Moo Casa: Κυριακές με αστακό και μπριζόλα στο Νέο Ηράκλειο

Το brunch του ιδιαίτερου εστιατορίου συγκινεί με το δημοφιλές Egg Experience, τα comfort πιάτα και φυσικά το άχαστο δίπολο του Steak & Lobster.

Moo Casa, brunch στο Νέο Ηράκλειο

Το brunch του MooCasa στο Νέο Ηράκλειο έχει καθιερωθεί ως μία από τις πιο ολοκληρωμένες επιλογές για την ευρύτερη περιοχή. Με το νέο του μενού, που εξακολουθεί να στηρίζεται στο δημοφιλές Egg Experience, στα comfort πιάτα και φυσικά στο χαρακτηριστικό Steak & Lobster, το εστιατόριο συνεχίζει να διαμορφώνει τη δική του, συγκεκριμένη πρόταση για το κυριακάτικο τραπέζι.

Η μέρα ξεκινά με δημιουργίες βασισμένες στο αυγό – από κλασικά eggs benedict με καπνιστό σολομό σε τραγανή βάφλα και αφράτες ομελέτες, μέχρι panko eggs με bacon Wagyu. Το Egg Experience δίνει έμφαση στην απλότητα, αναδεικνύοντάς τη μέσα από προσεγμένες εκτελέσεις.

Moo Casa, brunch στο Νέο Ηράκλειο 6

Moo Casa, brunch στο Νέο Ηράκλειο 8

Moo Casa, brunch στο Νέο Ηράκλειο 4

Στη συνέχεια τη σκυτάλη παίρνουν οι πιο "πλούσιες" επιλογές, από τη στεριά και τη θάλασσα: Lobster rolls, burger, lobster mac & cheese, αλλά και στρείδια Fine de Claire, συνθέτουν έναν κατάλογο που ισορροπεί ανάμεσα στην ποιότητα και τη γευστική ένταση.

Το signature πιάτο του MooCasa, το Steak & Lobster, δε θα μπορούσε να λείπει. Ο συνδυασμός εκλεκτών βοδινών κοπών με αστακό παραμένει το σημείο αναφοράς του εστιατορίου. Η βασική εκδοχή σερβίρεται με flat iron steak και αστακό από την Τζαμάικα, συνοδευόμενα από τηγανητές πατάτες για δύο ή τέσσερα άτομα.

Moo Casa, brunch στο Νέο Ηράκλειο 9

Moo Casa, brunch στο Νέο Ηράκλειο 3

Υπάρχει, όμως, δυνατότητα αναβάθμισης τόσο της κοπής – επιλέγοντας μία από τις premium προτάσεις του MooCasa – όσο και του αστακού, που μπορεί να είναι μπλε από τη Βρετάνη, ελληνικός ή κολοχτύπα, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Η κουζίνα δίνει ιδιαίτερη σημασία στο ψήσιμο κρέατος και θαλασσινών, με στόχο την ακρίβεια και τη σωστή γεύση.

Για το τέλος, το brunch επιφυλάσσει επιλογές όπως βάφλα με μπανάνα και παγωτό, καραμελωμένο τσουρέκι, καθώς και τα επιδόρπια του καταλόγου, με πιο δημοφιλή το τιραμισού και τη signature εκδοχή του cheesecake.

Moo Casa, brunch στο Νέο Ηράκλειο 2

Moo Casa, brunch στο Νέο Ηράκλειο 7

Η εμπειρία ολοκληρώνεται με αρωματικό καφέ από το επιλεγμένο χαρμάνι του εστιατορίου, signature cocktails ειδικά σχεδιασμένα για food pairing και μια προσεγμένη λίστα κρασιών από ελληνικούς και διεθνείς αμπελώνες.


Info

Το brunch σερβίρεται κάθε Κυριακή, 11:00–19:00.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Moocasa

Μαρίνου Αντύπα 62-66, Ν. Ηράκλειο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η ιταλική σταθερά στον speakeasy πεζόδρομο του Παγκρατίου

Σημείο αναφοράς για σχεδόν μία δεκαετία, το κομψό εστιατόριο στον όμορφο πεζόδρομο της Ευφορίωνος στο Παγκράτι, είναι ιδανικό για after-office συναντήσεις με ιταλική φινέτσα αλλά όχι μόνο για τέτοιες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
14/11/2025

To 'OX Athens' γιορτάζει δύο χρόνια ζωής και ψήνει μαζί με τους Nomade et Sauvage

Μια ξεχωριστή γιορτή για τα δύο χρόνια του OX Athens, την Κυριακή 23 Νοεμβρίου.

Φίτα

Ο Δημήτρης Δημητριάδης ανανεώνει το ενδιαφέρον μας για την sui generis ταβέρνα του Νέου Κόσμου, με γεύσεις που μιλούν ελληνικά με τη δύναμη της παράδοσης και της κατσαρόλας.

Ένα εστιατορικό διαμάντι της Ρόδου σερβίρει για ένα βράδυ στην Αθήνα

Τιμημένο με την υψηλή διάκριση Top Noch από τους Χρυσούς Σκούφους του αθηνοράματος, καταφθάνει στο Ark και την Αθηναϊκή Ριβιέρα, στις 21 Νοεμβρίου.

Κι όμως, υπάρχουν ακόμη τίμιες ταβέρνες στου Ψυρρή

Όσες εκπτώσεις κι αν κάνει ο Δήμος στην ίσως πιο παρατημένη στην υπερτουριστική της μοίρα γειτονιά της Αθήνας, η "Ταβέρνα της Ερμού" δεν κάνει καμία, κι αυτό φαίνεται σε κάθε ένα από τα πιάτα του μενού.

"Casa Nicola": Για dolce vita στο Μαρούσι

Φέρνει τη γεύση και την αισθητική της Ιταλίας στο Μαρούσι μέσα από το μενού του σεφ Πρόδρομου Κωσταρά.

'Ydoron': Για μπριζόλες τόνου και θαλασσινές κοπές στην Ερμού

Το εστιατόριο 'Ydoron' φέρνει ένα πολύ ιδιαίτερο κόνσεπτ με focus τις κοπές ψαριού και την ξηρά ωρίμανση στην καρδιά της Αθήνας.