Το στιλάτο στέκι Revellers’ Row Pizza στα Βριλήσσια είναι ιδανικό για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας: πρωινό καφέ, ευφάνταστο brunch, μεσημεριανό, ενώ το απόγευμα μετατρέπεται σε spritzeria για χαλαρό κοκτέιλ.
Στο μενού, που επιμελείται ο βραβευμένος σεφ στην ιταλική κουζίνα Παναγιώτης Μωυσής και ο General Manager Θάνος Ρήγας, με πολυετή εμπειρία σε επιτυχημένα εστιατόρια στη Νέα Υόρκη, εννοείται πως θα βρείτε τις πιο λαχταριστές πίτσες με ζυμάρι ωρίμανσης 48 ωρών, αλλά και pinza με ζυμάρι ωρίμανσης 72 ωρών.



Aπό την κλασική Margherita μέχρι πιο ασυνήθιστες επιλογές, κάθε πρόταση είναι φτιαγμένη με αγάπη για την ιταλική γεύση.
Δροσερές σαλάτες όπως η all time classic Caesar’s ή η ζεστή σαλάτα με κατσικίσιο τυρί και σoς από ταχίνι, μέλι και πορτοκάλι, και νοστιμότατα πιάτα με χοιρινά φιλετάκια, κοτόπουλο ή μοσχάρι Black Angus.



Και τι να πρωτοδιαλέξουμε από τα χειροποίητα και φρέσκα ζυμαρικά του "Revellers’ Row", παρασκευασμένα καθημερινά με τις καλύτερες πρώτες ύλες; Καρμπονάρα, al olio, ραβιόλι γεμιστά με ρικότα και σπανάκι ή την αξεπέραστη μακαρονάδα φούρνου μαγειρεμένη με τραγανό μπέικον, μανιτάρια και ποικιλία τυριών; Το μενού πλαισιώνει μια αξιοπρεπή λίστα κρασιών από ελληνικό και ιταλικό αμπελώνα.
Tip: Απαραίτητο το γλυκό κλείσιμο με πανακότα λιμοντσέλο, καλτσόνε γεμιστό με φρούτα και αξεπέραστο τιραμισού.
Info
Αναλήψεως 6, Βριλήσσια, 2110105500, FB: Revellers' Row, IG: @revellers_row
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.
