Nespresso Professional σημαίνει δέσμευση για βιωσιμότητα

Αφοσιωμένη στην υπόσχεσή της για βιώσιμη απόλαυση κορυφαίας γεύσης, η Nespresso είναι περήφανη για τη μακροχρόνια συνεργασία της με τις πιστοποιημένες φάρμες της Rainforest Alliance, αλλά και την κυκλική ανακύκλωση κάθε κάψουλας καφέ που παράγει.

Nespresso Freddo

Υλοποιόντας την υπόσχεσή της για βιώσιμη απόλαυση χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση, και μένοντας πιστή στα αυστηρά πρωτόκολλα αειφόρου βιολογικής καλλιέργειας, η Nespresso Professional συνεχίζει να μας ταξιδεύει στα πιο ξεχωριστά καφετόπια του πλανήτη, με οδηγό τις υπεύθυνες πρακτικές και τις συνεργασίες με επιλεγμένους καλλιεργητές.

Nespresso Colombia Organic

Περήφανη για τη μακροχρόνια συνεργασία της με την Rainforest Alliance, η Nespresso εξασφαλίζει ότι πάνω από το 80% του καφέ της προέρχεται από πιστοποιημένες φάρμες, αφού η Rainforest Alliance συνεργάζεται με πάνω από 120.000 καλλιεργητές σε 15 χώρες μέσω του προγράμματος "AAA Sustainable Quality™ Program", με σκοπό την εφαρμογή βιώσιμων πρακτικών στις καλλιέργειες και στις γύρω περιοχές.

Παράλληλα, όλες οι κάψουλες καφέ Nespresso είναι κατασκευασμένες από αλουμίνιο, ένα υλικό αέναα ανακυκλώσιμο, το οποίο είναι και άριστο για τη διατήρηση της φρεσκάδας, της ποιότητας και της γεύσης του καφέ, ενώ η κυκλική διαδικασία για την ανακύκλωση κάθε κάψουλας καφέ που παράγει η εταιρεία, κάνει τη βιωσιμότητα κτήμα όλων μας. Επιπλέον, η Nespresso Professional δεσμεύεται να κάνει αυτή τη διαδικασία όσο το δυνατόν πιο απλή και βολική για όλους τους συνεργάτες της. Oι επιχειρήσεις ανακυκλώνουν δωρεάν τις χρησιμοποιημένες κάψουλές τους, καθώς η εταιρία παρέχει δωρεάν ανακύκλωση για όλους τους συνεργάτες της.

Nespresso ανακύκλωση

`Έτσι, κάθε φλυτζάνι καφέ από τη Nespresso Professional κλείνει μέσα στη μεστή του γεύση το πάθος της Nespresso για τη φροντίδα των καλεσμένων σας, αλλά και του πλανήτη. Γίνετε κι εσείς κομμάτι της, κάνοντας μια βιώσιμη επιλογή για την επιχείρησή σας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το "Ντράβαλος Μεζέ" είναι το μεζεδάδικο που έλειπε από τη Νάουσα της Πάρου

Κι όμως στο πιο τουριστικό σημείο της Πάρου, τη Νάουσα, μπορείς να φας τηγανητά μεζεδάκια όπως παλιά και, μάλιστα, σε προσιτές τιμές.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΖΕΥΚΙΛΗ
22/09/2023

Μαθαίνουμε… ιταλικά με το Lurisia: Aperitivo στο "Burratino"

Το premium ιταλικό νερό των 'Αλπεων, με τη βραβευμένη φιάλη σε σχήμα φαναριού ανθρακορύχου, γίνεται ο οδηγός μας για μερικές απ’ τις πιο φινετσάτες γευστικές διευθύνσεις της πόλης. Μας καλεί στην αγαπημένη του αυλή, που βρίσκεται στο κέντρο, για spritz και φαγητό α λα Ιταλικά.

Η πολύ κομψή κουζίνα του Πέτρου Δήμα στο "Makris Athens"

Φιλοδοξεί να γίνει η ναυαρχίδα των εστιατορίων "Makris" και η κουζίνα του μυρίζει ήδη υψηλές διακρίσεις. Το νέο ρεστοράν του Πέτρου Δήμα και των Domes Resort στην Ερμού βλέπει Ακρόπολη, αρχαία Αγορά και Θησείο και στοχεύει ψηλά.

'Ήπειρος': Στου Γκύζη για κορυφαίο σουβλάκι

Μία πινέζα-προορισμός στον χάρτη της αστικής σουβλακοφαγίας, με γύρο που σκοτώνει.

Τα γευστικά νέα του φθινοπώρου: Αφίξεις, ανανεώσεις και προσεχώς στον γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας

Καινούρια εστιατόρια που ήρθαν ή καταφθάνουν σύντομα, φρέσκα σενάρια που ήδη γράφονται και ηχηρές συνεργασίες δίνουν τον τόνο.

Κουζίνα χωρίς όρια στο "Alios Ilios Restaurant" στη Σαντορίνη

Με γαστρονομική φιλοσοφία εστιασμένη στην ανάδειξη των καλύτερων στοιχείων της ελληνικής ταυτότητας σε ένα έντεχνα παρουσιασμένο δημιουργικό concept, το εστιατόριο "Alios Ilios" αποτελεί μια σύγχρονη μεσογειακή εμπειρία για τον επισκέπτη.

S. Pellegrino και Acqua Panna: Μας υποδέχονται στο "Enso"

Το κομψό all day στέκι στο Μαρούσι είναι νόστιμο και υποδέχεται θερμά τους θαμώνες του για χαλαρές "after office" συναντήσεις.