Το πιο κλασάτο 'Ouzeri' της πόλης σερβίρει θέα και θάλασσα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά σκηνικά της παραλιακής Αθήνας απολαμβάνουμε μία αυθεντική α λα γκρεκ εμπειρία.

Το πιο κλασάτο 'Ouzeri' της πόλης σερβίρει θέα και θάλασσα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Το χαλαρό φουλ θερινό concept του ξενοδοχείου "Grand Resort Lagonissi" ολοκληρώνεται με ένα γαστρονομικό ταξίδι στην αυθεντική ελληνική κουζίνα, μέσα από δημιουργικές μαγειρικές συναντήσεις γης και θάλασσας με θέα το απέραντο γαλάζιο.

Σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά σκηνικά της Αθηναϊκής Ριβιέρας, στο όνομα και πράγμα "Ouzeri", που ταχύτατα εξελίχθηκε σε φαβορί των νοτίων αθηναϊκών προαστίων, απολαμβάνουμε φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, κρέας στη σχάρα και αυθεντικές ελληνικές σπεσιαλιτέ υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής και συνοδεία παγωμένου ούζου.

GRAND RESORT LAGONISSI

Η ομάδα της κουζίνας αξιοποιεί τις φρέσκες ψαριές για να ετοιμάσει εκλεκτά θαλασσινά εδέσματα που περιλαμβάνουν κυρίως πιάτα με μεζέδες. Σερβίρονται στη λογική της μοιρασιάς, όμως από το ρεπερτόριο δεν λείπουν επιλογές ζυμαρικών, αλλά και πιάτα με πρωταγωνιστή το κρέας.

Ouzeri 1

Από τα ορεκτικά θα σας κερδίσει η νοστιμιά της τηγανιάς θαλασσινών και οι ντοματοκεφτέδες με μετσοβόνε, ενώ μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τις ταλιατέλες bavette με αχινό, αβγοτάραχο και λάιμ και το φιλέτο ψαριού ημέρας κλέφτικο στη λαδόκολλα με πατάτες και πιπεριές, συνοδεία εκλεκτού λευκού κρασιού.


Info

Ξεν. "Grand Resort Lagonissi", 40ό χλμ. Άθηνών-Σουνίου, Λαγονήσι, 2291076000, grandresortlagonissi.gr, @grandresortlagonissi

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
06/11/2025

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.