Στην πιο exclusive γωνιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας, το "Bagatelle Athens" ντύνει τις γιορτές με το signature joie de vivre πνεύμα του. Μέσα στην upscale αύρα της "Astir Marina", το εστιατόριο παρουσιάζει ένα γιορτινό πρόγραμμα που παντρεύει ανεπιτήδευτη κομψότητα και υψηλή γαστρονομία.
Το Christmas Eve Dinner είναι μια ωδή στη λεπτομέρεια: λαβράκι crudo με εσπεριδοειδή, αρνίσιο καρέ ή καλκάνι στο κόκαλο, ενώ η Tropézienne brioche με Mont-Blanc μανταρινιού κλείνει το δείπνο. Για χορτοφάγους, επιλογές όπως τα ραβιόλι μανιτα - ριών και η χειμερινή κολοκύθα με miso έχουν τη δική τους φινέτσα.

Την παραμονή Πρωτοχρονιάς, το μενού ανεβαίνει σε επίπεδο haute cuisine: στρείδι με αφρό σαμπάνιας, τάρτα αβγοτάραχου, καλκάνι με σαμπα - γιόν αμυγδάλου ή φιλέτο γάλακτος με "carbonara" salsify, ενώ το blanc-manger σαμπάνιας δίνει την τελευταία πινελιά πολυτέλειας.

Και τις Κυριακές, το νέο Brunch Menu φέρνει αέρα Μεσογείου με φρέσκες viennoiseries, δημιουργικά egg dishes, shakshuka και μια λαχταριστή signature tartine με burrata και ντοματίνια, ανοίγοντας νέο κεφάλαιο κοσμοπολίτικης απόλαυσης στο "Bagatelle Athens".
