 'ξανακερδίζεται'.

"Kykloi by Priceless": Ένας νέος κύκλος γαστρονομίας ανοίγει στον Κεραμικό

Με τον βραβευμένο με Michelin Παύλο Κυριάκη στο τιμόνι της κουζίνας, το "Kykloi by Priceless" προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία που αξίζει να ζήσεις.

Το πιο designάτο μπαλκόνι της Αθήνας σερβίρει και έξοχη ελληνική κουζίνα

Θέα από την Ακρόπολη έως τον Λυκαβηττό, έργα του Jeff Koons και πεντανόστιμο γιουβέτσι αστακού.

Το πιο δημοφιλές μεζεδοπωλείο της Αθήνας κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και το γιορτάζει

Σημερα, Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, στο Θησείο και από τις 18.30, σε περιμένει μια γιορτή με μουσική, κεράσματα, τσίπουρο και, φυσικά, αυθεντική ελληνική κουζίνα.