
Είναι ένα παραδόξως γλυκό απομεσήμερο στην πάντα φουρτουνιασμένη Φτελιά αυτό που με βρίσκει καθισμένο στο "Alemagou" της Μυκόνου. Είχα αρκετά χρόνια να βρεθώ στο πάλαι ποτέ μικρό beach resto στο βάθος της παραλίας και μολονότι όλα γύρω μου είναι πλέον μεγαλύτερα και περισσότερα, εισπράττω στην ατμόσφαιρα την ίδια αύρα γλυκιάς μποεμίας που φυσούσε και τότε.

Άφθονα φυσικά υλικά, ξύλινα τραπέζια απλωμένα με σχετική άνεση σε επίπεδα, ψάθινες αναπαυτικές καρέκλες, μερικοί καναπέδες, μεγάλη μπάρα στην καρδιά του χώρου που προσφέρεται και για φαγητό.

Ωραίες μουσικές, ασφαλώς από DJ, ακούγονται δυνατά σε κρυστάλλινο ήχο που δεν δυσκολεύει την επικοινωνία, όσο μικρές και μεγάλες πολυεθνικές παρέες με επιμελημένο beachwear ξεκινούν να ανηφορίζουν από τη θάλασσα προς το εστιατόριο για να τσουγκρίσουν τα ποτήρια τους και να απολαύσουν το φαγητό τους.
Διαβάστε αναλυτικά την κριτική για το Alemagou εδώ