Τι είναι ροζ, τρώγεται και πίνεται;

Δώστε off Broadway ροζ αποχρώσεις στη γεύση του Αγίου Βαλεντίνου και απολαύστε πρωτότυπα την ημέρα με το ταίρι σας.

Τι είναι ροζ, τρώγεται και πίνεται;

Δώστε off Broadway ροζ αποχρώσεις στη γεύση του Αγίου Βαλεντίνου και απολαύστε πρωτότυπα την ημέρα με το ταίρι σας.

Ruby ροζ σοκολάτα

Τι είναι ροζ, τρώγεται και πίνεται; - εικόνα 1

Η ροζ είναι η 4η διάσταση στη σοκολάτα –μετά τη μαύρη, τη γάλακτος και τη λευκή–, η οποία φτιάχνεται χωρίς καμία χρωστική από πολύ σπάνιους κόκκους ροζ κακάο! Γοητευτική, μοναδική θυμίζει κάπως λευκή σοκολάτα, αλλά η γλύκα της φρεσκάρεται από μια εξαιρετική δροσιστική οξύτητα βουτηγμένη θαρρείς μέσα σε βατόμουρα. Μη διστάσετε να την παντρέψετε με ροζέ σαμπάνια.

Ροζ ταρτάρ στο «Zillers»

Τι είναι ροζ, τρώγεται και πίνεται; - εικόνα 2

Μια ανατρεπτική βερσιόν του όχι και τόσο... ρομαντικού εδέσματος δημιούργησε η Κωνσταντίνα Φάκλαρη, καταργώντας στην πράξη κάθε κλισέ. Η ροζ ωμότητα του κρέατος ντύνεται δυναμικά με καπνιστή μαγιονέζα, τρυφερεύει με ζελέ από βατόμουρα, στολίζεται με όμορφο ροζ ραπανάκι και καρυκεύεται με αποξηραμένο αβγό. Άλλη φάση!

Σπέσιαλ οίνος Peplo

Τι είναι ροζ, τρώγεται και πίνεται; - εικόνα 3

Ένα νόστιμο πρωτοποριακό ροζέ κρασί από τρεις ποικιλίες (Αγιωργίτικο, Syrah, Μαυροφίλερο) οινοποιημένες από το Κτήμα Σκούρα σε βαρέλι, δεξαμενή και αμφορέα, οι οποίες αναμειγνύονται σε ίσες ποσότητες. Μοσχοβολάει κομψά αρώματα κερασιού, ροζ γκρέιπφρουτ, φλούδας λεμονιού, τριαντάφυλλου και νυχτολούλουδου. Αρμονία με φρεσκάδα και ωριμότητα, στόμα πλούσιο, με στιλάτο φρούτο, ευγενή μεταλλικότητα και ωραία λεμονάτη οξύτητα. Ωραίο απεριτίφ που λάμπει πλάι με μπαρμπούνια και σάλτσες θαλασσινών με ντομάτα.

«Μονόπετρο» στο «Salonica»

Τι είναι ροζ, τρώγεται και πίνεται; - εικόνα 4

Ρομαντική έκπληξη να βρεθείς για μια βραδιά Θεσσαλονίκη, να πιάσεις σουίτα στο «Makedonia Palace» και να δειπνήσεις στο «Salonica» με κουζίνα του Σωτήρη Ευαγγέλου. Κορυφαίο φινάλε το White Dream, ένα κομψό «μαξιλάρι» λευκής σοκολάτας με φράουλες και μια ροζ «διαμαντένια» καραμέλα ως ιδανικό επιστέγασμα.

Ακακίες sparkling

Τι είναι ροζ, τρώγεται και πίνεται; - εικόνα 5

Με χρώμα γραμμένο τριανταφυλλί μέσα στην κομψή διάφανη φιάλη του, αυτός ο αφρώδης οίνος από ξινόμαυρο Αμυνταίου σε κερδίζει με ζωηρά αρώματα κόκκινων φρούτων και τριαντάφυλλου. Γεμάτος, νόστιμος, με πληθωρικές φυσαλίδες και μια έξυπνη ισορροπία ανάμεσα στη ζωηρή οξύτητα και τη γλύκα.

Περισσότερες πληροφορίες

Zillers (The)

(ξεν. «The Zillers») Μητροπόλεως 54, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.