Nespresso Professional σημαίνει δέσμευση για βιωσιμότητα

Αφοσιωμένη στην υπόσχεσή της για βιώσιμη απόλαυση κορυφαίας γεύσης, η Nespresso είναι περήφανη για τη μακροχρόνια συνεργασία της με τις πιστοποιημένες φάρμες της Rainforest Alliance, αλλά και την κυκλική ανακύκλωση κάθε κάψουλας καφέ που παράγει.

Nespresso Freddo

Υλοποιόντας την υπόσχεσή της για βιώσιμη απόλαυση χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση, και μένοντας πιστή στα αυστηρά πρωτόκολλα αειφόρου βιολογικής καλλιέργειας, η Nespresso Professional συνεχίζει να μας ταξιδεύει στα πιο ξεχωριστά καφετόπια του πλανήτη, με οδηγό τις υπεύθυνες πρακτικές και τις συνεργασίες με επιλεγμένους καλλιεργητές.

Nespresso Colombia Organic

Περήφανη για τη μακροχρόνια συνεργασία της με την Rainforest Alliance, η Nespresso εξασφαλίζει ότι πάνω από το 80% του καφέ της προέρχεται από πιστοποιημένες φάρμες, αφού η Rainforest Alliance συνεργάζεται με πάνω από 120.000 καλλιεργητές σε 15 χώρες μέσω του προγράμματος "AAA Sustainable Quality™ Program", με σκοπό την εφαρμογή βιώσιμων πρακτικών στις καλλιέργειες και στις γύρω περιοχές.

Παράλληλα, όλες οι κάψουλες καφέ Nespresso είναι κατασκευασμένες από αλουμίνιο, ένα υλικό αέναα ανακυκλώσιμο, το οποίο είναι και άριστο για τη διατήρηση της φρεσκάδας, της ποιότητας και της γεύσης του καφέ, ενώ η κυκλική διαδικασία για την ανακύκλωση κάθε κάψουλας καφέ που παράγει η εταιρεία, κάνει τη βιωσιμότητα κτήμα όλων μας. Επιπλέον, η Nespresso Professional δεσμεύεται να κάνει αυτή τη διαδικασία όσο το δυνατόν πιο απλή και βολική για όλους τους συνεργάτες της. Oι επιχειρήσεις ανακυκλώνουν δωρεάν τις χρησιμοποιημένες κάψουλές τους, καθώς η εταιρία παρέχει δωρεάν ανακύκλωση για όλους τους συνεργάτες της.

Nespresso ανακύκλωση

`Έτσι, κάθε φλυτζάνι καφέ από τη Nespresso Professional κλείνει μέσα στη μεστή του γεύση το πάθος της Nespresso για τη φροντίδα των καλεσμένων σας, αλλά και του πλανήτη. Γίνετε κι εσείς κομμάτι της, κάνοντας μια βιώσιμη επιλογή για την επιχείρησή σας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
01/05/2024

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.