Ένα χρόνο μετά το επιτυχημένο "Burnt Bone", ο Χάρης Χασταζέρης και ο συνεργάτης του Κωνσταντίνος Κυριακού επανέρχονται δυναμικά, ανοίγοντας δίπλα του το ολοκαίνουργιο "Casa Nicola" στο Μαρούσι.
Από νωρίς το πρωί, το εστιατόριο μας υποδέχεται με απολαυστικό brunch, όπως η frittata alla mediterranea, ομελέτα με κολοκύθι, πατάτα, πιπεριά και παρμεζάνα, αλλά και γλυκές επιλογές, όπως η pizza dolce alla Nutella. Στο μενού του, το οποίο υπογράφει ο σεφ Πρόδρομος Κωσταράς, η Ιταλία ξεδιπλώνεται μέσα από πιάτα που ποντάρουν στη φρεσκάδα και την παράδοση.

Οι ιταλικές σαλάτες εκφράζουν την ουσία της μεσογειακής γεύσης, από την Caprese με mozzarella di bufala και πέστο βασιλικού έως την Tricolore με αβοκάντο και bocconcini, ενώ τα πρώτα πιάτα, όπως τα arancini di riso με ραγού και αρακά, αλλά και το κλασικό vitello tonnato με μοσχάρι και σάλτσα τόνου, προετοιμάζουν το ταξίδι γεύσης. Οι πίτσες και τα ριζότι συνεχίζουν την εμπειρία με αυθεντικές συνταγές, δίνοντας τη νόστιμη σκυτάλη σε κυρίως πιάτα, όπως το pollo cacciatora με νιόκι παρμεζάνας ή το ossobuco alla milanese με χρυσό risotto σαφράν. Και όλα αυτά συνοδεύονται ιδανικά από επιλεγμένες ετικέτες και κοκτέιλ της signature λίστας "Confessione Liquida".
Tip: Tiramisu, pannacotta και cannoli κλείνουν το γεύμα… ιταλικά!
Info:
Αγίου Κωνσταντίνου 50, Μαρούσι, 2106180321, IG: casanicola_athens
