
Το χαλαρό φουλ θερινό concept του ξενοδοχείου "Grand Resort Lagonissi" ολοκληρώνεται με ένα γαστρονομικό ταξίδι στην αυθεντική ελληνική κουζίνα, μέσα από δημιουργικές μαγειρικές συναντήσεις γης και θάλασσας με θέα το απέραντο γαλάζιο.
Σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά σκηνικά της Αθηναϊκής Ριβιέρας, στο όνομα και πράγμα "Ouzeri", που ταχύτατα εξελίχθηκε σε φαβορί των νοτίων αθηναϊκών προαστίων, απολαμβάνουμε φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, κρέας στη σχάρα και αυθεντικές ελληνικές σπεσιαλιτέ υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής και συνοδεία παγωμένου ούζου.

Η ομάδα της κουζίνας αξιοποιεί τις φρέσκες ψαριές για να ετοιμάσει εκλεκτά θαλασσινά εδέσματα που περιλαμβάνουν κυρίως πιάτα με μεζέδες. Σερβίρονται στη λογική της μοιρασιάς, όμως από το ρεπερτόριο δεν λείπουν επιλογές ζυμαρικών, αλλά και πιάτα με πρωταγωνιστή το κρέας.

Από τα ορεκτικά θα σας κερδίσει η νοστιμιά της τηγανιάς θαλασσινών και οι ντοματοκεφτέδες με μετσοβόνε, ενώ μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τις ταλιατέλες bavette με αχινό, αβγοτάραχο και λάιμ και το φιλέτο ψαριού ημέρας κλέφτικο στη λαδόκολλα με πατάτες και πιπεριές, συνοδεία εκλεκτού λευκού κρασιού.
Info
Ξεν. "Grand Resort Lagonissi", 40ό χλμ. Άθηνών-Σουνίου, Λαγονήσι, 2291076000, grandresortlagonissi.gr, @grandresortlagonissi